Duscha nu

Nu ska jag hoppa in i duschen! Imorgon är det skola igen, och jag måste jobba! Jag ska försöka att inte ha musik, och jag ska inte göra massa onödiga saker. jag ska koncentrera mej och göra så mycket som möjligt och komma ikapp lite!

Det här bli sista inlägget för idag. I morgon ska jag upp extra tidigt för jag ska till Mammi innnan skolan och hämta en tröja, jag har inget att ha på mej så jag måste. Jag kommer behöva åka hemifrån klockan kvart över sju för att hinna till Mammi, så nu ska jag skynda mej så att jag kan sova efetr så att det inte blir alldeles för jobbigt att gå upp i morgon bitti.

Sov gott ^^


Hemstudiedag

Idag är det hemstudiedag! Gud va skönt!

Jag har lyckats jobba lite i alla fall. Jag är innne på mitt tredje A4 papper på datorn nu i Svenska steg 15. man ska skriva en pjäs. Jag tycker att den blir ganska bra faktiskt, eller ja så bra den kan bli om jag skriver den ;)

Nu ska jag fortsätta jobba med pjäsen och sedan ska jag nog börja med mitt paper till kursen.

27 april

Här kommer en snabb outfit, inte bästa bilderna tyvärr men orkar inte ta några bättre nu. Jag hade på mej en vit kofta i skolan men mitt marsvin gjorde den smutsig så den fick inte va med på bild, men här är i alla fall övriga outfiten!


Svarta tights - Ginatricot
Ljusblått baslinne - Ginatricot


ZZ Top - Cheap Sunglasses


Jolle med Johanna

Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har inte haft lust helt enkelt.
Men nu ska jag komma igång igen hade jag tänkt faktiskt.
Klockan nio i morse var jag hos doktorn och dte tog väl tre timmar. Men det vill jag inte prat aom i bloggen.

Efter skolan så gick jag och Johanna hem till hennes pappa. Det var jätte varmt, man behövde ingen jacka det va jätte skönt!
Vi la ut hennes båt (vet inte riktigt vad det kallas när man lägger ner båten i vattnet igen. det heter typ något speciellt, emn kommer inet ihåg vad) Vi fick paddla för seglet  blev det inget med :P
Men det va kul i alla fall!
Vi lyckades få några bilder, men dom blev inte så bra, men ni får nöja er med det :D





Sötnos!






Mens värk

Just nu har jag jätte ont i min mage! Mens värk nu igen! Jag orkar inte blogga ska lägga mej i soffan och tycka synd om mej själv nu.


Vit koppartranskofta - Mammas
Svart baslinne - Ginatricot
Ljus blå jeans (slitna/håliga) - Bik Bok


Så såg Ellen ut idag


Svarta tights - Ginatricot
Aprikost baslinne - Ginatricot
Marinblå koppartrans kofta - Mamma


Outfit of the day

Dåliga webbcam bilde tyvärr

Mörkblå jeans - Kappahl
Marinblå Koppartrans kofta - Mammas
Ljus blått baslinne - Ginatricot


Nya Converse

Nu när det är vår är det dags att plocka fram nya vår skor, och som de flesta av mina kompisar säkert vet är mina favoriter Converse. Mina första allra första skor var ett par vita converse som jag fick av min gudmor ^^

Nu har min snälla pappa köpt två par nya converse till mej för att dom inte ska bli utslitan så fort. Mina röda som jag har som jag har använt varje dag (även som vinter skor) dom är håliga och förstörda. Men nu har jag två par nya Rosa och Lila


Jag lever otroligt nog!

Tänkte bara berätta för er att jag lever, vilket man inte kan tro eftersom att jag inte har bloggat på en vecka. Men när vi var i falun var det svårt att hinna med, och sedan så var jag ju i Umeå. Jag åkte hem själv från falun i torsdags med tåg och det tog ca 3 timmar, sedan fick min granne hämta mej på stationen p g a att min pappa var i danmark och flygen gick inte. Så jag var ensam hemma tills halv två på natten ungefär.
Sedan på fredagen åkte jag upp till Umeå med gympan, vi skulle ju flyga men det gick inte så det blev buss. Det tog lite mer än tio timmar. Sen så tävlade vi och det gick rätt så bra men jag orkar faktiskt inte berätt aom det nu.


Första videoinlägget!

Nu har jag och Johanna gjort ett video inlägg! Ett första! Men jag låter jätte ledsen av någon anledning, men bara så ni vet så är ja inte det! Jag hoppas på att uppdatera med en ny video i morgon!

 


I Falun nu

Hej :)
Det fanns tydligen trådlöst internet här, så jag fick låna Johannas dator.
På väen hit satt jag bredvid Mika. Sedan har vi bara haft slöjd. Jag ska göra ett smyckes skåp. Men nu hinner jag inte blogga mer.

Falun tills torsdag sedan Umeå

Hejsan  :)

Förlåt att jag inte bloggat särskilt mycket varken idag eller iigår men jag har må¨tt ganska dåligt. Tänker inte ta upp det i bloggen.

Det här blir sista inlägget fram tills nästa måndag tyvärr. I morgon åker vi till falun med skolan och ska ha slöjd en hel vecka. På torsdag tar jag tåget hem själv för jag har gympa tävling i Umeå. Vi vann ju en tävling så vi sak tävla mot alla de bästa lagen i hela sverige!(på den nivån vi tävlar i såklart)! Men vi får se om jag bloggar på torsdagen, men jaja. Ha en super vecka nu då! För det tänker i alla fall jag ha!

Grynet

Kommer ni ihåg Grynet?
Jag gör i alla fall det! När jag var liten tycket jag att det var jätte bra! Jag hittade ett klipp på Johannas blogg.
Haha va rolig hon är


9 april


Blå jeans - Bik Bok
Svart baslinne - Ginatricot
Vit kofta - JC


Ellen & Johannas video

Jag sitter inne på Johannas dator nu och så hittade jag lite gamla videor som vi gjorde! Haha! Jag tänkte visa er två av dom. Men kom i håg Dom är gamla!

 


Elsa

Sitter och chattar med Johanna. I morgon ska jag, Johanna och Maja åka till forum. Längtar redan!

Johannas katt Elsa skickade två bilder till mej! Johanna säger att hon saknar mej, och jag saknar henne tillbaks!


Bilderna som Elsa skickade till mej ^^

 

 


Aaw, gud så söt hon är!


Tabletter?

Nu är vi hemma igen!
Vi fick med oss en jätte fin gitarr hem. Min gammelmorfar har gjort den! Jag fattar inte hur. Den är akustisk och i hop vik bar. Den fick världspatent och fick vara med i världsutstälningen! Gud va snällt av mormor att vi fick den av henne! (Lägger ut en bild på den senare)

Nu har jag börjat ta tabletter för min mage. Jag mår ju alltid illa av någon anledning och det är jätte jobbigt! Och så känns det som att jag ska kräkas, fast jag gör ju aldrig de som tur är. Men det är i alla fall jätte jobbigt, så jag provar att ta tabletter nu och dom värkar funka faktiskt! :D

Hinner tyvärr inte med någon bättre bild, men här kommer en snabb outfit


Brunt baslinne - Ginatricot
Svart/grå randig tröja - Ginatricot
Svarta tights med mönster - Ginatricot


Till mormor i dag

Hejsan! Sovit gott i natt? ^^

Idag är det jätte fint väder! Precis som det har varit dom senaste dagarna. Det är mellan 15.20 grader i solen! Gud så skönt att våren är på väg!
Men nu ska jag i alla fall snart åka hem till mormor med familjen och fika lite.

Mot bussen

Nu blir det ett jätte kort inlägg, Ska springa till bussen nu, ska ju träffa Johanna!
Jag har precis kommit in från en lång promenad med Barbie.
Men jag måste springa nu!

:D


Jetset Addiction

Va tycker ni om Jetset klockorna? Dom blev ju väldigt snabbt populära och det är ju förståligt? Jag menar dom är ju jätte snygga? Eller vad tycker ni? Men det som jag tycker är lite konstigt är att de är i plast men ändå är de så dyra? 600 kronor för en klocka i plast tycker jag är att ta i. Eller kanske inte. Jag funderar på att köpa den vita klockan med strass runt kanten. Jag tycker att den är grymt snygg! Men vilken färg tycker ni om? Eller ni kanske inte gillar klockorna alls?


Ojsan

God morgon sötnosar!

Jag vaknade vid kvart i elva ungefär, då gick jag upp och duschade direkt och nu sitter jag här.
Nu ska jag väl äta lite frukost och sedan ska jag träffa Johanna. Jag har inte träffat henne på hela lovet så jag saknar henne nu!


Jag just nu. Förlåt för den dåliga bilden men
jag tog den med Camen, men hoppas att det inte
gör något! ^^


Nerd glasses

Det är många som har börjat med Nörd Glasögon. Men är det verkligen snyggt? Jag tycker personligen att det kan vara jätte snyggt! Fast jag passar själv inte i dem så bra. Det var ett tag sen som dom var "inne" om ni fattar vad jag menar? Men vad hindrar en från att använda dom ändå? Inget! Jag tycker att dom är jätte snygga! Men vad tycker ni om Nördglasögonen? :)


6 April


Blå Canada tröja - Team Sportia
Ljusblått baslinne - Ginatricot
Svarta "refflade" tights - Ginatricot


Ska in till stan nu

Nu ska jag och Mammi åka in till stan. Det är ju så fint väder! Men jag orkar inte ringa till någon kompis idag så jag frågade mamma om hon hade lust, och det kan ju vara lite bra att gå med mamma ibland! :)



Louis Vuitton


Ny kategori

Sitter och funderar på att skapa en ny kategori. Tänkte att det skulle vara kul om jag hade en katoegori där jag lägger ut bilder på olika saker som Kläder, accesoarer och sånt där. Jag tänkte kalla den för Mode tror jag fast det är ju sådant som jag tycker är snyggt inget som är ett speciellt "mode" egentligen. Men hoppas att ni kommer gilla det i alla fall :D


Bättre väder idag

Godmorgon kära bloggläsare!

Nu har jag vaknat och ska snart äta frukost. Idag var inte snö det första jag fick se utan jag vaknade när sol ljuset trängde sig in genom persiennen (stavning?) Så idag vaknade jag med ett leende på läpparna och hoppas att min dag vill fortsätta vara bra!


Kvällspromenad

Nu ska jag, mammi och Barbie ut på kvällspromenad så att Barbie kan vara inne tills i morgon bitti!


Aaw, gud så söt!

Kolla på hela. Hon är så söt! <3


Hade lite tråkigt





Slapp outfit


Mjukisar - Tyresögymnastiken
T-shirt - Ginatricot
Strumpor - H&M


Snö?!

Vad är det första jag får se när jag vaknar? Jo, snö! Gud, hela dagen blev liksom förstörd pågrund av det. Jag vill ha vår och sommar nu, inte mer vinter?
Jag har inte gjort något speciellt idag. Bara suttit i soffan och inte gjort något. Nu kanske jag ska plugga lite svenska. Vi får se.


Ute/Inne


Svarta strumpbyxor - H&M
Vitt baslinne - H&M
T-shirt med tryck - JC
Svart jacka (inomhus) - H&M
Svart G-star raw jacka (utomhus) - G-star raw
Sjal - Punktshop


Nivea Young

Nu är vi hemma igen. Jag fick med mej Mirakel krämen hem. Som jag och Johanna kallar det. Jag har inte provat den förut, men Johanna använder den och hon säger att den är jätte bra.
Jag köpte tre olika. Wash off Mild Cleansing gel (Pure beuty), Stay clear Purifying toner (Pure effect) och Bye bye spot Sos-stick (Pure effect)

  


Till stan nu

Nu ska jag och familjen in till stan och kika runt lite. Hinner tyvärr inte skriva något längre inlägg, men vi ses efter det :).

Balonger

God morgon! Sovit gott? ^^

Det har i alla fall jag. Nu på morgonen har jag och Tilde blåst upp balonger. Haha, dom blev jätte stora! Vi fick dom av mormor för typ fyra årsen, så nu tänkte vi att det var dags att blåsa upp dom. Men jag är inte så van att blåsa upp balonger så min blev så stor att den sprack! Haha.


Så ser Ellen ut i dag


Blå midjekjol - Ginatricot
Svarta tights - Ginatrictot
G-star raw jacka - G-star raw
Sjal - Punktshop


Glass tårta

Nu är jag hemma hos pappa igen. Vi har haft en mysig dag, mormor var där också. Vi va ute ganska mycket, det var nämligen 20 plus grader i solen i dag så det var ju jätte varmt! Gud va skönt! Så idag tog jag tunna jackan.

Mormor hade köpt en jätte fin glass tårta, eller bomb, vet inte riktigt vad man ska kalla det. Den var gjord av mango, citron och svartvinbärs sorbet. Jätte god var den!


Även rosorna är gjorda av sorbet! Jag fattar inte hur dom har lyckats göra den!
Jag tycker i alla fall att den var super fin!

Va tykcer ni? ^^


Glad påsk!

Nu ska jag snart åka hem till mammi, jag ovh Tilde ska vara där under dagen, och på kvällen pker vi tillbaks till pappa, och äter middag och så där :)


Några bilder från dagen i Tyresöslott


Tilde cooling!

På en liten bänk

Jonas & Pappa



Av någon anledning så älskar folk att at närbilder på mej. Haha, jag tror att "vissa" vet vad jag menar när jag säger det ;)


Ute outfit

Idag har vi varit i Tyresö Slott. I går kom pappas lille bror och hans sambo hit, så jag, pappa, Tilde, Jonas och Annelie åkte i väg. Vi gick en promenad där. Väldigt mysigt faktsikt.


Dagens ute outfit i tyreös slott.
Skinnjacka - Bik Bok
Halsduk - Mammi har stickat till mej
Svarta tights - Ginatricot
Ljusblått baslinne - Ginatricot


RSS 2.0