Gott nytt år!

Nu ska jag åka till några kompisar till familjen som vi ska fira nyår hos! Det här blir sista inlägget för i år!
Vi ses 2010!





Outfit Nyårsafton 2009


Svarta tights, rosa tub kjol, svart uringad tröja


Break you Heart

Jag älskar låten!




Veckans Fråga

Heej :)

Idag är det den 31 Decemper den sista dagen av 2009. Året har varit bra men jag hoppas ändå at 2010 kommer bli bättre! Det kan ju iallfall inte bli sämre, eller hur? Eller man kan ju alltid hoppas. Ikväll ska vi åka hem till några kompisar, äta lite mat och bara ha trevligt helt enkelt. Jag tror inte att jag kommer ha något speciellt nyårslöfte, jag brukar inte ha det. Jag får helt enkelt ta året som det kommer. Men om man får önska något så är allt jag vill att mina vänner och min familj ska ha de bra. Utan dom skulle jag inte ha någon anledning att leva! Jag älskar dom av hela mitt hjärta! 


Vad kommer ni göra på nyår? Kommer ni att ha något nyårslöfte?


Min lilla syster är galen


God morgon, eller kanske god efter middag

Idag fick jag nästan sova ut helt och hållet, mamma och Tilde kom och väckte mej när klockan var kvart i tolv så det var ju ändå rätt så bra om man jämför med de andra dagarna. Direkt när jag vaknade fick jag gå ut med Barbie, för nu hade hon ju inte gått ut på ganska länge. Vi lekte lite och jag fotade lite i skogen. När jag kom in hade de andra redan dukat fram frukost så vi satte oss och åt. Nu ska jag hoppa in i duschen.


Jag tycker att det är vackert när det ligger lite snö på grenarna


Det är verkligen jätte fint väder idag, perfekt för en promenad


Barbie



Sova nu

Nu ska jag gå och lägga mej, jag måste ju vara pigg i morgon när det är nyårsafton! Så nu ska jag gå och göra mej i ordning, det tar ju en liten stund så jag kommer nog ändå inte i säng förens vid elva om klockan är 20 i nu. Jag är väldigt trött efeter som att jag blev väckt i morse och inte fick sova ut (som jag aldrig får) och det blev ju ganska sent i går, men nu ska jag sova God natt




Det jag köpte

Nu kommer bildena på det jag köpte idag. Mobil smycket och ringen.



Rod rosett


Rosa glass strut med jordgubbe, kex och polkagrisar.




Film

Just nu sitter jag och ser på The Wedding Date den är faktiskt väldigt bra, och rolig. Jag har sett den flera gånger och tycker fortfarande att den är lika bra, så för er som inte ha sett den vill jag rekomendera den för!





Oj oj oj

Idag har jag inte bloggat någonting! Jag har absolut inte hunnit, jag har haft fullt upp hela dagen. Mamma väckte mej och Mika klockan elva, och sa att vi skulle få gäster och att dom redan satt i bilen! Så vi fick rätt så brottom att sätta på oss kläder fixa oss och gå ut med Barbie. Men vi hann bli klara till dom kom och llihopa åt frukost tillsammans. Det var jag, mamma, Tilde, Mika, Mero och Alicia. Sedan spelade vi spel jag Mika Tilde och Aliceia (5 år och super sööt) Sedan åkte vi alla till forum och kikade runt där, och jag shoppade såklart lite också, eller jag köpte en ring och ett mobil smycke. Jag lägger ut bild på dom sen. När vi hade varit i forum åkte jag mamma och Tilde till värmdö och hämtade vårat nya badrumsskåp. Men nu måste jag gå tyvärr.


Natti natti

Nu ska jag och Mika sova. Vi har haft en bra kväll även fast vi bara har suttit framför datan hela tiden. Just nu sitter vi och dricker is vatten, men nu innan vi går och lägger oss ska vi hämta mer. Det är gott men det gör lite ont i tänderna bara. Haha. Men nu måste vi sova. Så sov Sött alla bloggläsare och dröm söta drömmar!


Pepparkakshus

När jag var inne i stan med mamma så hittade vi en pepparkakshus utställning som vi kikade lite på. Jag fotade alla pepparkakshus så att ni också kan få se dem.


















Man måste ju bjuda på sej själv ;)




Dagen med Mika

Heej :)

Idag har jag varit med Mika som sagt. Vi har haft kul. Först var vi i forum, och jag shoppade en del, Mika också. Vi åt lunch på Burger King, jag tog en mellan pommes frittes, men Mika bjöd mej lite på sin hamburgare. När vi kom hem gick vi en lång promenad med Barbie. Hon tyckte som vanligt att det var väldigt kul att gå ut och leka. När vi kom in så gick vi direkt till Pizzan. Vi delade på en salami pizza, men jag petade bort salamin för jag äter inte gris. Det är så synd om dom stackars grisarna som blir så illa skötta. När vi hade ätit gick vi hem och satt oss vid datan. Nu ska jag hjälpa Mika att göra en ny header. (www.mikaceimertz.blogg.se)



Shoppat

Heej :)

NU e jag hemma från forum och jag har shoppat loss!

Ny mössa med en rosett som tyvärr inte syns i bild.
Dounat halsband. (Inte bästa bilden)

 Flätat rosa armband med en rosa Cup Cake och en liten tårta.

 Vit stickad kofta





Nu är jag klar

Jag ska bara klippa det lite kortare sen. Men nu ska jag ka till forum med Mika. Där ska vi kika runt lite gran och shoppa lite också. Jag ska även ta ett foto i en sån där automat till mitt legg. Gör mitt bankkort kom i går så nu ska jag bara fixa ett lägg. Men nu måste jag gå.











Syr

Heej :)

Nu sk ajag och mamma sy mitt löshår. Eller vi sk asätta på "clipsen". JAg hoppas att det blir fint. Jag lägger ut en bild när det är klart.




God morgon ...

Nu har jag för en gångskull gått upp när klockan har ringt. Klockan nio. Sen gick jag ut på en promenad med Barbie. Det var jätte kallt ue idag. Jag sjönk inte ens igenom snön. Och jag halkade hela tiden. Haha.
Till frukost ska jag äta Scones. Som jag och Tilde har bakat. Jag tror faktiskt att de kommer bli riktigt goda, men det luktar bränt i hela lägenheten.


God natt

Nu ska jag sova! Ikväll är jag väldigt glad för min statestik har gått upp! Så idag har jag haft ca 50 unika besökare och 145 sidvisningar. Det är mitt rekord! Så jag är väldigt nöjd. Men det hände något så nu ser jag inte längre. Det står statestiken över den 27/12 men sen hoppar den över den 28:e och går direkt till den 29:e. Och jag vill kunna se, för det var den bästa statestiken jag någonsin haft.. Är det någon som vet hur man fixar till det igen? Om inte så får jag väl bara acceptera det.
Men nu måste jag sova för jag får tydligen inte sov morgon i morgon ändå. Jag måste upp klockan tio. För jag ska shoppa med Mika. Jag vet inte riktigt vart men det blir nog antingen stan eller forum. Så det ska bli kul.


Shopping

Heej :)

Nu är jag hemma hos mamma och vi har som sagt varit inne i stan. Jag köpte en hårförlägning som jag fick i julklapp. Jag hoppas verkligen att den kommer funka. För den är samma färg som underhåret men överhåret är lite ljusare. Men jag tror att det kommer funka! I morgon bitti ska jag fixa det. För det är en del som måste fixas med det för att man ska kunna använda det. Vi måste klippa lite i det för att vi ska få flera "delar" av det och inte bara en lång som är ca 2 meter lång! Sedan måste man öven sy på (jag vet inte riktigt vad det heter men jag kallar det för spännen bara). Men det gör jag tillsammans med mamma i morgon efter frukosten. Om det är någon annan som funderar på hårförlägning så kan jag rekomendera samma ställe som jag var på för det var verkligen bra! Jag var på Taj Mahal på Drottning gatan 100 i Stockholm. Det kostade 700 kr och är 100% riktigt hår (människo hår) så det ser äkta ut och går att fixa med. (Platta, locka det osv, utan att edt smälter som plasthår gör när det blir varmt) 

Jag köpte även en underbar väska (Rosa såklart)  



Örhänge som är en CupCake! (Älskar cupcakes)




Jag köpte berlocker oxå som jag ska göra ett armband av. JAg tror att jag gör det i kväll men vi får se. Jag lägger ut bild så fort det är klart! Berlockerna är smink från make up store. Så det är en maskara en ögonskugga en sminkborste en rough opch en parfym.



Stan nu

Heej :)

Nu åker jag in till stan med mamma. Så när jag kommer hem har jag fått långt hår! JIPPIE!


Tofflor

Heej :)

Jag hittade just världens mysigaste tofflor på internet! Det är tofflor som man stoppar in i mikron och värmer. De är som sånna där vetekuddar man lägger in i mikron så kan man ha den på magen eller ryggen eller  så om man gar ont där. Det är samma sak med dessa tofflor! Man lägger bara in dom i mikron och sen blir man jätte varm om fötterna och dom doftar lavendel! Sånna vill jag ha!
 

Klicka på bilden så kommer du dit där du kan beställa dom.


Mums

Just nu sitter jag och mumsar på lite Marabou Apelsin Krokant! Det är den godaste tycker jag. Hehe. Men snart ska jag åka in till stan med mamsen. Men jag vet inte riktigt när men snart i alla fall. Haha.




Dagens Outfit 09-12/28

Dagens Outfit är.....



Jeans tights, Svart linne, blå adidas kofta


God morgon...

På er alla läsare! Nu har jag precis vaknat (Jag försov mej skulle ju varit inne i stan för 40 minuter sen) Men snabb som jag är har jag redan satt på mej kläder och sminkat mej. Jag har inte så mycket att säga just nu mer än att jag precis har vaknat.

<3


Natti natti

Nu ska jag gå och sova! Nu har jag tittat runt på lite bloggar och så. Men nu måst jag sova eftersom att jag endast får sova till klockan tio i morgon. Usch! Jag hatar att vakna! Jag vill bara sova och sova och sova! Men man får ju inte alltid som man vill tyvärr. Men det är också roligt att var uppe sent. Jag är en nattmänniska inte en morgonmänniska så är det bara! 
Men jag måste göra mej i ordning nu och så är det så tråkigt att vara uppe själv när alla andra har gått och lagt sej för länge sen!

God natt alla underbara läsare!



 


Hur ska jag ha det?

Nu har jag lite svårt att bestämma mej. Jag hatar att ha svårt att bestämma mej och att vara velig. Nu är jag det och det går inte att göra något åt det. Ni kommer säkert tycka att det är en små sak. Men jag tycker inte det och det vore väldigt bra o jag fick ett svar. Hur ska jag avsluta mitt inlägg? Som ni ser har jag nu på mina senaste inlägg skrivt Puss och kram Ellen och sedan ett rosa litet hjärta. Men innan det skrev jag kisse's. Men vad ska jag egentligen ha? Jag kanske bara ska avsluta med ett <3 eller kram eller bara Hej då fats det är ju lite tråkigt att bara skriva ett Hej då. Men vad tycker ni att jag ska skriva?

<3, Hej då, kram, kisse's,

Imorgon

Idag lovade pappa mej att jag skulle få lite sovmorgon i morgon eftersom att han väckte mej klockan tio både idag och igår. Men nu blir det ingen sov morgon, för jag mamma och Tilde ska in till stan vid elva för vi ska fixa min hårförlägning då. Så det är ju lite kul. Men jag hoppas att det blir fint. Tror ni det?

Jag har jätte tråkigt, jag har inget att göra och jag är inte trött heller. Men det slutar nog med att jag får gå och lägga mej ändå. Vi får se hur det blir.


Header

Heej :)

Nu har jag gjort en header till min kusin Saga! Jag hoppas verkligen att hon gillar den!



www.ssstrawberry.blogg.se








Mys vid Tv:n

Heej :)

Nu har jag duschat och ska gå ner till de andra i vardagsrummet och se på tv lite. Jag vet inte riktigt vad de ser på för program men det är säkert något bra. Haha.

Kisse's



Nu har ju inte jag en sån här tv men den är ju såå sööt att jag bara måste ha med den i bloggen!






Trisslott


Shaashaa ;)

Innan vi åkte hem från farmor och farfar fick jag en trisslott av Jonas och jag vann 25 kronor! Så i morgon ska jag köpa en ny för dom pengarna jag vann! Så vi får hoppas att jag vinner 1.000.000 på nästa trisslott jag får! Men det är ju inte särskilt troligt men man kan ju alltid hoppas!

                                                                  









 


Already gone

Här kommer Already Gone med Kelly Clarkson! Jag tycker att låten är jätte bra! Men vad tycker ni?
Här kommer den i alla fall!













Duschen här kommer jag! ;)

Halloj :)

Jag  har inte något speciellt att säga just nu igentligen. Men jag har inget att göra så jag passar på att blogga lite snabbt nu! Jag ska precis ta en dusch och fixa mej lite, (som ni vet att jag brukar göra)








Mini Shopping i sickla

Heej :)

Nu har jag kommit hem från farmor och farfar. Det var bra där, vi gjorde inte så mycket vi pratde mest bara. På vägen hem så släppte pappa av mej vid sickla, så mötte mamma mej där. Först så följde jag med henne i lite affärer och hjälpte henne och sedan förljde hon med mej. Jag köpte flre underkläder, det behövs ju hos både mamma och pappa, jag köpte även ett puder (180:- H&M) och ett ljusrosa nagellcka (såklart rosa också. haha)(45:- Åhléns)




 





                                                                                     





I linköping

Heej :)

Nu är jag i Linköping! Eller jag har varit här ett tag nu. Det tog lite längre tid än två timmar som jag sa att det kunde göra, det tog två och en halvtimme. När vi kom hit kom alla till dörren och välkommnade oss direkt och vi satte oss i vardagsrummet och åt mjuk pepparkaka som farmor hade bakat i går. Den var jätte god. Sedan så satt vi bara och pratade en stund och sedan åkte jag, pappa, Jonas och Tilde till Ekholmen Centrum (haha, vet inte riktigt vad det är, men men) vi köpte godis, ostbågar, bröd och batterier till Tildes kamera. Innan vi åkte hem letade vi reda på en tom parkering (Jonas och pappa ville leka lite) och så slirade vi och gled runt på den eftersom att det är väldigt halt. När vi kom in så gjorde vi middag och sedan har vi bara sett på Tv. Men nu ska jag gå och lägga mej, så vi ses i morgon när jag kommit hem!

God natt! Sov gott!

Nu åker vi!

Det här är sista gången vi hörs i stockholm, för nu sk ajag åka till Linköping! Men jag lovar att blogga när vi kommer dit. Kanske inte direkt men lite senare. Då får jag använda farmor och farfars dator, så det blir nog inte så många inlägg. Det tar ungefär två timmar att åka dit, men nu i snöovädret kanske det tar lite längre tid än så.



 


Dagens Outfit 09-12/26

God morgon!

Här kommer dagens outfit!

Inte den bästa bilden på mej då, men jag hinner inte ta någon annan nu. 


Svarta tights med struktur, svart linne,
grå kofta, lila rosett (syns inte i bild)
CupCake haslsband


00.00

Nu är klockan 00.00 så det är dags för mej att sova för vi ska åka vid tio-elva tiden. Just nu sitter jag och håller Molly (Mitt Marsvin) JAg har precis borstat tänderna och gjort mej klar så nu är det bara att stäänga av datorn och hoppa i säng! Så God natt! Sov gott!

Kisse's
 Min söta Molly Som jag älskar! <33333

Wii Fit

Nu ska jag gå ner till Tilde och Pappa och spela lite Wii Fot tillsammans med dom.

Oj! Haha! Nu ser jag vad klockan är, den är tio över elva! Jag trodde att klockan var sju! Så fel man kan ha! Men nu ska jag somsagt gå ner till Tilde och Pappa. Men jag kommer nog att göra ett till inlägg efter att jag har spelat lite med dom, men sen måste jag gå och lägga mej för jag ska upp ganska tidigt i morgon (eller det är tidigt för mej) eftersom att vi ska till Linköping och om vi ska hinna träffa dom något när vi är där så ¨måste vi komma dit strax efter lunch eftersom att vi åker hem på söndag förmiddag igen.

Kisse's


Älskar Låten


Linköping i morgon


Heej :)
 
I morgon ska jag pappa och Tilde åka till linköping där min farmor och farfar bor (Dom var hos oss och firade jul men åkte hem idag) för Jonas och Annelie kommer också komma dit så ska vi träffas! Det kommer bli kul! MEn vi ska bara sova där en natt pch sedan pker vi hem igen.

Kisse's

Hiss & Diss

Här kommer lite hiss & diss med vintern!



Jag hissar snön! Det är mysigt med snö, särskilt på julafton! Den är både fin att se på och den är rolig att "leka" i. Det är kul att plocka fram alla vinter kläder igen, shoppa nya vantar och mössa osv. Det är också roligt att var ute med hunden och leka med henne i snön! Barbie älskar snön och springer runt som en galning!


Jag dissar slask! När all snö börjar smälta och det bara blir blött och äckligt! Jag vill inte ha slask! Jag gillar heller inte när man kommer in med hunden och hon är så snöig att man måste sätta in henne i duschen för att snön ska smälta och trilla av henne, och när man måste pilla mellan alla hennes tår eftersom att hon har fått isbitar där! Sedan är det tråkigt att man inte kan använda Converse! Jag älskar Converse och vill använda dom hela tiden! Förra vintern gick jag omkring i converse hela tiden. Men det är lite kallt med tyg skor mitt i vintern (Jag får inte använda dom för mamma på vintern).


Va tycks?

Heej :)

Nu har jag gjort klart min nya header. Jag blev jätte nöjd! Det är nog den finaste jag har gjort någon gång!
Men va tycker ni då?

Kisse's

Sålänge

Nu har jag en gammal header som Maja gjorde förlänge sen. Men jag tyckte att en var fin så jag har den så länge tills jag har gjort en ny.

Kisse's


Fixar lite med mej själv

Heej :)

Nu har jag precis tvättat brot ansiktsmasken jag fick av Tilde i Julklapp och duschat. Nu ska jag gå ner till Pappa och Tilde och se på en film (som dom redan har satt på) måla naglarna med nya nagellacket (glittrit) och dricka cola. Hihi. Jag vet att klockan bara en halv åtta, men jag har ändå satt på mej min pyjamas, jag duschade ju så jag tänkte att det var onödigt att sätta på mej massa ´grejer igen och min mysdress ligger i tvätten. Men nu ska jag gå och se på filmen.

Kisse's

Julklapparna

Heej :)

Här kommer lite bilder på allt jag fick i julklapp :)

 Super söt Hello Kitty väckar klocka!
 En ny ögonfransböjare
 INte just den, men en borste till ögonskuggan ;)

Väskan jag önskade mej, men den är slut just nu så jag ska få köpa den sen :)

 Nya converse som är ljus rosa!
En ansikts mask :)
Present kort på Gina Tricot
Present kort på Akademi Bokhandeln
Sött CupCake armband
Gina Linne, Svarta tights med struktur, en grå kofta, en lila rosett
Pengar
Hårförlägning, som vi ska åka och köpa i veckan så att det blir rätt färg och rätt längd.
Necessär, Nagellack,

Tillsammans med Tilde fick jag Wii Fit, och singstar till ps3 med trådlösa mikrofoner, en bok :)

I'm Back!

Som de flesta har märkt så har jag haft lösenord på bloggen för att jag inte ville att någon skulle kunna läsa den. Jag hade det för att jag inte ville blogga längre men ville inte ta bort bloggen om jag skulle vilja börja igen. Nu är det så att det är några stycken som har sagt att de vill att jag ska börja blgga igen, så jag tänkte att jag kunde göra det. Bra va?

Kisse's


19/12 2009

Heej :)

Förlåt för dålig uppdatering under dagen! Men jag har inte haft tid att blogga eller sitta vid datorn, för vi har fixat hela dagen! Jag vaknade ganska sent på morgonen... som vanligt. När jag hade ätit frukost (alla andra hade redan ätit när jag vaknade) så åkte vi till haninge centrum för jag behövde nya underkläder så det köpte vi och så köpte vi en klänning till Tilde som hon ska ha på julafton. På vägen hem åkte vi till Ica Maxi och handlade lite mat och så . När vi kom hem så fixade jag och mamma Tildes soffa, vi satte på ben på den, och vi klädde den i samma styg som min soffa. Vitt och luddigt. Det blev verkligen jätte fint! Efter maten satte jag och Tilde upp affischer *Stavning* som var en världskarta i Tildes rum. vi satte också upp en i mammas sov valkov men det var mer en tavla. Sedan så har jag även klippt Barbies nos, eller inte klippt jag använde ju rakapparat. 
 
I morgon ska vi fortsätta fixa. Vi ska bland annat sätta upp en spegel i mitt rum och vi ska kanske köpa en nytt badrums skåp i badrummet. Jag och mamma har kollat lite grannn på olika badrums skåp nu i kväll och har hittat några vi gillar så vi ska ringa i morgon och se om vi kan köpa någon kanske.

Just nu sitter jag i soffan och skriver i bloggen, men samtidigt ser jag på tv. (MTV)  Snart ska vi gå och lägga oss även fast klockan inte är så mycket, för vi ska fixa en del i morgon det är mycket som ska fixas här hos oss. Haha.  Men först ska jag logga in på facebook och kola lite bloggar och se klart mitt program på tv:n.

Kisse's

Tillfällig

Heej :)

Nu har jag gjort en header men jag blev inte alls nöjd. Men jag orkar inte göra om den nu så det får bli en tillfällig header bara. Just so you know it!

Kisse's

Jul lov

Heej :)

Nu är det äntligen jul lov! Vi började halv tio i dag i nackan kyrka. Så var vi där i en timme och sedan åkte jag Mikaela, Tova, Mika, Maja, Linn och Josefine till forum. Jag köpte klart alla mina julklappar! Men nu har jag typ bara en krona kvar! Jag bah: Var tog alla pengar vägen?! Men man vill ju köpa fina julklappar och då tar pengarna slt om dom flesta kompisarna ska få också. Men jag är nöjd med mina köp! Efter att vi hade varit i forum så åkte jag Mika och Maja hem till mej. Först gick vi ut med Barbie. Vi lekte jätte mycket med henne så hon var riktigt trött när vi kom in. Men hon blev såå snöig! Snön gick upp till knäna på mej på vissa ställen! För några dagar sen var det ingen snö alls, och nu så är det as mycket snö! Men det är i alla fall kul med snö! När vi kom in gjorde vi köttbullar och Makaroner med varm oboy till. Sen så satte vi oss vid datan och sjöng kareoke på Youtube. haha. Men nu har dom åkt hem och jag ska nog göra en ny header... igen! För jag vill ha en header som är lite julig omp man säger så!

Kisse's


Sushi Konst

En japansk kock började göra konstvärk av sushi. Vilken Idé! Hur kan man komma på något sådant roligt? Det är inte nog med att han bara kommer på att göra något sådant, utan att han också klarar det!



En Panda


En vacker tavla med en blommbucket!


Bra dag

Heej :)

Idag har varit en bra dag. I skolan hade vi pyssel dag och jag gjorde två hjärtan som man ska hänga i granen. Men det var sån snöstorm att inte bussarna körde! Alla fick typ panik! För det är många som bor på värmdö och man kna inte direkt gå hem! Men jag Mika Alice och Rasmus gick till Donken för att äta. Jag o Rasmus skulle dela på ett Happy Meal, men jag var inte hungrig så han fick allt. Haha. När vi hade suttit där en stund gick vi till Sickla och kollade runt lite grann. Sen så gick vi till tåget för att se om det körde. Men den skulle inte komma på en jätte lång stund så vi hade lite snöbolls krig på perrongen. Men jag kastade inte för jag var så kall, men jag fick ju ändå as mycket snö på mej! Men vi åkte i alla fall till slussen och så åkte jag Alice och Mika hem till Alice. Vi sjöng lite och så åt vi middag där. Sen kom pappa och hämtade mej och nu är jag hemma.

Kisse's

God natt

Nu är klockan elva så jag ska gå och lägga mej nu. Men jag måste bar asäga en liten grej först. Haha.
Men jag och mamma såg på filme så hörde vi att det började låta så både jag ich mamma hoppade till. Det lät som att det var någon i Tildes rum som höll på med något på skrivbordet. Vi gick in dit tillsammans med Barbie (Våran vakthund, eller ja...) Men som tur var så  var det ingen där. Men balkongdörren hade blåst upp, och det hade kommit massor av snö i Tildes rum! det är ju snö storm ute! Asså hur kunde det gå så fort? I förrigår var det ingen snö, och nu helt plötsligt är det 20 centimeter snö och iiis kallt!

God natt! Kisse's

Kvällen

Heej :)

Nu har jag haft mitt lilla "Hemma spa". Jag tog ett långt bad med badbomben och gjorde en hårinpackning. Sen så tog jag Choklad Ansikts masken. Den luktade verkligen choklad! Man ville bara äta upp den! Det såg ut som choklad mous ungefär. Haha. Nu ser jag på någon film som går på Tv 3 men just nu är det reklam så jag passade på att skriva ett inlägg. Jag målade även fransk manikyr, det är as svårt att göra det på sej själv. Men jag tycker ändå att det blev rätt så bra. Men nu måste jag återgå till min film för reklamen är slut.

Kisse's


Hemma Spa :D

Heej:)

nu ska jag ta mej ett varmt bad med min nya badbomb! Men jag ska nog dela den på mitten för den var så stor. Efter att jag har badat ska jag göra en Choklad Ansiktsmask, och smörja in mej. Det är alltid så skönt. O nu när jag fick i julklapp så är det ju bäst att passa på, eller hur? Men nu måste jag gå för mitt badkar är snart fullt.

Kisse's


Min jobbiga dag!

Heej :)

Idag har dagen verkligen varit... ja SKIT! Vi hade frilufs dag, i hela Nacka Komun så man skulle åka buss. Jag Anna och Emma åkte till Skuru. Första timmen gick vi med Teo, Rasmus, Aksel, Ivar och Markus. Men vi hittade inga kontroller när vi gick med dem. Men sen när vi "särade" på oss och gick åt varsitt håll hittade vi flera kontroller! Eller ja, vi hittade tre kontroller. Det tog två timmar för oss att hitta tre kontroller! Och det var iiis kallt!!!! Jag halkade flera gånger! Det var som en trappa i skogen som jag halkade i när jag skulle gå ner. Så jag låg på rygg i trappan! Usch! Men Anna hjälpte mej upp! 

Efter skolan tog jag bussen till slussen och bytte där efter till tunnelbanan och mötte pappa. Vi åkte till Astrid Lindgrens sjukhuset, för att kag skulle kolla min arm! Först undersökte en doktor min arm och tröck jätte mycket på den, och sen så ville dom att jag skulle röntga också. Så jag och pappa gick upp till röntgen och rötgade den. Jag undrar hur många gånger jag har röntgat armen nu? Säkert tio gånger. Men den hade i alla fall läkt rätt så bra. Jag ska ta tre voltaren om dagen tills jullovet är slut och sen kan jag börja träna igen! Jag är as glad! JIPPIE!

Kisse's


Sovaa

God natt!

Nu ska jag sova! Puss puss sov sött!!!

Kisse's

Maja

Heej :)

Nu är det så att Maja L ska åka till Afrika i morgon! Så jag vill bara säga att jag hoppas att du får en trevlig resa! God Jul Maja och Gott Nytt år! Och även Grattis i förskott! Maja Fyller 13 år 25 december.

Puss ouss Maja Ha det BÄST!!!!!!!

 Maja Sötnos! <333333333

Jul kort

Shaashaa ;)

Nu har jag sutti toch skrivit jul kort till släktingarna. Hoppas de blir glada. Jag har egentligen inget att blogga om just nu, men jag har bara lust att göra det!

Kisse's

Rensat

Hej :)

Nu har jag rensat i mitt rum. Jag har slängt massa onödiga grejor, jag har även renat i min garderob, nästan allt är för litet! Tilde har nog fått mer än hälften av mina kläder! Så det är lite skönt att inte ha så mycket grejer i skåpet. Haha.

Just nu lyssnar jag på musik och kolalr på bloggar. Det är kul.

Kisse's

Julklappar

Heej :)

Efter lunchen idag "deade vi ut julklappar"! Jag tror att alla mina kompisar blev nöjda med sina paket. Det blev jag också! Jag fick en sån där spargris jag önskade mej som är en rosa pudel! Haha, jag fick två! Men den ena var helt krossad, och hon i affären ville inte ha tillbaka den, och det är Maja som har kvittot men hon åker ju till mAfrika i morgon! Men mamma ska se om hon kan fixa det. Jag fick två necessärer. En brun med blommar, och en jag hade önskat mej, en ljus rosa med Hello Kitty och med en svart volang längst upp längs kanten. Jag fick även en Choklad Ansikts mask och en badbomb! Ska nog ha Spa någon dag!

Kisse's

Puss Till Alla mina sötnosar! Ni är bäst! Tack för alla era underbara julklappar! PUSS PUSS <3333

Nakca Dagen

Heej :)

Idag hade vi Nacka Dagen som jag sa. Jag fick göra origami, det är Japansk pappaersvikning tror jag. Jag vek en groda och en ros. Jag blev faktiskt nöjd. Det gjorde jag på förmiddagen, på efetermiddagen så hade jag Stickning! Asså jag ville inte ha det! Det  är så tråkigt! Men jag stickade i allafall en "påse" till nån grej mamma har. Till Lunch var det julbord. Ullrika (mat tanten) hade gjort jätte fint i matsalen. Hon hade dukat lång bord med vita dukar på. Hon hade lagt ut bestick, servetter och hon hade ställt fram glas med Julmust i. Det blev som ett gvanligt julbord, med prinskorv, köttbullar, jansson, sill osv. Men jag tog bara några köttbullar, en prins korv (som inte var god, så jag slängde den) och potatis.

Det var alltså NackaDagen!

Kisse's

Morgon blogg

Heej :)

Här kommer en liten morgon blogg! Bra va? Jag har inte så mycket att säga just nu. Idag så är det Nacka Dagen. Det innebär att vi kommer få gå till två olika stationer var där vi ska göra nått roligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska få göra, men det få vi ju se. Så idag behöver jag inte ta med mej väskan eller några böcker eller något. Eller jag ska ta med mej min lilla Åhléns påse där alla kompisars julklappar ligger i! Jag hoppas verkligen att dom blir glada och gillar julklapparna! Men nu måste jag gå om jag ska hinna till bussen!

Kisse's

Förlåt

Heej :)

Förlåt för dålig uppdatering över dagen. Men jag har inte haft tid. I skolan var allt som vanligt förutom att det var lucia! Dom sjöng verkligen jätte bra! Efter skolan åkte jag och Johanna till sickla. Först gick vi till donken och köpte varsin pommes frites och delade på en glass med choklad sås. Sen så handlade jag klart mina julklappar. När vi kom hem till mej gick vi ut med Barbie och kastade boll med henne ute i snön. Sen så gick vi in och gjorde nog inget speciellt. När Johanna hade gått så åkte jag och mamma och lämmnade Tilde i Nacka Kyrka för att hon skulle ha fiol konsert där. Så jag och mamma åkte först till Forum och sen åkte vi tillbaka till Tildes konsert när den började. (I forum köpte jag en julklapp till Tilde) Tilde var jätte duktig på fiolen. *stolt* Sen nu när vi kom hem har jag slagit in alla komoisars julklappar som jag ska ge till dom i morgon!

Kisse's Sov gott!

God morgon!

Idag tänkte jag göra en liten morgon blogg! I dag så börjar jag ju som sagt klockan halv nio i stället för nio. Men det är för att vi har lucia nu på morgonen. Men jag slutar halv två i stället för klockan tre. Så det är ju rätt så bra ändå. Klockan är 07.25 så jag måste nog gå snart. Det har snöat i natt! Så det är ett vitt snö täcke över allt. Det är kul tycker jag, vi får bara hoppas att den inte smälter (eller att vi i alla fall får ha snö på julen).  Nu måste jag gå och borsta tänderna. hihi. Men vi ses efetr skolan!


Kisse's

Dags att sova

Heej :)

Det här blir sista inlägget för i kväll efter som att klockan är kvart över tio är det dags att göra sej i ordning. Pappa och Tilde har redan gått och lagt sej för länge sen. Men jag har inte varit klar (Det är jag inte nu heller). Jag är jätte glad, efter som att min statestik här på bloggen har ökat! Det är verkligen jätte roligt att så många läser min blogg! Jag hoppas att ni tycker att den är bra och att ni vill fortsätta läsa den. Men nu måste jag sova!

Sov gott!



Kisse's


Städar och musik

Heej :)

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och försöker smatidigt att städa lite. Jag ska precis fälla ihop Alices säng som jag fortfarande inte har gjort! Långsam man kan vara! Jag måste också städa lite på mitt skriv bord. Jag har ju suttit och ritat här så nu måste jag plocka i hop det.

I morgon ska vi ha Lucia i skolan och kören ska ha lucia tåg. Det är ju kul att lyssna på dom (Dom är ju så duktoga!) Men allt har ju sina nackdelar. Vi börjar klockan halv nio i stället för nio! Jag som gillar att ha sovmorgon! Men jag slipper i alla fall stanna till klockan tre som jag egentligen gör på måndagar. (Ingen behöver stanna någon dag)

Idag är det ju Lucia! Jag hoppas att ni har haft en bra dag!

Kisse's


Ritar lite

Heej :)

Just nu sitter jag och ritar lite Manga. Jag gjorde ju det i natt, jag har aínte gjort det sen i sommras så nu när jag gjorde det i går så kom jag liksom in i det lite. Men nu har jag ingen kreativitet kvar så jag kan inte rita mer. Tilde och Pappa ser på Tv där nere, så jag ska nog gå ner och kolla lite på tv jag med. Men vi ses ju sen.

Kisse's


Vi har inte en sån där tv :P (men jag tyckte att den var lite rolig så jag la ut den )


Rosett

Heej! :D

Nu har jag köpt min rosett! Jag är as nöjd med mitt köp, haha. Ni vet ju att jag älskar rosetter och andra söta grejer.



Kisse's


Ikea med Alice

Heej :)

Nu har jag kommit hem från Ikea. Jag följde med Alice och hennes mamma dit. Jag köpte ben till Tildes säng och ett gossedjur till Barbie! Va snäll jag är, eller hur? Haha, ne jag skojja bara. På vägen hem var det jätte lång kö, och jag blev åksjuk så jag mådde jätte illa. Men tillslut kom vi ju i alla fall hem igen! Men Alice hämtade bara sina grejer och åkte hem sen, för hennes mamma kunde inte hämta henne senare.

Nu ska jag åka med Pappa och Tilde till Tyresö Centrum för jag ska köpa en ny rosett!

Kisse's

Frågestund avslutad!




Nu är frågestunden avslutat! Här kommer alla frågor och svar!

1: Tycker du att jag (Alice) är jobbig? Svar: Nej, jag tycker inte att du är jobbig! Tvärt om!
 
2: Gillar du någon i KS? Svar: Nej, det gör jag inte. Jag gillar inte någon överhuvudtaget just nu.

3:
Blev du missnöjd med Barbie för du trodde att hon skulle vara sötare? Svar: Nej, jag tyckte att hon var helt perfekt! Hon var till och med sötare än vad jag hade tänkt mej!

4:
Skulle du vilja vara med mig(Alice) , julia och emma oftare? Svar: Vi är ju redan tillsammans ganska mycket! Men Ja det vill jag väll.

5:
Är det någon av oss tjejer i skolan som du tycker e falsk? Svar: En tjej.

6:
Varför tycker du att du är tjock? Svar: För att jag väger som en elefant, och är fet.

7:
Varför ritar du så bra? Svar: Tack för att ni tycker att jag ritar bra! Jag tror nog att det är för att jag har tränat.

8:
Varför är du så snäll? Svar: Eh, jag vet inte. JAg är bara mej själv.

9:
Har du någonsin smakat öl? Svar: Nej, det tror jag nog inte att jag har! Öl luktar jätte äckligt!

10: .
hur många läsare har du den 13/12 (idag)? Svar: Idag har det ju inte gått så många timmar (klockan är 12.02) men hitills så har jag 35 sidvisningar och 12 nya besökare.

11: 
Har du gillat nån i ks? Isånnafall vem?? Svar: Gillat men inte varit kär. (Hemligt vem det var)

12:
Har du någonsin blivit så rädd att du kissat på dig? Svar: Haha, nej det har jag inte.

13:
Vilken är din vaforit rätt? Svar: Jag har inte någon favort rätt direkt, jag gillar olika grejer. Pasta är gott.haha.

14: .
Har du någonsin snattat eller tagit någonting? Svar: Nej, det skulle jag aldrig göra!

15: Vem betyder mest av allt för dig? Svar: Jag vet inte... (Min hund kanske! Haha)

16: Vem tkr du att du kan lita på till 100% som du kan säga allt till? Svar: Det finns flera som jag kan lita på 100%.

17: Hur mycket får du i måndadspeng? Svar: Jag får 300 kronor. Men när vi har fixat mitt bankkort kommer jag nog att få en stor del av barnbidraget.

18: Hur går det i skolan? Svar: Det går super!

19: Hur Mår du just nu? Svar: Jag mår bra. Jag är bara lite hungrig. Haha.

20: Hur många gånger har du eldat?? Svar: Eldat?

21: Har du rökt någon gång? Svar: Neej!!! Jag tänker aldrig göra det heller!

22: Varför är du snäll och inte dum? Svar: Varför skulle jag vara dum? Det är väll onödigt?

23: Är du stökig i skolan? Svar: Nej, det är jag inte.

24: Har du skolkat någon gång? Svar: Nej, det har jag inte.

25: Hur många killar har du varit tillsammans med? Svar: Jag har inte varit tillsammans med någon på väldigt länge och jag tycker inte att man kan räkna med dom man var ihop med i 2:an. 

26:
Har du strulat ? Svar: Nopp.

27: Vem har du känt längst i skolan? Svar: Ida, Johanna L, Nelina och Sara R.
 
28: Är du allerkisk mot något? Svar: Jag tål inte laktos (Mjölk)

29: Vet du en hemlighet om mig (Maja N)? Svar: Neej?

30: Vad är det pinsammaste du har gjort? Svar: En gång när det var väldigt trångt på bussen så satt jag Elvira och Johanna (där barnvagnarna står) på ett lite större säte som var platt. Jag satt i mitten och Elvira satt längst in och Johanna satt ytterst.  Det kom en stor kurva och Elvira som satt längst in tröck på mej ganska mycket (Jag tröck alltså automatiskt på Johanna) så Johanna trillade ner på det blöta bussgolvet och när johanna trillade trillade jag med! Haha, alla kollade på oss hela vägen hem.

31: Vad är det läskigaste som hat hänt dig? Svar: Det läskigaste som har hänt mej var när jag bröt armen! Då var nog alla rädda.

Hoppas att alla blev nöjda med mina svar! Om ni vill ha en ny frågestund någon gång är det bara att säga det. Jag älskar att få komentarer.


Natti Natti...

bloggen! Nu ska jag och Alice borsta tänderna och ta bort sminket. Så är det dags att sova. Jag är inte så trött men Alice är så vi går och lägger oss nu. Jag har ritat en liten manga nu, och i morgon ska jag rita Alice. Haha. Ni får se bilderna i morgon.

Kisse's

Sov gott alla sötnosar!


Alice här !

Hej bloggen Alice här!
gäst bloggar lite. Ellen sitter och ritar manga figurer. fyfan vad hon e bra! men iaf så jag är sjukt trött ska nog sova snart tror jag. haha jag har städat hennes rum lite också.. haha jag borde bli städare. :D
aja men nu är jag så trött så jag måste dra.
puss


Frågestund?

Heej :)

Jag tänkte ha en liten frågestund. Jag svarar 100 % ärligt och ni får fråga hur mycket ni vill! F<rågestunden är över i morgon klockan 11.30 och då lovar jag att svara på alla.

Kisse's


Alice har kommit

Heej :)

Nu har Alice kommi och vi har ätit lite pizza. Nu ska vi blogga lite och sen ska vi se på Ice Age 3! Haha, visst vi är lite töntiga men den är ju as kuul! Jao, men nu måste Alice blogga lite på sin blogg.

Kisse's

Ny header

Heej :)

Som ni ser har jag en ny header och jag har gjort den själv! Jag har även lagt upp den själv! Jag gjorde den när Maja hade gått så jag gjorde den helt själv! *Stolt* Haha. Vad tycker ni om den?

Kisse's

Dagen Med maja

Heej :)

Idag har jag avrit med Maja. Vi åkte till min uppvisning men när vi kom var den slut så vi vi fick gå igen. Vi gick in i TyresöCentrum och kollade en liten stund och sen gick vi hem. När vi kom hem till mej lekte vi lite med Barbie (Min hund) och sen visade Maja mej hur man gjorde en Header. Sen så följde jag och Barbie henne till bussen. vi fick en liten chock när vi kom ut för det var as mycket snö! Så vi kastade snöbollar till Barbie. Hon tyckte att det var as kul!

Uppvisning

Heej :)

Nu har jag vaknat och ätit frukost (Vaknade kl 11) Snart ska jag åka till forum och möta Maja så ska vi ta bussen till tyresö och kolla på min gympa uppvisning. (Som jag inte kan vara med på eftersom att min arm är "sönder") Sen kanske vi kan gå in i tyresö centrum lite och sen åker vi hem till mej tror jag. Men nu måste jag göra mej i ordning.

Kisse's

Ungefär så här känner jag mej just nu....

 Jag är verkligen jätte trött!


Inget att göra

Heej :)

Bion var lika bra som förra gången! (As bra!) Men det hade varit lite roligare att gå med en kompis, som förra gången. Men det var ju roliigt ändå. N´är jag kom hem kollade jag på Idol. O Erik vann såklart! (Precis som jag ville) thaha. Men nu har jag jätte tråkigt.... I morgon kommer Maja hit och vi ska gå till min gympa uppvisning som jag inte får vara med på (efter som att min arm är paj) men man kan ju i allafall gå dit och kolla lite på dom andra. Senare på kvällen kommer Julia Alice och Emma hit och sover över!. Skojjsigt. Men nu har jag inget mer att säga.

Kisse's

New Moon Nu!

Heej :)

Nu sk ajag åka till bion. och se New Moon igen! Jag älskar verklgen den filmen! Men nu måste jag gå!

Kisse's

Klippt mej :)

Nu har jag klippt mej, och jag blev faktiskt nöjd. Vad tycker ni då? :)

Kisse's


Dagen ;)

Heej :)

Dagen har varit bra! Jag har redovisat matte steg 17 så det var bra. På morgonen fick vi kladdkaka av våran handledare. Det var gott, men jag orkade inte hela min bit även fast jag tog minst av alla. Haha. Linda (min handledare) hade varit i brasilien i två månader och hon tog med sig ett lycko band till alla. Va snällt av henne! Det står något på portugisiska på dom men jag kommer inte ihåg vad et stog. Min e rosa. (Jag älskar ju rosa!) Man knöt den två var runt handleden och önskade sig tre önskningar. Först knöt man en knut och önskade en sak, sedan knöt man den andra och önskade en annan sak och sedan knöt man den en tredje gång och önskade sig en gång till.

Nu är det äntligen helg! Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket, för jag ska åka och klippa mej nu! Asså jag vet inte hur jag ska klippa, får typ panik! Man vill ju vara fin i håret! Eller hur? Innan jag går måste jag bara säga en sak! Det snöar! Och det smälter inte! Asså va glad jag är! Äntligen lite snö, så att det mäsrks att det är december! Senare ikväll ska jag se New Moon igen! Haha, jag såg ju den förut med Ida, Antonia och Maggie, men nu sk ajag se den igen med Pappa och lillasyseter! Det är nog den bästa filmen jag har sett, ska göpa den sen när dom kommer ut på DVD. Men det är ju extra kul på bio, så jag ville se den igen! Haha. Men nu måste jag verkligen gå om jag ska hinna klippa mej!

Kisse's


Natti natti

Heej :)

Nu är klockan prick tjugo i elva så det är nog bäst att jag går och lägger mej om jag ska orka gå upp i morgon. Jag måste bara borsta tänderna ta bort sminket o så där. Men vi ses i morgon!

Kisse's


Stackars grisar

På Msn så har Anna skrivit "Fy f*n va hemskt det är!" Hon har skrivit så för att grisarna vanvårdas. Jag tycker också så synd om dom. Haha, jag tror att det bara är Anna och Johanna som var med då. Men jag tänkte bli vegitarian för att jag tyckte att grisarna var så söta, så jag började typ nästan gråta när jag tänkte på vad jag skulle äta! Så jag bah "JAg ska bli vegitarian!" Men det blev aldrig så. Haha. Men jag tycker ändå synd om dom små grisarna!

Kisse's
 

Bilder jag ritade i sommras

De här bilderna ritade jag i sommras. Men den förts ritade jag 2008. Jag vet att jag inte är bäst på att rita men här kommer i alla fall mina manga.

Kisse's
 

Min talang är....

inte att rita på Paint! Haha. Sitter och ritar nu, men är jätte dålig! Det är så svårt! Jag jan typ inget! Haha men hår kommer bilden jag ritade.

Kisse's


Min dag

Heej :)

Idag så har jag redovisat matte steg 16. och en bit av steg 17, eller alla uppgifter förutom en efter som att jag inte hade skrivit hur jag tänkte får jag göra om den. Efter skolan åkte jag Emma Alice och Joar till forum. Men vi var typ inte där utan vi gick direkt. Så jag Alice och Joar åkte hem till Oskar. Rasmus var också där. Haha, jag kände inte Oskar men Alice ville att jag skulle förlja med så nu har jag ju iallafall fått lära känna honom lite. Vi såg på film, och sen åkte jag och Alice till Forum.

Kisse's

Komentar?

Till svar till anonym igen! "Du härmar ju henne med kläder me" Jag härmar inte henne med kläder! Det kan ju lika gärna vara hon som har köpt samma som mej? Men asså vad spelar det för roll om man har en likadan tröja? Inte ett skit!
Om du inte ågar stå för vad du tycker behöver du ju inte komentera? Komentera med ditt namn!

Bra dag

Heej :)

Idag har varit bra :) Jag och Mikaela jobabde jätte mycket matte så i morgon ska vi redovisa steg 16 och 17! Det fanns inga redovisnings tider innan så vi får redovisa båda stegen, om vi hinner klart med stegtestet på steg 17. Men det tror jag att vi gör. När jag skulle åka till dansen kom inte bussen så jag fick ta nästa i stället och då hade den bussen som jag skulle byta till redan åkt så jag fick åka hem igen. Det blev alltså ingen dans idag! Usch jag blev sur! Haha, nee men det gick ju bra ändå. Nu har jag inget mer att säga.

Kisse's

Komentar?

Asså det var nån "Anonym" som komenterade "Palla att du härmajulia med rosett?" jag vill bara säga att jag inte har härmat nån med nån rosett! Jag hade den innan sommaren så "Anonym" kan inte säga så!

God natt

Heej :)

Nu är jag entligen klar med min hemstudiedag uppgiften! Asså, nu har jag skrivit jätte mycket så jag hoppas verkligen tt jag får MVG. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna och byta om. Innan jag kommer vara klar kommer klockan säkert ha hunnit bli halv tolv. Jag kommer vara jätte trött i morgon bitti. Men som tur är har jag idrott och har sov morgon till klockan nio. Men nu måste jag gå.

Jag vill bara säga grattis till Barbie (min hund) för att hon fyller ett år idag! Tänk så stor hon har blivit? ;)

God natt!

Kisse's
 Se så liten hon var!!!! Nu är hon stoor! :) Älskar dej sötnosen!

Va tycks?

Heej :)

Nu har Maja gjort en ny header till mej! Haha, hon tyckte att min gamla (som hon också hade gjort) var ful så hon ville göra en ny. Jag tyckte att den blev jätte fin! Tack Maja sötnos!!!! Den blev verkligen jätte fin! Men va tycker ni andra om min nya header?

Kisse's

Jag o Alice

Heej :)

Nu har Mika pkt hem och det är bara jag och Alice. Vi gör inget speciellt, vi har provat alla Alices midje skärp, de va skoj. Haha. Men nu kommer lite bilder :)

Kisse's

Man måste ju kunna bjuda på sej själv ;)











Med Mika och Alice

Tjafaan ;)

Idag har varit en skojjsig dag eller är en skojjsig dag! Först när jag kom hit gjorde jag Mika och Alice tortilini med Bacon och massa sallad! Det var gott. Sen så har vi skrivit på uppgiften men det var lite krongligt. Alice och Mika hade gjort en jätte god choklad mouse, haha jag åt fast jag egentligen inte tål så jag fick lite ont i magen. Vi har tagit massa roliga bilder "Sharon, sharon!" haha, men det är nog bara vi som fattar! Här kommer lite bilder!

Kisse's

 Hur snygg kan man va? :)

 Sexy ;)

 Coolish ;)

 Jag o Mika ;)

 Vrid på huvudet så ser ni henne ;)

Bra dag

Heej :)

Idag har varit en bra dag. I skolan gjorde jag nästan hela stegtest 16 i matte och gjorde spanska läsförståelse på steg 10. Efter skolan åkte jag Emma och Julia hem till Julia. Jag vet egetligen inte riktigt va vi gjorde. Vi gjorde nog lite allt möjligt. Emma och Julia hade bakat jätte goda choklad rutor. Mums. Sen  gjorde vi ravioli, men det vartt lite sådär, det kokade över flera gånger så vi fick byta kastrull. Haha. Sen när vi skulle gå till bussen gick vi över golfbanan. Det var as läskigt! Haha, alla var typ rädda så vi kopplade ihop oss och tog med oss Julias "Vakthund" Donna.
Sen nu senare på kvällen har det ju inte alls varit bra.... Men det behöver vi u inte ta upp i bloggen. Men nu ska jag göra mej i ordning och gå och lägga mej. I morgon fyller Barbie ett år! Asså va tiden går fort! Men hon är inte färdig vuxen förens vid midsommar. Så på morgonen ska vi fira Barbie lite, och så ska hon få extra god frukost! Sen efter ska jag åka hem till Alice och Mika kommer också att vara där och så ska vi göra Kostcirkeln uppfiften. Det är ju studie dag, det ska bli såå skönt!

Natti natti.. Kisse's

Jaa

Heej :)

Nu har mormor varit här och ätit middag. Vi åt middag och sen fikade vi lite grann. I morgon är det skola igen, usch. Men efter skolan ska jag vara med Julia. Så det ska bli skojjsigt. Sen har jag ju sång  också och farmor och farfar kommer. Men nästa bloggning blir nog i morgon efter sången.

Kisse's

Inne i stan

Heej :)

Nu har jag precis kommit hem. Jag har varit i stan hela dagen med Julia och Alice. Det var jätte kul! Jag köpte massor av julklappar. Haha, nee men många. Vi kikade runt lite överallt och åt lunch på BurgerKing.

Innan jag åkte till Stan så kom pappa hem till oss och fikade lite grann som jag sa i går. Jao, men det var nog allt jag hade att säga just nu :P

Kisse's

God natt

Heej :)

Nu är det dags för mej att sova. Ska ju upp tidigt i morgon för att jag ska hinna med lite grejer på morgonen me det hinner jag inte skriva nu för jag måste göra mej i ordning.

Kisse's
Natti natti!!!! <3333333333333

Lite

PERSONLIGHET (personligthet):
Blyg:
 Lite det beror på
Nyfiken: Jaa
Smart: Haha, lite kanske
Långsam: Ibland
Stressad: Kan va det
Tålmodig: Beror på...
Djup: vad är djup ? Vaa??
Öppen: med de flesta
Ärlig:  Japp
Positiv:  Jaa
Rolig: Galen humor, men JAA
ansvarsfull: Japp

VÄNSKAP:
Svikit en kompis:
 Ne, inte va jag vet iallafall :)
Förlorat en bästa vän: Nee
Sagt att jag älskar en kompis: Jaa!
Sovit med en killkompis:  Nopp
Sovit med en tjejkompis: japp :)
Pussat en av samma kön:  Mammi
Berättat hemligheter:   Jaa

KÄRLEK:
Blivit sårad: 
Nee
Haft stadigt förhållande: Nee
Krossat någons hjärta:   Nee, tror inte det
Gett någon ditt hjärta: Nee
Playat:  ALDRIG
Sagt att jag älskar nån, och ljugit:  Nee
Varit otrogen: nepp

ÖVRIGT:
Sytt:
  Japp
Opererat mig:  Jaa
Sjungit i duschen: Alltid ;)
Hoppat bungyjump:  Nej, och tänker aldrig göra heller
Sett någon dö/ död:  Nee, eller om djur räknas?
Varit på begravning:   Nee, men jag har begravt mina marsvin
Saggt att jag hatar någon: Neej :)

LIVET:
Skriva eller tala:
Prata
Vatten eller cola: Båda :)
Mobil eller mp3: mobilen ofc !
Snygg eller charmig: båda !
Frukt eller grönsak:  frukt
Film eller serie: Båda
Festa eller softa: festa
Sommar eller vinter: Sommar
Fredag eller lördag:  Fredag
Ljus eller lampa: Beror på
Kärlek eller vänskap:  Vänskap är ju kärlek! (Båda)
Bio eller hemmakväll: Båda


Inne i stan med Mammi

Heej :)

Direkt efter julmarknaden åkte jag och Mamma in till stan. Först gick vi till Cocoo och kollade. Mamma var så snäll så hon köpte det cupcake halsbandet jag hade önskat mej i julklapp! (Det är en förtidig julklapp) Foki och Cocoo ska arbeta tillsammans så Foki är liksom lite reklam tror jag. Men i allafall så har de gjort en kalender som jag köpte den kostade 169:- (man fick med ett armband på köpet :P) Jag var den näst första som fick se den! *stot* . Sen så kollade vi runt lite överallt. Vi gick på vintage marknaden och där fick jag ett par örhängen av mamma. Sen fick jag också en rosa kjol. Min mamma är världens snällaste! Sen hjälpte jag henne att köpa nya vinter skor och det blev dom jag valde, men det var så höga klackar att hon knappt kunde gå i dom. Haha. Men snygga var dom ju i allfall.
Här kommer bilder på allt min snälla mammi köpte till mej idag.


Julmarknad

Heej :)

Som jag sa så va det ju julmarknad idag. Först på morgonen gick jag och Tilde dit och lömnade bullarna. Sen gick vi hem och fixa oss lite grann. Sen gick vi till marknaden, jag gjorde inte så mycket jag pappa och mamma köpte varsin bulle och satt där och fikade tills Tilde hade solt klart. sen var det slut. Vi köpte  ischoklad och chokladkola :)

Kisse's <333

I finalen....

Finalisterna i Idol 2009 är Calle och Erik!!!!! Undrar vem som vinner. Men jag tror iallafall att Erik vinner!

Kisse's

Hela dagen kommer här ;)

Heej :)

I dag har jag inte bloggat så mycket som ni kanske har märkt. Men jag har inte orkat men nu kommer iallafall min dag. Direkt på morgonen i skolan så hade jag min muntliga redovisning om Alkohol. Man redovisade i grupp och jag tycket att min grupp va bra. Jag var med Anna, Mickaela, Tova och Filip så det var bra, då blev det inte så pinsamt. Haha. Resten av skoldagen var väldigt bra också.

Imorgon har Tilde julmarknad med sin skola, och jag som är såå snäll bakade allt till henne som hon ska ha med sig och sälja i morgon. Det fick bli mjuk pepparkaka. (hon ska stå i cafét) Sen har jag sett på Idol, jag tror och hoppas att Calle ska åka ut, för jag tycker att Tova och Erik är bättre.

Kisse's

Klart ;)

Heej :)

Nu har jag skrivit klart mina stöd ord tills i morgon. Jag har inte sagt det men jag ska redovisa mitt Alkohol upprag i morgon. Nu ska jag berätta för mamma så att hon kan ge mej lite "feed back" på det. Jag kan tyvärr inte blogga mer nu för jag ska ju läsa upp för mamma och sen ska jag städa lite på mitt rum.

God natt

Kisse's

Thai soppa & Bulle

Heej :)

Nu har jag precis ätit  lite Thaisoppa. Det var lika gott som vanligt (JÄTTE GOTT) och nu ska jag se på tv och äta en liten kanelbulle, så pnyttig man kan vara! Men det är ju gott! Ses sen

Kisse's

Sminka lilla syster

Heej :)

Nu har jag sminkat Tilde. Hon blev jätte fin! Jag satte upp en ny rosett i håret och så sminkade jag henne med Eyeliner och maskara och massa annat puder och sånt där! Asså i bland är det as kul att ha en lilkla syster! Eller det är ju alltid kul , men ibland är det extra kul när hon vill att jag ska sminka och fixa hennes hår och välja kläder (alltså styla henne). Har tyvärr ingen bild just nu. Men det kommer nog.

Kisse's

Kolla här!

Nu har Emma L gjort en ny blogg som ni kan besöka. Den heter http://alifeofemma.blogg.se/ så kolla in den ;)

Kisse's

:)

Heej :)

Nu har jag kommit hem från skolan. Det hände inte så mycket. Men jag redovisade Svenska steg 13 så nu r jag klar med svenskan! Nu måste jag bara jobba på med spanskan och med Matten. Jag gillar inte spanska, det är så svårt och det är inte kul. Så jag tror att jag  kommer få lättare att nå mitt matte mål även om det är två hela steg! Men jag ska försöka, för det r inte lika svårt som spanska. Haha. Nu när jag kom hem klippte jag Barbies nos så att den blev fin och slät igen. Nu ska jag logga in på FaceBook och lyssna på musik.
Hr kommer en liten låt som jag älskar! Den är lite "lessen" men jag gillar den jätte mcyket!

Kisse's


Morgon blogg

God morgon :)

Idag ska jag göra en liten morgon blogg, jag har aldrig gjort det men idag hade jag tid så..
Nu har jag precis kommit in med Barbie (Tilde gick med). Nu ska jag bara äta lite frukost och sen ska jag sätta upp Tildes hår i en rosett igen för hon tyckte att det blev så fint så hon vill ha så i skolan. Vi får se om jag hinner till den "Tidiga" bussen eller om jag får ta den sena, för jag hade lovat henne att fixa en rosett. I skolan idag tror jag inte att det är något speciellt. Jag ska göra mitt filmreferat och om jag hinner kanske jag kan redovisa det också, för det vore skönt att få det klart.
Men nu ska jag äta frukost!

Kisse's


Fixa Tildes hår

Heej :)

Nu har jag gjort en liten rosett i Tildes hår. Jag tyckte faktiskt att det blev ganska fint eftersom att det var första gången och så. Här kommer bilder på henne

Kisse's




ÄLSKAR!

Heej :)

Jag sa ju innan att jag inte viste vad jag önska mej i julklapp men nu har jag hittat en Väska som jag blev helt förälskad i! Asså guud va jag älskar den! Nu har jag tre grejor på min "önskelista" inför jul. Jag önskar mej hårförlägning efter som att jag inte kan "spara" mitt hår så långt eftersom att jag har så tunt hår. Så önskar jag mej ett Cupcake halsband som jag visade förut och den här underbara väskan! Jag älskar gulliga saker! Eller jag tycker iallafall att dom är gulliga. Gulliga saker enligt mej är rosetter, cupcakes och sånt där, ni vet vad jag menar! Men  här kommer bilder på dom grejorna.
(Fast inte hårförlägningen för det finns ingen bild på)
Kisse's

 JAG ÄLSKAR DEN VERKLIGEN!!!!!

JÄTTE GULLIGT HALSBAND ENLIGT MEJ!

 Mina söta små läppbalsam (Har fyra stycken :P )


Middag ...

Heej :)

Nu har jag precis kommit hem från Donken. Mamma är sjuk så hon orkade inte åka och handla och Tilde ville äta på Donken så vi åkte dit. Det spelar faktiskt inte så stor roll för mej vart vi äter så det var okej. Jag åt en liten munk där också.Fast jag tyckte inte att den var så god. Hehe.

Kisse's


Skolan

Halloj :)

I dag hade jag sov morgon till klockan nio för jag hade idrott. Jag tycker att det är ganska lyxigt att få börja senare då faktiskt, så det är skönt. Vi hade basket, det var rätt så kul inte för att jag är särskilt bra på det då. Men det kan ju va kul i allafall! Sen så redovisade jag engelska steg 13! Så nu är jag klar med engelskan för den här terminen. Jag gjorde också matte provet på steg 15! Asså guud va nervös jag var, men provet var inte alls svårt om man hade tränat innan, fast det var en tallinje som jag inte fattade någat alls av! Asså den var as svår så jag svarde inte på den.

Kisse's

Hiss & Diss

Heej :)

Asså jag hinner typ inte med nått! Jag har bara pluggat hela tiden ända sen jag kom hem! Jag hann inte ens gå till träningen! I skolan redovisade jag Engelska steg 12 som jag gjorde igår. Och så har jag nästan gjort klart engelska steg 13 idag! Asså va bra jag är! (Egoistisk) men asså som jag har jobbat! Nu ska jag göra kart det sista på engelskan så att jag kan redovisa det i morgon och så ska jag försöka att hinna göra klart Svenska steg 13 så kanske jag kan redovisa den i morgon också! Det kommer nog bli en sen kväll i kväll, för jag ska nog dusha också, jag brukar alltid dusha på morgonen för då håller sig håret finare än nnär man har sovit på det men i morgon har jag idrott så jag ska nog dusha i kväll i stället. I morgon har jag matte prov! Asså jag är as nervös! Jag kommer inte i håg nått alls nästan, Jag bah "Vad är en diameter"? Asså det är ju as lätt! HUr kunde jag glömma det? Jag kommer inte ihåg hur man gör om till procent heller! Asså undrar verkligen hur det kommer att gå! Jag är så stressad jag har ju så mycket att göra!!!!!

Nu tänkte jag ge er en Hiss & Diss för det var så länge sen jag gjorde det!


Jag hissar Jul lovet! Asså gud va skönt det kommer bli att få lov! Utan jobb och man kan vara med kompisar hela dagarna! Jag hissar också fantastiska kompisar! Jag älskar mina kompisar! Utan er vore jag inget! Varför skulle det ens finnas en anledning förmej att leva om  jag inte hade er?



Jag dissar allt jobb i skolan och alla dumma bajs kurser som tar upp all tid så att man får jobba på as mycket för att klara sina mål för terminen! Jag dissar också mens! Asså gud va jag hatar mens särskilt i skolan och på idrotten! Varför har man ens det? Eller asså det vet jag ju men det känns ändå så onödigt!

Ja, där har ni fått mitt Hiss & Diss hoppas att ni gillar det!

Kisse's

RSS 2.0