Pluggis

Heej :)

Just nu är jag väldigt glad. För att jag har gjort hela steg 12 i engelska i dag! Asså jag började i dag och gjorde klart det i dag! Det brukar typ ta en vecka eller nått för mej att göra ett steg men nu jobbade jag på och har hunnit gjort klart den! Jag är as glad! *Stolt*. Jag har inte så mycket att berätta om min dag efter som att jag har jobbat engelska hela tiden. Men efter skolan har jag i allafall varit på sången. Jag sjunger Hallelujah.
Men eftersom att  jag vill hinna klart med mina termins mål måste jag jobba svenska nu och göra min bokanalys på steg 13. Usch! Vill inte!
Men nu har jag inget mer att säga.

Kisse's

Klart

Halloj :)

Nu har jag gjort klart mitt upprag Alkohol :) Jag är väldigt nöjd och hoppas att jag iallafall frå VG annars blir jag faktiskt lite lessen. Nu väntar jag bara på att den ska skriva ut klart.

Kisse's

Vill ha

Asså kolla det här halsbandet! Guud va sööt! Ett sånt vill jag verkligen ha! Ska nog önska mej ett sånt i julklapp men det kostar 195:- så det är rätt så dyrt. Men jag tycker att det är värt det! <3333


Förlåt för dålig uppdatering

Tjafaan ;)

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte varit inn epå datan. Men iallafall, efter att Emma hade åkt hem så gjorde jag inget speciellt. Vi åkte och handlade middag och så där. Sen kröp vi upp i soffan med en benn och jerrys, MUMS. I dag är det ju första asvent, bara fyra veckor kvar till Julafton! Men iallafall så har vi julpyntat idag hemma hos pappa, jag tycker att det är lite mysgt att göra det. Nu har jag åkt hem till mamma och jag har jobbat med kursen ganska länge nu, men det är såå jobbigt! Men nu måste jag göra klart det för det ska vara inlämnat i morgon.

Kisse's


.


God natt

Shaashaa :)

Nu börjar vi bli lite trötta, och kommer int epå nått mer att göra så ska nog borsta tänderna nu och bädda sängen. Vi ses i morgon :)

Kisse's


Somnar

Thaha, jag somna typ, men  jag blev räddad i sista stund av fantan. All cola va slut -.- O lite kakor som Emma hade me sej. Ballerina.

Dagens fråga: Hur äter du din ballerina? /Ellen & Emma

Visst är vi lite tokiga? ;) taha.

Kisse's

Skojjsigt

Thahaaha.  vi har lite skojsigt (MYCKET) Vi chattar lite med en kille och han är lite galen! Jaja, men det är lite kul. 

Ellen & Emma 4-ever! <333 :D

Se you later aligater

Kisse's

Diggar låten ;)

Jag och Emma har typ lysnat på den här låten jätte läänge nu. Vi diggar den ;) Thaha.


Me Emma

Tjafaan! ;)

Idag har väl varit bra. På¨morgonen hade jag labb, Linda tog en cigarett mot en damsugare så att dammsugaren typ "rökte" men hon hade satt i för ett papper så allt som sögs in kom på det. Det va as äckligt! Fattar inte hur man kan röka! Usch! Sen hade vi ett oförberett prov! Asså jag had eint etränat nått, så jag kunde inte så mycket. Men jag tror iallafall att jag klarade det. Thaha, jag satt vid en data och sen kom typ Arvid och så råkade jag armbåga honom mellan benen! Han skrek typ och ja bah: "va?" O sen fick Ida värsta skarttattacken! Asså fett piinsamt! Men tur att det var Arvid och inte nån annan för det hade varit ännu pinsammare. Haha. Klumpig man kan vara. Efter skolan åkte jag, Emma, Ida och Johanna till sickla, vet inte riktigt va vi skulle göra vi gick typ bara dit. Sen när vi skulle gå till bussen gick vi förbi donken och jag och Emma köpte varsin pommes, och så att vi där och pratade lite om allt möjligt. När vi kom ut från donken så såg jag att bussen redan stog där, så vi kutade över parkerngsplatsen och alla stirrade på oss men vi hann i allafall med bussen. Jag och Emma åkte hem till moi och lekte lite med Barbie! (Min hund asså). När vi skulle ta bussen till Emma va det någon som hade spytt i bussen så det luktade skit! Men som tur va hade dom iallafall torkat bort det. Men förnstrena var öppna för att det lukatade så mycket så vi frös nästan ihjäl. När vi kom till Emma så åt vi midda, och sen satt vi  och pratade med hennes mamma i en timme eller nått, haha, vi pratde lite om ett dagis. Sen så packade Emma ihop sina grejor och så tog vi oss en promenad hem till moi och Emmas mamma gick med för att det finns så mycket äckel gubbar. Thaha. Vi har kollat lite på idol och Cirkus Möller men den va as dålig inte ens lite rolig. Nu sitter vi här och gör inget speciellt.

Kisse's

Åsikter

Shashaa ;)

Nu har Emma åkt hem, hon åt middag här också så det var lite skojjsigt.
Nu gör jag inge sspeciellt är inne på Facebook lite grann.
Jag tänkte bara säga en liten sak som jag faktiskt har tänkt på en del, pratade faktiskt med Emma och Ida om det tidigare idag, och jag tror att jag pratade med Alva förra veckan. Men iallafll till saken, att vissa blir sura om man har köpt tillexempel en likadan tröja som den eller likadana skor eller nått. Men asså Who cares? Asså det betyder väl bara att den personen gillade din tröja om hon också köper en sån? Alla handlar typ i samma affärer som Gina, JC, H&M, Bik Bok o.s.v. Så om man handlar där kan man ju inte räkna med att man kommer vara den ända som har en sån. Speciellt inte vanliga baskläder, alla har ju typ vanliga Gina Tricot linnen. ingen blir ju sur om man köper ett sånt. eller som den tröjan att jag berättade att jag hade köpt idag, jag är ju inte den ända som har ett sånt, men asså det är ju bara en bas tröja för 149 kr. Jag ville bara säga att jag bryr mej inte om ni "härmar" mej eller hur man ska säga, det är väl bara kul om någon tycker att mina kläder är fina, så varsogod att kopiera för jag bryr mej inte!


Min dag :)

Tjobree ;)

Idag har varitt en vanlig dag. Efter skolan åkte jag Emma och Ida till forum. Vi gick först lagerhouse jag hittade många bra julklappar så nästa vecka ska jag nog shoppa lite där tror jag nog. Sen gick vi till JC och där köpte jag en tröja. Den var svart uringad både fram o bak och hade trekvarts ärmar. Sen gick vi till H&M och jag såg världens sötaste kjol! Som vi alla såklart provade. Den var svart spets typ lite volanger. Jag vill nog köpa den sen den var jätte sööt. Vi provade också lite högklackade skor, det var skojjsigt. Sen gick vi till Gina Tricot och där köpte jag ett par tights, det var typ sånna där som e lite glansiga om man säger så. Sen drog vi till vårat favorit place, MEDIA MARKT!!!! Thaha, vi tog lite knasiga bilder på Mac book datorerna. Sen gick vi till Kicks och kikade runt lite. Britney Spears har ny parfym som Ida och Emma tog MYCKET av! Haha, nee skojja bara. Jag har ju kollat lite på puder och så där eftersom att jag inte har nån och jag hittade en som värkade bra, men  jag ska nog kolla med mammi så jag får en bra färg. Vill ju inte se ut som en morot eller hur? Sen så tog vi bussen hem, och Emma joina mej fast Ida skulle typ äta middag eller nått. Så nu sitter jag och Emma här vid datan. Jag laddar upp bilder sen.

Kisse's

Datan va lite galen ;O

Tjobree va händer jao? ;)

Igår bloggade jag ju inte som ni kanske märkte, men datna var galen så jag kunde inte logg in på bloggen :O Lite galet tycker jag. I går gjorde jag inget speciellt men vi badade i skolan. Sen hade jag sång :) JAg sjunger hallelujah nu! Den är sjuukt bra! Tycker jag iallafall ;)

Idag tog jag svininfluensa sprutan!!!! Jag sa ju att jag skulle göra det förut men jag blev ju sjuk så det vart inget men nu har jag tagit den! :O Det var jätte läskigt tycker jag! Men den gjorde typ inte ont, eller asså det sved typ :S Thahah, det är nog lite svårt att fatta men dom som har tagit den fattar nog va jag menar! ;) Efter skolan följde Ida med mej till sickla för jag skulle köpa som ett "handledsskydd" eller hur man säger :P Men en grej som jag ska sätta på armen efter som att jag får ont där jag bröt den det känns typ som att jag ska bryta den igen så jag köpte som ett "skydd" :P Hoppas den hjärlper. Ska snart åka till träningen faltiskt så får vi se om den är bra ;) Hoppas det går bra för jag har lite ont i armen, som det brukar göra ungefär när man har tagit en spruta den känns typ som att det är en boll där jag tog den :)

Puss <333


God natt

Heej :)

nu ska jag gå o lägga mej klockan är ju elva så mamma börjar bli lite trött på mej nu, Jag går aldrig och lägger mej :P Men jag blir aldrig trött ;O

God natt sov gott <3333

Hahah

Tog den från Antonias blogg haha håller på att garva ihjäl mej ;) dålig humor man har  <33


Knas ;)


skriv ditt namn med lillfingret: ellen

skriv ditt namn med armbågen: ellen 

skriv ditt namn med pannan: 4ellerj

skriv ditt namn med hälen: eololejhn

Skriv ditt namn med örat: anölc

Skriv ditt namn med munnen: ellen

 Skriv ditt namn med tungan: ellen

Skriv ditt namn med näsan: ellen

Thaha tyckte faktiskt att jag var rätt su bra på det där men att skriva med hälen var inte så lätt.....


<33333

Shaaa ;)

Nu har jag sett New moon! Åh, gud va den va bra! Jag döör! Asså det finns egentligen inte så mycket jag kan säga men det va typ den bästa filmen jag har sett! Maggi ebörjade gråta flera gånger, men det förstår jag. JAg är inte en sån som gråter till filmer så jag gjorde faktiskt inte det men jag var nära att börja gråta när Bella sa att volutri skulle döda henne istället för Edward! Guud va gulligt! Att hon hellre dör för Edward som hon älskar! Ja, men det var nog allt jag hade att säga just nu men här kommer lite bilder ;)

Puss <333




Jag orkar inte mer



Jag är jag orkar inte blogga i dag. Jag är väldigt lessen för det händer väldigt mycket just nu i mitt liv och det är väldigt jobbigt. Jag har gråtit väldigt mycket idag. Det är inte kul men det finns inget jag kan göra åt det här. JAg vill inte ta upp det i bloggen men ni får gärna fråga mej om ni vill men jag vill inte att hela världen ska veta allt. Jag vet inte vad jag ska göra, men livet är inte enklet och just nu har jag det extra jobbigt... jag orkar inte mer nu

Reza

Nu vet vi vem det var som åkte ut! Det blev Reza! Jag tyckte ändå att det var bra för jag ville inte att Erik skulle åka ut! Men båda var ju så duktiga! Men dom andra är värda att få åka till Malmö och sjunga! Thaha jag har bara en sak att säga! Vi ses i malmö! ;) Vi kommer att sakna dej Reza!

Puss <333

Erik vs Reza

Det är Mariette, Tove och Calle som sitter säker och nu står det mellan Erik och Reza!

 VS

                           Erik Grönwall                                                   Reza Ningtyas Lindh


Vem åker ut i kväll?

Halloj! ;)

Nü har Björn precis åkt hem. Det är en gammal kompis till mamma som kom hit och åt glass med oss och pratade lite ;) Men nu sitter jag och väntar på att få reda på vem som åker ut i kväll! Det 'r jätte spännande för det är ju inte så många kvar nu. Men nu måste jag springa till tv:n för nu är eklamen slut så nu får vi veta!

Puss <333

The Ketchup Song

Tjobree va händer jao? ;)

Vet ni vad jag kom att tänka på nu? Thahah, på dagis så kom "Hits for kids 8" ut. O alla på dagis älskade den skivan eller låten Ketchup Song. O guud! På dagis stog vi upp på borden och sjöng och dansade! Jag saknar den tiden! :)


 Det här är originalet på Spanska

   O det här är den engelska versionen

Me Emma

Hallo! :D

Idag har varit en bra dag :) Efter skolan så åkte jag, Emma och Alva till forum :) Men Alva skulle åka till en kompis så hon var tvungen att åka nästan direkt :( Men innan hon åkte gick vi in på Media Marct och satt i massage stolaran x) Thaha det var skönt ;) När Alva hade  åkt satte vi oss i häng stolarna på Barista cafét. Då kom Tom, Max och Hannes (Jag tror i allafall att dom heter så :P) och s¨att jag skulle snurra eller nåt och så skulle det komma snö :O Sen blev jag hungrig så vi gick ner till jukednejsbar (Naked juice bar) så köpte jag en Shake it ;) Jag beställde med extra bär och så mixades inte allt så det blev värsta mango klumpen som låg på botten som jag inte kunde äta ;O Vi var inte direkt på humör att kolla i affärer så vi åkte hem till moi i stället :) Men vi är lite tråkiga så vi nördade framför datan ;)

Puss <33

Middag snart

Tja tja ;)

Jag börjar bli jätte hungrig nu, jag har fortfarande inte ätit middag och klockan är tio över nio :O Så nu har jag nästan ont i magen. Men jag bir typ aldrig hungrig x) Det blir nog bara macka till midda för nu är det ju lite sen att ställa sej och laga mat, eller hur? Ja, men om jag ska få nån mat överhuvudtaet är det nog bäst att jag går och gör en macka nu ;)

Puss <33


Min dag :D

Tjobree ;)

Jag är as glad i dag :D Har varit det sen i morse när Ida lyssande på Replay jag hörde inte musiken men jag satt och sjöng med ändå, och efter som att jag är förkyld lät det inte särskilt vackert xD Dom som gick förbi måste tyckt att det såg konstigt ut när jag satt där påä ett bord och sjöng as falskt och typ as garvade samtidigt ;) Sen har allt liksom flytit på :) Jag hade mikrofonteknik i dag så då skulle vi sjjjunga två och två i varsin mikrofon. Det var jätte kul. Men jag tycker att jag sjunger så dåligt så jag sjöng inte ut så jag och Maja fick sjunga om några gånger  xP Vi sjöng Hallelujah om ni undra :P

Efter skolan skulle Jag, Maggie, Antonia och Ida åka in till stan för att ta ut våra reserverade biljetter till New moon. Vi frågade en kille vilken tunnelbana vi skulle tat för att komma till sergel, och han bah: ta gröna linjen och vi bah: Tack :) Sen så kom han igen och sa att vi skulle ta en annan tunnelbana som kom precis då, och han lurade oss,  så vi fick typ byta tunnelbana tre eller fyra gånger för att komma rätt i gen :O Men det fixade sej i allafall sen :) Men när vi kom fram fick vi typ panik! Tänk om vi inte skulle få nån biljett? :O Antonia bah: Åh, gud! Mitt hjärta dunkar typ as hårt! för att hon va så nervös! Men vi fick i allafall våra biljetter :) Men nu måste vi bara lyckas komma in på bion på söndag. Men det går säkert bra vi får bara fixa till oss lite ;) Maggie var godis sugen så vi gick till en godis affär. Nä vi kom dit vart jag också sugen så jag köpte godis för typ fyra kr bara thaha ;)

Nu sitter jag här i min rosa mysdress och lyssnar på musik, dricker oboy och äter en skinkmacka, jag va as hungrig har typ inte ätit på hela dagen ;O Men nu ska jag logga in på facebook :)

Puss <333

New moon

Tja taa!

Guud va glad jag är just nu! :D 

Maggie är världens bästaste! Hahah, hon har i allafall tänkt lite, vilket inte ja har gjort. Men nu har Maggie iallafall boka bio biljetter till mej, Ida, Antonia och henne :) Så vi ska gå på New moon tillsammans på söndag :D Det komer bli as kul! När jag säger att hon har tänkt menar jag att hon har gått in på sf och kollat biljetter eftersom att dom tar slut så fort! O jag hade inte kommit på att gå in och boka :P Men Maggie är ju smart! ;)

Sue, Kassler, Lady & Maggie <333333333333333

Puss <333


Fixat naglarna

Hellu ;)

När jag fyllde år (6 spetember) så fick jag lösnaglar av Ida i present. O nnu har jag satt på dom, jag mår bättre nu så jag ska till skolan i morgon och då ttänkte jag att jag ville använda dom nu :) Det är bara lite ovant ;)

Puss <333

 Tackar da ;) <333333

Ut i mörkret

Tja Tja :)

Nu ska jag och Tilde gå ut med Barbie tillsammans. Det är så mörkt så ingen av oss vill gå ut ensamma :S o Barbie blir ju bra glad om vi går ut tillsammans alla tre ;) För när vi går utt tillsammans brukar vi spela lite fotboll med Brabie. När jag säger spelar fotboll menar jag att vi sparkar bollen lite mellan oss ocg Barbie blir galen och springer och hoppar och gör allt för att få tag på dne där bollen ;) Så det är faktiskt lite kul att bara titta på henne, hon är en väldigt bra underhllning kan man säga eftersom att hon alltid hittar på nåt litet bus när man är ute. Typ jagar en kanin eller ett rådjur genom hela skogen så att man tappar bort henne.... Men hon kommer ju alltid springande när man ropar på henne så det är lungt ;)

Men nu ska jag ut i det kyliga mörkret.... Puss <33


Rosa converse?

Tjobree! ;)

Någon som vet vart man kan köpa rosa converse? Asså jag har typ letat efter det i över ett år! Men det finns ingenstans sen så hittade jag det när vi var i danmark på höstlovet men då fanns det bara i små storlekar typ upp till 35 :O Jag blir så trött! Jag vill hitta mina dröm converse (Dom rosa) ;)

Kisses <3333


Ke$ha

Heej :)

Som ni vet så kan man ju typ "fasta" i en låt, eller asså att mn lyssnar på den hela tiden och jaa, ni fattar ;) Men i alla fall så har jag hittat en ny favvo låt! Tik Tok med Ke$ha. Den är grymt bra! JAg lyssnar typ på den hela tiden, när jag går till bussen när jag sitter på bussen när jag är inne på datan alltid! Hela tiden! Nu när jag är sjuk lyssnar jag på den hela tiden med. Tilde blir trött på mej, hon bah " Sluta med den där låten jag har tröttnat" Jag bah: "Neej! Den är ju as grym!" ;) I början tyckte jag inte att den var så bra, men man lär sig liksom gilla den. Nu kan jag den till och med utan till, eller i och försej kan jag dom flesta låtarna utan till efter som att både NRJ och The voice spelar sönder alla låtar. Men i alla fall här kommer den! (Det blir med Lyrics så att ni som inte kan den utan till kan sjunga med i den här as grymma låten!)

Puss <333


Se på film & äta glass <333

Heej :)

Nu har jag varit ute på promenad med Barbie, det regnade -.- men jag var ute en liten stund ändå. Nu ska jag se på Djävulen bär prada och äta lite glass till det. Jag brukar göra en special chokladsås som är jätte god! Men efetr som att jag är lite knasig så vill jag ha isglass, så jag tänkte doppa den lite i min underbara choklad sås ;) JAg vet jag är lite galen men sånt är livet!

Kisses <333


Ut med Bebis

Heej :) <33

Nu ska jag ut med Brabie. Jag har absolut ingen lust att göra det nu. Det är så tråkigt väder det regnar jue! Och jag är sjuk. Men har man en hund så måste man ju... Men jag kanske inte behöver ta en jätte lång promenad. Men nu ska jag gå ut innan vädret blir  värre. HOST! Nu vart det värre nu spöregnar det ju! Bara för att jag skulle hitta en bild så hann regnet bli värre :O

See you later! ;) <333 
 Gammal bild men ändå ;)


Tråkigt

Heej :)

Jag har jätte tråkigt! Jag är hemma och är sjuk i dag också! Usch jag hatar verkligen att vara sjuk! Jag har så mycket att göra i skolan så jag hinner liksom inte med att vara sjuk längre! Men jag kan ju inte hjälpa det "/ Johanna och Anna är också sjuka idag :( Jag tycker synd om dom! Men iallafall så sitter jag i köket vid datan i min nya mysdress :) Den är ljus rosa! Jag gillar rosa ;) Men ja, jag har inget att säga just nu.

Puss <33
Det är typ precis en sån här mys dress men jag orkade inte ta foto på mej själv jag ser hemsk ut nu när jag är sjuk -.- <33

Johanna

Heej :)

Nu har jag en liten nyhet ;) Johanna Folkmar har gjort en blogg! :D <333
Den heter www.belucky.blogg.se så gå in och komentera! :)


adobe photoshop elements

Heej :)

nu har jag instalerat photoshop på min data :) Så nu ska jag se om jag kan redigera några bilder ;)
Men det är jätte krongligt jag fattar typ inget! ;O
Det var allt jag ville säga :P

Puss <3333

Redigerade en bild på Johanna <33

 


Marabou vinter



Nu sitter jag här och käkar marabou Vinter. Om ni har ätit den så får ni gärna komentera Hiss eller diss?

Jag DISSAR marabou vinter!


Roliga och praktiska

 
Det blir mycket roligare att städa om man har såna här tofflor! Dom är väldigt praktiska, du behövre inte ens tänka på att du städar, du sätter bara på dej tofflorna och så går du om kring och vips! Så har du skurat golvet! Dom är säkert väldigt sköna också!


Inte bloggta på nästan 6 dagar

Heej :)

Som ni kanske har hört så har min Ullivippa dött! :'( Det var i onsdags och jag var ensam hemma! JAg visste inte vad jag skulle göra, jag bara grät! Mina föräldrar var ju inte hemma och kunde inte komma hem på typ 20 minuter :O Så jag pratade lite med Julia i telefon och hon tröstade mej så då kändes det lite bättre. En timme
efter att Ullivippa hade dött fick jag feber och började må illa. På morgonen på torsdagen var jag sjuk! (Hostade hade 39 grader feber, ont i kroppen och mådde illa) Så jag har inte orkat blogga på några dagar. Jag är fortfarande sjuk så jag är hemma men orkar sitta vid datan igen :)

Puss <33

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta

Mitt älskade marsvin har dött! Hon hette Ullivippa, hon blev mästan 5 år och var helt underbar!


Jag vill bara säga att du alltid kommer finnas  i mitt hjärta, jag kommer aldrig glömma dej. Du var perfekt helt underbar. Ett marsvin som dej Ullivippa är svårt att få. När du slickade mej i ansiktet, när du började pipa varje gång du hörde att jag klev in genom dörren eller skulle ge dej sallad! Du är oförglömmlig! Du var bäst och kommer alltid att vara det!
Puss puss puss till dej min älskade Ullivippa!!!!! Du var en ängel utan vingar! Allt man kunde drömma om att få! Jag vet inte vad jag mer kan säga! Det finns så många betydelsefulla ord jag skulle kunna säga till dej, men dom vill jag spara i mitt hjärta speciella för dej! Jag hoppas att du har det bra! Eller jag vet att du har det bra! Jag älskar dej av hela mitt hjärta, glöm aldrig det !!!!
 


Förlängd

Vet ni vad jag precis har kollat upp? ;) THIS IS IT har förlängts med 3 veckor! Så nu kommer det funka perfekt så att jag kan gå på den :) Jag o Mika ska se den, så det ska bli skojsigt!
 Nu ska jag gå och lägga mej och läsa i min tinding lite grann ;)

Puss <33

Fixat lite bilder ;)

Heej :) <33

Nu har jag fixat lite bilder från i går! :D Jag tog dom från Idas blogg.

 Haha, vi är dom  bästaste ;)


 Maggie sa att vi skulle likan apor och jag tycker att vi lyckades rätt så bra ;)

 Det är ite svårt att se men det är Antonia, Magge & Ida som står upp och Emma, jag & Elvira som sitter :)

Svininfluensa!

Heej :) <3

I morgon ska jag typ ta svininfluensa sprutan! I ältapraktiken har dom dropin grej för barn klockan ett som ska vaccinera sej mot svininfluensan. Jag tycker att det är jätte läskigt! Tänk om man blir sjuk av sprutan eller nått? :O Men jag ska ta den iallafall "/ Hoppas det går bra! Ida ska också ta den. Så det blir nog bra. O min mamma ska med för Tilde ska också dit.

Puss ses i morron :) <33



Guud va läskigt!


Vill se vill se vill se!!!!

Åh, typ nästa fredag har New moon premiär! Jag längtar jätte mycket!
Men det är 15 års gräns "/ Men jag ska gå ändå. Jag hoppas verkligen att jag kommer in! Annars kommer jag seriöst att dö! Jag vill så gärna se den! hahah, men jag får typ låna mammas stövlar och sminka mej lite extra så kanske jag kommer in ;)


My day ;)

Haha, kom inte på nån rubrik ;)

Idag har varit en helt vanlig dag. Jag jobbade engelska, matte och kurs. Efter skolan åkte jag bara hem. Jag gjorde en smoothie ;) Sen var jag inne på datan lite grann. Efeter det åkte jag till träninegn :) Det var inte direkt jätte kul. För eftersom att jag får ont i mon arm, gjorde jag bara frivolter, halvskruvar och styrka "/ Usch, på styrkan så var det så jobbigt att jag typ började skaka! Haha ;) Efter tränigen kom pappa och hämtade mej. men vi hade ingen mat så vi åkte förbi donken så jag kunde köpa en hamburgare ;O Jaja, men nu ska jag duscha. I morgon har jag Idrott i skolan så jag börjar klockan nio! ;) Så jag går upp vid halv åtta så kan jag duscha o tvätta håret på innan. Asså jag vill intet tvätta håret på idrotten :S O inte i kväll för håret blir lite konstigt om jag somnar med det när det är blött. Men nu ska jag íallafall duscha :P

Puss <33

                       

haha :P

[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. 
[ ] Jag har en tatuering. 
[ ] Jag har haft/har tandställning. 
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag har mer än två piercingar. (om öronen räknas)
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ 

[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar. 
[ ]Mina biologiska föräldrar är ihop. 
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag. 
[ ] Jag har barn. 
[ ] Jag har mist ett barn. 

SKOLA/JOBB 

[x] Jag studerar. 
[ ] Jag jobbar. 
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan. 
[ ] Jag har fått sparken. 

SKAMLIGHETER

[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt. 
[x] Jag har limmat fast min hand i något. 
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. 
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. 

HÄLSA

[ ] Jag har en sjukdom. 
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår. 
[x] Jag har brutit ett ben. 
[ ] Mina tonciller har tagits bort. 
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän. 
[ ] Mina visdomständer har tagits bort. 
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation. 
[x] Jag har haft vattkoppor. 
[ ] Jag har haft/har astma. 

RESANDE

[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag. 
[x] Jag har flugit. 
[ ] Jag har varit i Ryssland. 
[ ] Jag har varit i Kina. 
[ ] Jag har varit på Golfen Center 
[ ] Jag har varit i USA. 
[ ] Jag har varit i Afrika. 
[ ] Jag har varit i Asien. 

EFARENHETER

[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. 
[x] Jag har sett en fallande stjärna. 
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. 
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. 
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. 
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. 
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan. 
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens. 
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. 
[x] Jag har krockat i en bil. 
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga. 
[  ] Jag har suttit på ett tak på natten. 
[x] Jag har aprillat någon. 
[x] Jag har åkt taxi. 
[x] Jag har ätit sushi -
Har smakat men tycker inte att det var gott :P
[  ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN 

[x] Jag är singel. 
[ ] Jag är i ett förhållande. 
[ ] Jag är förlovad. 
[ ] Jag är gift. 
[ ] Jag har varit på en blind date.  
[x] Jag saknar någon just nu. 
[x] Jag är rädd för att bli övergiven. 
[ ] Jag har skiljt mig. 
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. 
[  ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit. 
[  ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit. 
[  ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande. 

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. 
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. 
[ ] Jag har smygit ut utan lov. 
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. 
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet. 
[x] Jag har fuskat i ett spel. 
[  ] Jag har struntat i ett prov. 

DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö. 
[x] Jag hatar begravningar. 
Asså jag tycker att det är så sorligt :(
[ ] Jag har sett någon dö. 
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord. 
[ ] Någon nära till mig har begått självmord. 

MATERIALISM

[x ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare. 
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga 
[ ] Jag äger många dyra designerväskor. 
[x] Jag äger något från H&M. 
[ ] Jag samlar på serietidningar. 
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay. 
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM 

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. 
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. 
 x] Jag ser på nyheterna. 
Haha i skolan gör vi ju alltid det ;)
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta. 
i bland medn inte ofta
[x] Jag sjunger i duschen. 
[ ] Jag är en morgonperson. 
[ ] Jag betalade för min rington. 
[ ] Jag är petig med grammatik. 
[ ] Jag är en sportfanatiker.
  va e det? ;O
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. 
[x] Jag är bra på att baka. 
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan. 
[ ] Jag är kär i kärleken. 
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt. 
[x] Jag äter snabbmat varje vecka. 
Innan träningen ganska ofta :P
[/] Jag är bra på matematik. 
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. 
[x] Jag är väldigt kittlig. 
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel. 
[x] Jag är bra på att minnas ansikten. 
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag är bra på att minnas födelsedagar.

Kassler (Ida), Maggie (Magdalena), Astrid Lindgren (emma), Lady (antonia), sue (Ellen) och Elvira goes ! :D <3

Heej :)

Haha, tog samma rubrik som Ida för jag tyckte att det var en bra rubrik :P

Idag har varit en bra dag :) I skolan gick det bra jag redovisade Spanska steg 9! :) Då skulle man typ göra "Dialog på hotell, dialog på Apoteket, dialog på tågstationen och kroppsdelarna" :P Så jag känner mej lite stolt som har redovisat det nu :) Jag har bokat redovisning till Svenska steg 10. Då skulle man skriva en berättelse. Jag skulle redovisat det för 5 veckor sen! Men Nina är alltid sjuk så jag kan inte redovisa "/ Det är det samma med Engelska steg 10.

Efter skolan åkte jag, Ida, Maggie, Antonia, Emma och Elvira hem till mej :D Vi filmade flera videoinlägg som vi skulle lägga ut, men det blev inte så bra :P Så vi vill inte lägga ut det :P Men vi hade i allafall jätte kul! :D Sen hittade vi på lite till skojsiga grejor. Maggie hittade nån grej med kulor som man skulle släppa på varandra så "studsade" dom typ asså det är svårt att förklara men den tyckte hon var jätte kul iallafall :P Antonia blev proffs på att jojja haha :P (Asså en jojo) Hon tyckte att hon var jätte bra för att hon kunde få den att snurra, men hon kunde inte få upp den sen ;O Sen var jag tvungen att åka på min sång "/ Men när jag kom dit så var min fröken inte där! :O Så jag hade åkt dit i onödan :S Vi tog lite bilder men jag orkar inte ladda över dom nu för hälften är typ på dom andras mobiler x)
Nu sitter jag ´här och dricker cola :P Haha, men nu ska jag göra mej i ordnig och borsta tänderna

Puss <3333


Fixar dag! :)

Heej :) <33

Idag har varit en tuff dag :P Eller den har i allafall varit jätte jobbig!
På morgonen väckte mamma mig tio i nio för att jag skulle ut med Barbie! Gissa hur jag tänkte... Haha "Asså kan jag inte bara få sova ut nu när det är helg? Jag ska ju ändå upp as tidigt i morgon och resten av veckan" Men det gick ju inte eftersom att jag skulle ut med Barbie. Jag var ute i 45 minuter vi gick i skogen och sen träffade vi några små hundar som vi hälsade på ;) När jag kom in så åt vi frukost, jag åt rostad macka med ost och tomat på :) Efter frukosten klippte jag och mamma Barbie :) Så nu har jag också lärt mej hur man gör, så nästa gång kan jag göra det helt själv ;) Det är bara lite svårt att raka nosen. Så nu är hon super fin!<3 Efter det gick jag och Tilde ut och spelade fotboll med Barbie :) När vi kom in så bakade vi choklad bollar och gjorde äppel paj eftersom att det är fars dag :) JAG ÄLSKAR MIN PAPPI! Pappa och Tilde gick ut och spelade basket medans jag och mamma bakade klart ;) När dom kom in hade vi fixat klart (tänt ljus och dukat m.m) När pappa hade åkt så sydde mamma draperiet till hallen som vi sedan satte upp, och efter det så sydde vi nästa draperi som vi skulle ha i vardags rummet i mammas sovvalkov så att den inte syns. Men när vi skulle göra det blev det lite jobbigt... Mamma sydde fel så vi fick sprättya upp allt och göra om. När vi äntligen hade sytt klart båda draperierna och vi skulle sätta upp dom så var själva "stången" för lång! :O Så vi rkade repa upp lite tapeter och så men det fixade sig till slut! Nu ska jag göra mej i ordning, jag hjar ont i magen så jag kanske ska ta en lkite dusch innnan jag går och lägge mej.

Puss och Gpd natt! <333

Inget bra ljud :S

Heej :) <33

Konserten gick super! Det var jätte nervöst först men fetrs kändes det bättre :) Det var flera som kom fram och sa att det var bra och så var det nån som bad mej att sjunga en gång till :D <333 Jag blev jätte glad! Jag sa ju att jag skulle lägga ut en video om det blev bra men ljudet på videon är inge bra "/ eller jag hörs knappt bara pianot! För ena högtalaren var sönder så det hördes typ inget på filmen :( Så jag lägger nog inte ut den efter som att man måste laddaf upp den på youtube då. så ni får höra den när vi träffas nästa gång!

Puss puss <33

Så kommer min dag att se ut :)

Heej :) <33

Just nu sitter jag och tränar på min sång Heaven. Asså guud! Jag har konsert i dag! Jag är jätte nervös! För vem som helst ska komma dit och kolla det är ett musik café så jag kommer stå i cafét i diselverkstaden och sjunga! Det är några toner som är ganska svåra, jag är rädd att jag kommer sjunga falskt! :S Men jag ska inte göra det, jag har aldrig gjort det heller men det känns som att jag kommer göra det i dag för jag är lite hes och så är jag såå nervös!!!! Men det måste gå bra! Pappa ska filma så att jag kan få höra själv sen, och om det lite bra kanske jag kan lägga ut filmen :P Så vi får hoppas at det går bra :)

Efter frukosten åkte jag och pappa till Tyresö Centrum för jag ville köpa en mysdress som jag kan ha här hemma :) Men edn färgen jag ville ha var koftan slut i så jag ska vänta tills dom får in nya :P

Vi ses sen! Puss <333

Killar bäst att ni läser det här ;)


Det är sant


- Tjejer uppskattar telefonsamtal/sms.
- Tjejer blir glada när du lägger märke till att de har nya kläder.
- Tjejer har humörsvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig.
- När du uppfattar en tjej som stel emot dig, då har det hänt något.
- Tjejer vill höra att de ser bra ut , även fast de kanske inte tycker det själva.
- Skriker en tjej på dig har du gjort något som gjort henne väldigt ledsen/arg.
- När en tjej säger " Jag älskar dig " vill hon höra : " jag älskar dig också" inte "desamma"
- Tjejer kan reta upp sig på väldiga småsaker, men ta det inte för seriöst, men kolla vad som retat henne.
- Skiter du i att höra av dig på ett par dagar, kommer hon garanterat att må dåligt.
- Presenterar du inte henne som din flickvän inför dina vänner, är du illa ute.
- Vänd aldrig bort huvudet från hennes pussar, det sårar henne.
- Använd ord som vacker och fin om henne istället för sexig och het, hon tar det mer seriöst då.
- Ta henne i handen/ håll om henne när andra är runt om, det bevisar att det är henne du bryr dig om.
- Tycker du om henne påminner du henne om det ofta.
- Påminn henne om att hon är vacker i dina ögon, även utan smink.
- Tjejer uppskattar datum. Glöm bannemig inte hennes födelsedag och även om hon inte vill ha presenter köp ändå!
- Lita alltid på henne när hon säger att hon talar sanning


Igår och Idag :)

Heej :)
Nu har jag mycket att berätta efter som att jag inte bloggade i går ;)

Torsdag

I skolan var allt som vanligt jag läste mest för jag ska läsa "Genom dina ögon" och det är nått med 600 sidor som jag ska läsa klart till på måndag så jag kan göra Svenska steg 13. Efter skolan stannade jag kvar en timme för att vänta på Emma. Det snöade hela dagen och jag har hål i skon både i hälen och i tån så jag blev jätte blöt! Jag använde två par strumpor som va mina egna och sen fick jag låna strumpor av Emma. Vi hade kul tillsammans, vi satt vid datan och skrattade lite ;)

Idag

Idag har varit en bra dag :) I skolan har allt varit bra förutom att jag och Ida bara fick VG i BoF:en! :O :S Asså han bara "Asså ni får VG-MVG men i EDS kommer det stå VG men det är ju bara ett omdöme" JAg och Ida blev inte direkt glada av det :S Jag, Emma och Nelly sjöng lite grann för NElly hade bokat ett rum så vi hade mikrofon och så där ;) Sen så skulle Arvid sjunga så vi smet in där och sjlng en gång till :P Thaha, det är ganska kul ;)
Efter skolan åkte jag och Ida till forum :D Dom delade ut gratis choklad så vi gick och tog lite :P Men sen ville Ida ha mer så hon gick och hämtade i en omgång till ;)
När vi skulle hem och gick till bussen så sjöng vi lite grann :P Vi sjöng den där "Stand by me" typ världens sämsta låt! Men vi sjöng den i skolan och den fastanar lätt... Vi sjöng ganska högt och sen var det typ en kille som gick bakom som kollade på oss och så fick vi typ värsta skrattattacken och sen ortsatte vi att sjunga ;)

Nu ska jag logga in på FB lite grann :P

Puss <3333

Min dag :)

Heej :)

Idag har varit en bra dag! JAg har iallafalll skrattatt mycket! :D Jag och Johanna har "försökt" att jobba lite eller jag har iallafalll det ;) Men vi har fått lite skrattattacker hela tiden! ;O Så jag har inte fått så mycket gjort idag, jag har varit på idrotten och läst två sidor i min bok! Det är allt jag har gjort eftersom att jagg och Johanna har skrattat så mycket! Haha :P
JAg gick direkt hem efter skolan och gick ut med Barbie och sen åkte jag till träningen :) Jag fick lära två stycken hur man UT-friståendet och sen dansade vi RM-friståendet :) Om ni undrar varför vi dansade UT-friståendet var det för att vi ska dansa det på tävlinegn :) Vi ska vara med i UT-tävlingen för om vi vinner den kommer vi till riksfinalen i Umeå och då kommer lag från hela sverige dit och tävlar :) 2008 vann vi och fick åka till Hultsfred och tävla och kom 12:a :) Så det vill vi göra igen och nnu får man ju åka till Umeå och det vore jägtte kukl att få göra! :)

Idag så stukade Johanna foten! :( Åh, jag tycker så synd om henne! Hennse pappa fick komma och hämta henne för hon kunde inte gå! :( Stackarn, hoppas det blir bättre! <33333 :*

I morron åker Johanna till  New York! Hoppas verkligen att hon får det bra! JAg kommer sakna henne jätte jätte mycket! Puss puss på dej Johanna sötnos!!!! <333333

(Jag skrev om Johanna L längst upp sen Johanna Fa och sen Johanna Fo)

Puss puss <333

Min dag :)

Heej :)

Idag har varit en bra dag! :) Jag har i allafall skrattat mycket! Jag och Johanna satt och "försökte" jobba, eller jag gjorde i alla fall det. Men det gick inte så bra för vi fick skrattattacker hela tiden :P Så jag fick inte så mycket gjort, jag har varit på idrotten och läst två sidor i min bok, det är det ända jag har gjort. Men vissa dagar måste man få ha lite kul, eller hur?
Efter skolan åkte jag hem direkt och gick ut med Barbie, sen åkte jag till tränigen. På träningen fick jag lära två stycken tjejer UT-friståendet och sen dansade vi RM-friståendet ;) Om ni undrar varför vi dansade UT-friståendet är det för att vi ska tävla på UT i februari, för ¨då kvalar vi till riksfinalen som är i Umeå :) Det vill vi ju väldigt gärna göra, åka till Umeå asså :P

Idag stukade Johanna foten :( Jag tycker så synd om henne! Hennes pappa var tvungen att komma och hämta henne för hon kunde inte gå! Stackarn!!!! :( <33333

I morron ska Johanna åka till New York! Jag hoppas verkligen att hon får det bra där! Jag kommer sakna dej jätte mycket! Puss puss på dej Johanna sötnos!

Om ni undrar är det inte samma Johanna jag pratar om först var det Johanna L som jag var med Sen JOhanna Fa som gjorde ialla foten och Johanna Fo som ska till New york! ;O

Träningen :)

Heej :) <3
Idag fick jag på träningen för typ förat gången på en månad :) Jag har varit sjuk och bortrest och en massa grejor :P Men idag var jag i alla fall där. Men min pappa var tvungen att komma och hämta mej efter två timmar
:( Jag fick jätte ont i min arm och eftersom att jag typ "förstör" mina fötter när jag tränar så mycket använder dåliga skor och är plattfot så blir allt jätte jobbigt eftersom att det slutar med att jag knappt kan gå! Nu snackar pappa om att han ska boka tid på astridlindgrens sjukhus för att han vill kolla min arm igen! Asså jag vill inte! Sist snackade dom om att dom kanske skulle böhöva bryta upp den och operera om! Men jag tänker ALDRIG bryta upp min arm och gå igenom allt igen! '
I går på sången fick jag reda på att jag skulle sjunga solo på en konsert! :) Det ska bli skojsigt, eller asså haha jag vill inte att någon ska höra när jag sjunger så jag säger ingen tid fast folk frågar :P Jag är så rädd att alla ska tycka att jag sjunger dåligt :/ Men jaja, nu ska jag gå och duscha, i morgon får jag sov morgon för jag har idrott och börjar inte förens klockan nio :) Så jag kan nog gå upp halv åtta eller nått sånt! :D

Puss <333

Sången

Heej :)
Nu sk ajga snart åka till sången :)
Ida och Emma frågade om jag ville följa med till forum, men jag kunde inte :(

Ni måste bara höra på en låt, denn är så bra! Eller jag tycker det i allafall jag kanske vill sjunga den på sången sen :) Men här kommer den i all afall :D


Fika :)

Heej <3
Idag har jag inte gjort något speciellt hitills i allafall ;) Men mamma kom hit och fikade lite med oss, och snart ska vi åka och fika igen! Hos våra grannar Lene fyller fyra :) Tiden går fort det kändes som att hon typ var två år nyss ;) Ja, men dit ska vi gå i alla fall, vi har laddat över bilderna från skåne nu, men dom är inte på den här datan så jag får fixa det sen :)
Puss <33

RSS 2.0