Sängdags

Heej :)

Nu ska jag snart gå och göra mej i ordning för sängen. I morgon är det skola igen och jag ska upp extra tidigt och gå ut med Barbie. Det är nog det jobbigaste med att ha hund. Att gå ut med henne på morgonen. För om man ska hinna fixa håret, sminka sej, duscha och äta frukost så måste man gå upp jätte tidigt! Det  är jobbigt. Så i kväll blir det en tidig kväll. i morgon blir det nog ingen bloggning förens efter sex någon gång. För efter skolan åker jag nog till Sickla, för jag m¨ste köpa ett not block och nya vantar eftersom att jag glömde mina på bussen, och nu när det är så kallt så behöver jag verkligen nya. Sedan så har jag jue sång vid halv sex, så vi ses alltså i morgon! Sov gott sötnosar!

2012?

Det är många som har sett filmen 2012 jue? Men inte jag. hihi. Men jag visste inte om jag våga se den eller inte, för jag kommer bli rädd och tro att det ska hända 2012! haha. Men det kommer nog ändå inte göra det så jag har bestämt mej för att jag ska se den ändå. Men nu har vi fixat den filmen så den ska jag nog se någon dag i veckan.
Men är den bra då? :)


Smink armband

Nu har jag precis gjort en armband. Jag är verkligen på humör att göra smycken idag, som ni kanske märker?
Det blev ett armband med "Smink berlocker". Det är en maskara, ögonskugga, parfym, rouge och en puder.
Vad tycker ni om det? Hiss eller diss?


Ipoden fixad

Nu är min Ipod fixad! :D
Jag försökte fixa den tidigare (som ni kanske kommer i håg) Men det gick inte så bra så jag kunde inte använda den, men idag hjälpte pappa mej att fixa den! Så nu är den full med bra musik! Så i morgon i skolan tar jag med den så kan jag lyssna lite när jag jobbar. Jag är super glad nu faktiskt! Yeey! :D

Choklad glass

Heej :)

Idag har jag inte bloggat särskilt mycket heller. Men jag var ju på Kreativa Mässan hela dagen idag igen! Jag gjorde lite armband och lite dekopage *stavning*.
Just nu sitter jag mamma och Tilde i soffan och ser på Blåsningen och äter choklad glass. Mums! haha. Jag tycker att det är super gott! Hoppas att ni också har en mysig söndagskäll! 


Armbanden jag gjorde på mässan.

Armbanden var rätt snyga tillsammans oxå. Eller vad tycker ni?


Kreativa mässan

Heej :)

Idag har jag inte bloggat särskilt mycket som ni kanske har märkt? Jag var i alla fall på Kreativa mässan, där var vi förra året också. Man får prova på lite saker pyssla och så där. Mormor fyllde år idag också så hon följde med, och sedan åkte vi hem till oss och åt middag. Nu har hon precis åkt hem och jag sitter vid datorn och bloggar lite samtidigt som jag ser på 2 ½ men.

Med Emma och Johanna

Heej :)

Idag efter skolan så åkte jag och Emma hem till Emma, vi tänkte fixa en liten surprice för Johanna men det blev inte så för hon kom hem till Emma för tidigt! Enligt oss då. hihi. Vi hade kul, vi gjorde amerikanskapannkakor igen, och choklad bollar, eller Johanna och Emma gjorde choklad bollar för jag hade ont i magen. När de hade bakat klart ville jag lägga mej i soffan så vi satte på en film. Men jag började må super illa så jag ville gå hem. Usch. Men det va lika bra för det var nog inte så kul för Emma och Johanna när jag bara ville ligga i soffan och må illa. (m värk, inte magsjuka) Så de följde mej hem, för jag ville inte ta bussen eftersom att jag mådde så illa. Men de ville inte att jag skulle gå själv för de trodde att det skulle komma nån läskig gubbe eller nått och ta mej! haha. Men jag är iallafall glad att de gick med mej.
Nu mår jag lite bättre och har ätit en rostad macka.

Oups, hehe

Oj då, det var visst inte finalen av robinsson i går. Jag tänkte att det var lite skumt att det var på en torsdag men ändå! Tilde sa att det var det och eftersom att jag aldrig kollar på det så visste jag inte. Hhihi :P

Robinson

Just nu sitter jag och Tilde i soffan och ser på Robinsson finalen. Jag brukar egentligen inte se på Robinson men nu när det är final så är det lika bra att kolla. haha.


Knasiga jag

Heej :)

Dagen har varit bra, i skolan var jag i musiken hela dagen och spelade gitarr. Efter skolan åkte jag och Ida till Forum. Vi kikade runt där ett tag och Ida köpte pansionspresent till sin farmor.  Jag hittade en jätte snygg tröja som jag tror att jag ska köpa senare faktiskt.

När vi var i forum märkte jag att jag inte hade mitt Headset så jag och Ida åkte till skolan igen! Men den låg inte i mitt skåp! Jag vart jätte stressad men sen kom jag på, att den låg i..... Min väska! Guud, hur dum får man vara?! När vi började gå mot bussen igen halkade jag såklart! Mina skor är super halkiga, så jag brukar alltid hålla i mej lite i någon när vi går. Men nu gjorde jag inte det, så jag gled först en bit men kunde inte stanna så jag trillade baklänges rakt på rygg och kom inte upp! Men det va inte så farligt, utan jag fick en skratta attack! Där låg jag på marken i snön och kom inte upp, men Ida hjälpte mej såklart. hah. Men sedan kom inte bussen, vi fick vänta i över en timme så när jag kom hem fick jag äta min middag själv.
men det gör inge, huvudsaken är ju att jag i alla fall kom hem!

God morgon

God morgon på er!

Nu är klockan sju, och jag har faktiskt redan hunnit göra mej i ordning. Jag gick upp när klockan var sex och då duschade jag, sedan fönade jag håret och satte i hårförlägningen och sminkade mej. Nu ska jag äta frukost och sedan åker jag till skolan. Jag kanske tar en tidigare buss idag för nu är jag ju färdig i ganska god tid! Så det är ju bra!
Som jag sa i går var jag lite orolig för min pappa som skulle flyga i snöstormen hem från england. Han kom hem ordentligt och ligger troligtvis i sin säng och sover just nu! :D

Ha en bra dag!


Tråkigt

Heej :)

Nu har jag suttit vid både datan och tv:n en evighet. Nu sk ajag lägg ain värmekudden i mikron pch sedan ska jag sova. Hoppas verkligen att bussarna går i morgon. Min pappa åker hem från England i kväll, jag hoppas att allt går bra och att han kommer hem i kväll.  Jag hoppas även att min familj kommer att må bättre i morgon, både Tilde och mamma gick och la sej innan klockan åtta, mamma hade migrän och Tilde hade ont i huvudet, så jag hopas verkligen att de mår bättre i morgon.
Sov gott allihopa.

Redigerade en bild på Johanna sötnos!


Ingen träning för mej idag

heej :)

Idag blir det ingen träning för mej. Det är snö storm ute. Klass 2. Så jag kan inte ta bussen. Inte särskilt kul, men sånt är livet. Jag hoppas att det blir bättre tills i morgon, för jag vill faktiskt till skolan i morgon. Många kanske inte vill det, men jag vill träffa kompisarna.


Realize

Heej :)

Idag har varit en toppen dag! Eller det var ju en helt vanlig dag, men jag är så glad! Allt känns bara bra! Toppen! haha. Jag älskar mitt liv! Alla mina underbara kompisar och jaa, alla som finns i min närhet! Jag älskar er!

I skolan i dag lärde Mikaela mej Realize på gitarr. Eller i alla fall verserna. Så nu kan jag sjunga till när jag spelar! Det är jätte kul att kunna spela ett instrumen och sjunga til faktiskt, jag skulle tycka att det var suepr kul att ha en gitarr hemme också. Men vi får se hur det blir med det, emn någon gång kanske jag köper en gitarr. I morgon ska jag fortsätta träna på den, emn man måste ha capo (stavning) men i värsta fall får jag väl be någon att hålla ett finger där i stället för ett capo.

jag hoppas att ni är lika glada som jag idag, men om inte så får ni ta och bli glada, tänka på alla bra saker inet på allt det jobbiga. Vi lever bara en gång så det är lika bra att bara leva livet och skratta och ha det BÄST!!!!



Sova nu

Heej

Jag har väldigt on i magen nu, sp jag ska värma min värme kudde och krypa ner i sängen nu.


Ont i magen

Jag har ont i magen nu. Jag har alltid ont i magen känns det som. Usch.
I bland är det inte lätt att vara tjej...


Simpsons

Heej :)

Har egentligen inte mycket at säga, men nu ska jag ia alla fall se på simpsons :)

ha det bra

Where are you now


Amerikanska pannkakor

Heej :)

Efter skolan i dag åkte jag och Emma hem till mej och hade pannkaks partaj! Haha, fast det var bara vi två som var bjudna. Hihi. Det blev väldigt bra faktiskt. Men i slutet fick Emma vara uppe i lägenheten självoch göra de sista pannkakorna medans jag sprang ner i tvätt stugan och hämtade våra nytvättade kläder.

Fast mina och Emmas vart inte så här fina! ;)

Irreterad!

Just nu är jag såå irreterad och arg! Nu har jag suttit här hela kvällen och jobbat på en uppgift till skolan som ska in i morgon. Och så försvann den! Jag blir så trött!!! Men jag får prata med min lärare i morgon, så kanske jag kan lämmna in den senare.

Ha det bra!


Dagen

Heej :)

Dagen började inte särskilt bra idag. Jag hade glömt nyckeln till skåpet coh var därför tvungen att knipsa upp hänglåset. Men Mika var så snäll så jag fick lägga mina saker i hennes skåp. Men nu har jag i alla fall fixat ett nytt lås så att Mika kan få tillbaka sitt skåp i morgon.
Resten av skoldagen var inte heller så lyckad, en lite (mycket) pinsamm grej hände, jag vill ite ta upp den i bloggen, men dom som var med vet nog vad jag mena.
Efter skolan åkte jag Emma och Rasmus till sickla och åt på donken, sedan åkte jag hem till Emma med Emma. Vi gjorde inte mycket pratade mest och så. Sedan hade jag sång.
Det var då min dag väldigt kortfattat.

The simpsons

Nu har jag kollat på The Simpsons! Haha, det är ett av fina favorit program och har varit det i flera år. Det är skojjsigt. Hehe. Nee, men nu ska jag skriva klart den där Labbrapporten! Usch vad jobbig den är!


Plugg, plugg och mer plugg

Heej :)

Just nu sitter jag och pluggar, eller jag ska börja nu. Jag har ganska brottom för det ska in i morgon, så jag hinner inte blogga nu. Men här kommer en liten låt. Possebility New moon soundtrack.


Bra dag

Heej :)

Dagen har varit bra. Jag har varit glad idag! Hihi.
Efter skolan åkte jag, Jossan, Linnoch Mikaela till forum. Men vi var inte där så länge för jag skulle ut med Barbie. Men när jag kom hem hade Tilde redan gått ut! Det betyder ju att jag måste göra det i morgon. Jag vill inte. Hehe. Jag vill vara med kompisar, men i värsta fall kanske de vill förlja  med ut med Brabie i så fall. Hih.

Sova

Heej :)

Nu ska jag göra mej i ordning det sista. Ska sova nu. Jag är jätte trött! Sov så gott nu!
 
 
Idag bäddade jag sängen fint och la dit gossedjur! Jag tycker att det bli finare då :P Hihi


Body butter

Heej :)

Idag gav Johanna och Emma mej en Hello Kitty Body butter! Så snällt av dom! Jag blev jätte glad när de kom fram och gav den. Jätte gulligt av dom! Puss på er!


Osminkad nydushad och trött! haha ;)

Träning

Heej :)

Idag hade jag dansträning som sagt. Jag hade nästan inte druckit något idag så jag fick jätte ont i huvudet precis innan jag kom dit. Jag hade ju såklart glömt att ta med vatten till träningen också! Så jag var med på uppvärming och när vi gjorde lite tondyer och sånt där. Hhih. Sedan var jag inte med längre för jag fick jätte ont i huvudet! Usch!


Med Ida

Heej :)

Skoldagen var bra, Jag hade idrott som sagt. Det var styrketräning, men jag fick mest träna magen eftersom att jag inte får göra saker som anstränger min arm.

Idag kom Ida tillbaka från Afrika. Så efter skolan följde hon med mej hem. Vi pratade massor, och så åt vi Thai soppa. Jag älskar thai soppa! hihi. Mycket mer gjorde vi inte. Vi pratade mest bara. Haha.

Ida i höstas när vi var i forum :)

Morgon bloggning

God morgon!

Nu har jag ätit frukost satt upp håret och fixat mej. Snart ska jag åka till skolan, eller väldigt snart! Så det blir bara ett kort inlägg för jag hinner inte skriva nu. Idag har jag idrott i skolan och efter skolan har jag dans träning (Med gympan *Fristående*) Ja, det va nog det jag ska göra idag tror jag. Inte mycket.
Ha en bra dag! ;)


Film

Hej:)

Nu har jag precis sett på en film och druckit te. Ella enchanted. Den är ganska gammal men den är fortfarande bra tycker jag. Hihi. Nu ska jag sova. Så god natt på er!

 


my chemical romance

Naaw! Nu är jag såå avundsjuk! Haha, på henne på My super sweet 16! (Töntiga jag) Men på hennes fest så kom MCR!!!! Gud va avis jag blev!  Jag älskar dom! De är ett av mina absoluta favorit band!


my super sweet 16

Nu sitter jag och tittar på My super sweet 16 på MTV. Jag tycker att det är bra faktiskt. Jag  har inte mycket mer att säga än så, hihi, kort inlägg?


I <3 IT


Dagen på KNC

Heej :)

Idag var jag på KNC (Kunskapsskolans naturvetenskapliga centrum) Det var faktiskt inte så tråkigt som jag trodde, det var faktiskt lite kul till och med. Eller vi fick kolla på ett jätte stort teleskop som man kollar på stjärnor och planeter med. Det var super stort. Förut (vet inte hur  länge sen men flera flera år sen) så var det teleskopet att av de Största/bästa teleskåpen i europa så det va ju lite coolt. haha. Sedan så gjorde vi lite labbar och så.

KNC's observatorium


KNC i morgon

Heej :)

I morgon ska vi åka till KNC med Skolan. Jag vet inte riktigt vad det är men vi ska ha ett NO-Labb där i  alla fall. Vi ska vara den första ggruppen där. Min buss går till slussen tjugo över sju! Usch! Och så ska vi ta saltsjöbanan till KNC fem över åtta. Gud så tidigt! Jag kommer aldrig klara mej! Så jag måste göra mej i ordning nu och sova annars kommer jag aldrig orka gå upp. Jag måste ju upp typ halv sex eller tidigare! Jag vill inte!


Dagen

Heej :)

Dagen började inte särskilt bra idag. Jag försov mej såklart, och hann varken gå ut med Barbie eller äta någon frukost.

I skolan var det som det brukar vara. Idag skulle vi bestämma vad vi ska göra på Vinteridrottsdagen, Jag valde att åka till Romme och åka skidor. Jag har egentligen aldrig gjort det så jag ville egentligen inte åka dit. Men Julia Emma och Alice övertalade mej, De ska lära mej att åka skidor SÅ jag och Tova får privat lärarae! Haha. Men det var super snällt! <33333

Efter skolan åkte jag Julia och Emma till sickla och sedan till forum. Julia shoppade lite, och sedan provade vi skor och gick till burger king. Sen hade jag sång, det var kul som vanligt men jag önskar att lektionen var lite längre bara.

Lång dag

Hej :)

Förlåt att jag har bloggat så lite nu de senaste dagarna. Men jag har helt enkelt inte hunnit eller haft lust! Men jag lovar att det ska bli bättre med det nu.

Jag och mamma åkte som sagt till hennes kompis och hämtade en borr. Sedan åkte vi till Globen för att gå till Apoteket och handla lite mat. När vi var där så köpte min söta Mammi ett deadem *stavning* med en svart rosett på. Jag har ingen bild just nu men det kommeer i morgon! När vi kom hem så kom pappa och vi satte upp badrumsskåpet. Jag tror att det kommer bild på det i morgon också.

Jag har precis duschat och bäddat sängen med nya lakarn. Vad är mysigare än när man är ny duschad och kryper ner i en säng med rena och fräscha *stavning* lakarn?
Hehe, nu har jag ett litet problem, jag vet inte vad jag ska ha på mej i morgon! Det kanske inte låter som ett stort problem, men det är det! Haha, jag kan ju inte direkt gå naken? För jag har verkligen inget i min garderob! Det känns som att jag shoppar nya kläder hela tiden, men ändå har jag inget att ta på mej? Är det så för fler än jag? Men det kanske är för att en delk hamnar hos mamma och en del hos pappa? Men jaja. haha nog nu med mina klädproblem ;)

Nu ska jag gå och värma min värmekudde och sen ska jag sova!


Just så här ser inte min ut men men ;)

Fixar design

Nu sitter jag och fixar designen, den kanske ser lite ful ut nu, men det kommer fixa till sej senare.

Sovit gott?

Heej :)

Nu har jag vaknat och har varit ute med Barbie. Idag blir det en lugn dag, jag och mamma ska åka hem till hennes kompis Björn och hämta någon borr så att vi kan få upp vårat badrumsskåp.

Jag är fruktansvärt godis sugen just nu, så jag tror att jag går ner till Ica om en stund och köper lite godis.


Blogg.se

Heej:)

Jag har inte kunnat blogga i dag. Blogg.se har inte velat funka för mej. Den har bara sagt "sidan kan inte visas" när jag har klickat på Nytt inlägg!  Jag blir så trött då! Jag hatar när det inte funkar.

I går kväll så såg jag och Bella på Brüno. Den var inte bra! Vi trodde att det skulle vara en bra komedi. Men det var det inte! Den var bara lite rolig i bland. Den var mer äcklig! Jag vill aldrig se den igen! Usch! Jag rekomenderar den inte! Efter att vi hade sett den såg vi på Mean Girls. Jag vet inte hur många gånger jag har sett den nu, men många är det i alla fall! JAg har tröttnat lite på den nu. Man kan lixom alla repliker i huvudet nu. Haha.

Jag vaknade vid ett och Bella vaknade vid tolv. Men det gjorde inte så mycket för henne att jag sov en timme längre än henne för när jag vaknade hade hon datorn i knät i sängen. Hihi.


Med Bella

Heej :)

Jag har verkligen blivit dålig på att blogga. Tråkigt nog. Men det ska vi förbättra! Men jag har iunte hunnit. Idag när jag kom hem mådde jag jätte illa. Jag trodde att jag hade blivit magsjuk. Men det gick över när jag drack lite te och värmde en sån där värme kudde. Då gick det över.

Skolan idag så var det bra. Förra terminen gjorde vi ett spel "Antiken spelet" om ni kommer ihåg? Men i alla fall jag hade sagt till min BoF lärare att jag skulle ta  hem det när jag hade utväcklingsamtal. För jag kan ju inte ta spelet på bussen. Men när vi kom dit så hade dom slängt mitt spel! Så jag och Johanna gick till grovsoprummet och letade i sopsäckar. Hehe. Men vi hittade i alla fall. Men jag fick måla om den lite och limma.,

Sen hade jag utväcklingsamtal. Det gick bra, jag fick VG och MVG på allt förutom spanska där vart det ett G. Men det är så tråkigt och svårt.

Nu sitter jag i alla fall hos Bella. Det var jätte länge sen vi träffades, i somras typ? Jätte länge sen! Hur har jag kunnat klara mej? Vi gör inte så mycket lyssnar på lite musik och så. Hehe jag chattar med en kille från gamla klassen (som jag inte känner) det är skojsigt.


Bella sötnosen ! :) <333


Lessen för dålig uppdatering

Heej :)

Lessen för den dåliga uppdateringen. Men jag har inte haft lust. I skolan var allt som vanligt, på bussen på väg hem träffade jag några från gamla klassen. Bella, Elin, Madde, Elli och Alicia. Det var kul. Jag har saknat dem så mycket! I morgon ska jag och Bella sova över, och förhoppningsvis så ska Linnea och Julia vara med.

När jag kom hem från skolan gick jag ut med Barbie i ca 45 minuter. Sedan så klippte jag henne. Eller rakade henne. Haha. Men nu är hon i alla fall super fin! Sen så gick jag och hämtade Tilde efter hennse fijol i skolan. Det var nog allt jag har gjort idag. Nu ska jag duscha och tvätta håret, så att jag blir ren och fräsh tills i morgon. Hihi.



Hehe, jag skulle aldrig klara mej utan min dator! I LOVE IT! <3


Mina vantar! :'(

Heej :)

Nu är jag hemma igen, vi var på Nobel museet. Det var inte alls kul, vi skulle svara på några frågor. Jag, Mika och Jossan svarade på kanske tre till fyra frågor. Det var jätte svårt! Efter det gick jag och Mika till Donken och åt där.
Nu är jag hemma och är lessen. Jag glömde mina älskade vantar på bussen! Jag ringde till SL Hitte gods och till bussgaraget, men dom hade inte fått in dom. Men vi ska ringa i morgon och se om dom har hittat dom då...
Jag vill ha dom tillbax!


Choklad mousse

Nu ska jag göra choklad musse med riven mörkchoklad! Gud va gott! Det var så länge sen. Hihi.



Gud va god den ser ut :D


Fixat i bloggen

Heej :)

Nu har jag börjt fixa i bloggen lite grann, jag är inte klar än men jag har gjort en början. För er som inte märker någon skillnad så tänker jag berätta.

Längst upp i vänstra hörnet är det en Google ikon. Där det står Välj språk, där kan du klicka och då välja vilket språk du vill att blogginlägget ska ha. Så om du hellre vill läsa på franska eller kanske arabiska? Så kan du trycka där och välja ett annat språk. Bra va?

Sedan så har jag gjort så att mitt "avslut" (Love/Ellen) är med i alla inlägg så jag slipper klistra in den varje gång. Men nu är de så att eftersom att jag bara har klistrat in bilden börut så är det två sånna på de flesta inlägg. Jag har fixat till det på några inlägg men resten orkar jag inte fixa nu.

Promenad med hundarna

Heej :)

Nu är jag hemma. Skoladagen kändes ovanligt kort idag. Jag hade slöjd dela förvimmadagen. Det var inte kul, man skulle bara sy på sina initcialer (stavning).

Efter skolan gick jag och Nelina på promenad med våra hundar, Barbie och Bonzi. Det var kul. Men usch va kallt det är ute! Jag frös ju nästan ihjäl! Nu ska jag göra mackaroner och te. Jag är så kall så att jag måste ha te, och så är jag jätte hungrig så det får bli makaroner. Hehe...


Funkade inte

Heej :)

Det blev något konstigt med låtarna, några ville inte raderas och några ville inte komma med och en spellista försvann! Så jag väntar med Ipoden tills pappa kan hjälpa mej med det. Nu ska jag sova, ska upp ännu tidigare i morgon. Vi börjar tidigare och så måste jag ut med Barbie eftersom att vi bor hos mammi nu.


Så god natt sov sött!

 En bild från i somras på Kreta. Hde ingen annan bra bild som passade till inlägget, men det här är bättre än inget.

Låtar

Hej :)

Nu är jag hemma igen. Jag var ju som sagt hemma hos Johanna, sen åkte jag direkt till sången. Jag sjunger hallelujah. (Jag tror att det flesta vet vilken låt jag pratar om) Det var i alla fall kul. Min såg fröken sa att jag skulle köpa ett kasattband som vi ska spela in på när jag sjunger, och när hon spelar piano. Men frågan är, Vart kan man få tag på ett kasettband?! Men det löser sig alltid, i värsta fall får jag beställa ett från internet.

Nu ska jag börja fixa med min kära Ipod. Jg brukar aldrig använda den, utan jag brukar använda mobilen. Men nu ska jag ladda över massa låtar och fixa så att den blir roligare att använda.


Hemma hos Johanna

Heej :)
Skolan var bra! Jag kom faktiskt upp i morse! Bra va? Vi slutade klockan halv ett! Det sk vi göra hela veckan! Jätte skönt. Nu är jag hemma hos Johanna, och ska vara här fram till att sången börjar. För alla er nya läsare som inte vet det så tar jag privat lektioner  sång! Så det är lite kul. det börjar i alla fal halv sex. Nu ska vi äta lite mellis. Jag är jätte hungrig för jag åt inget i skolan, det var korv. Jag äter ju inte gris, så jag stod över.
Vi har tagit lite bilder, å här kommer några av dom ;)

I Love YOU


Dagens outfit

Heej :)
Det var ju någon som ville att jag skulle lägga ut en Dagens Outfit. Här kommer den!

Svart urringad tröja, svarta jeans, rosa armband (tårta & cupcake) oh ett sött cupcake halsband.


Packa väskan

Nu ska jag packa ihop mina saker som jag sa hem med hem till Mammi i morgon. Och så ska jag packa ihop skolsakerna. Skolan börjar ju i morgon! Usch! Jag vill inte! Men sånt är livet. hihi. Jag kommer inte skriva nåt mer inlägg i dag för jag kommer inte hinna, nu är klockan tio i elva. Jag sover ju så länge så det kommer bli jobbigt i morgon bitti. Jag brukar sova i tio timmar men nu blir det högst 6.5 timmars sömn.

Sov gott!




Så blev det

Det var någon som bd mej att lägga ut bild på hur det blev, så änkte att jag kunde lägga ut det då.
Sedan var det någon som ville ha bild på vad jag skulle ha på mej i morgon. Och det kommer, fast det får bli i morgon bitti, för det jag ska ha på mej är i tvättmaskinen  nu så  det är blött nu. Men jag ska försöka hinna lägga ut  det i morgon på morgonen. Om jag inte hinner (vilket jag tror att jag gör) så får jag helt enkelt göra det efter skolan.

Nu ska jag se lite på tv med lilla syster, men jag uppdaterar senare i kväll.

 Inte särskilt bra bild, men den får duga ;)

Fixa naglarna

Nu ska jag sätta i gång med naglarna. Vill ju vara fin i morgon första dagen i skolan. Ska ha fransk manekyr. Hehe, jag fuksar lite i dag, ska sätta på lös naglar och sedan måla dom själv så att dom ser mer äkta ut. Men alla mina naglar har gått av, och jag gillar inte att ha korta naglar. Så det ska fixas nu!
Ska samtidigt se på The Hills. I det nya vardagsrummet.

Nytt bord och ny soffa

Va tycker ni? Svart matta och svart bord! Jag tycker att det blev jätte bra i alla fall!
I kväll blir det de här vardagsrummet. Vi brukar i vanliga fall bara sitta där nere för att det inte har varit fint här uppe men nu blir det det i alla fall! Men vi är inte klara med vardagsrummet än. Vi ska måla väggen bakom soffan. Det kommer nog bli en färg med lite röd nyjans. Det kan li snyggt tror vi. Vi ska även fixa lite andra kuddra. Kanske svart? I framtiden ska vi också byta tv bänk och ha en annan tv. Men det får vi fixa sen. det är så dyrt, så vi får vänta ett tag nu.



Shopping på Ikea

Heej :)

Nu är jag hemma igen! Det tog ganska lång tid. När vi åkte dit var det jätte lång kö så det tog en timme att åka dit! Det brukar ta 20 minuter en halvtimme! Så det var ju inte så bra. Men vi fick köpt en svart matt aoch ett svart bord. Jag ska montera bordet nu. När jag har gjort det fotar jag så att ni kan få se det!

Ha det bra så länge!


Klarade det!

Jag klarade att gå upp när klockan ringde! Haha, det kanske inte är så många som tycker att det värkar jobbigt att gå upp klockan elva när klockan ringer? Men jag tycker det! Jag sover gärna till tolv halv ett även fast jag går och lägger mej klockan elva.

Nu ska jag hå ner och äta fruksot, och sen ska jag duscha! Feter det blir det nog Ikea tror jag. men vi få se.

Hihi, förresten... God Morgon!


Natti natti

Heej :)

Vet ni jag fick ett besöksrekord idag igen! Jag är verkligen jätte glad för att ni all ahar hittat min blogg! Idag har jag haft 101 unika besökare och 248 sidvisningar! Det kanske inte är så mycket för vissa men för mej är det mycket!

Nu ska jag sova, ska upp klockan elva i morgon så det gäller att gå och lägga sej i tid. I morgon är sista dagen av lovet! Sen ska jag upp klcokan halv sju varje dag igen! Jag vill verkligen inte! Men man måste ju! Eller jag vill träffa kompisarna igen. men jag vill inte gå upp tidigt och jobba! Usch! 

Jag vill bara säga en gång till, tack för att ni har hittat min blogg! jag blir så gladöver alla komentarer jag får och att det är så många som besöker den! Fortsätt så är ni underbara! Puss puss på er, sov gott! Jag älskar er alla sötnosar!


Va tycks?

Heej :)

Nu har jag gjort ett nytt avslut som jag kallar det. Förut stog det Puss och Kram Ellen och ett litet hjärta. Men nu har jag gjort en ny där det står Love/ Ellen och ett hjärta.

Vilket var snyggats?


desing?

Heej :)

jag är inte så nöjd med min design. men jag undrar om det är någon som kanske skulle vilja hjälpa mej lite med den?

Är det någon som vet hur man gör för att bakgrunden ska gå ihop med headern (om ni fattar vad jag menar?) Jag är ganska dålig på det där men är det någon som vet någon som är duktig (eller så kanske du är duktig själv) så får ni gärna tipsa mej, för jag är verkligen inte nöjd. Ha en fortsatt trevlig lördags kväll!

Datanörd

Heej :)

Hehe, jag är en riktigt datanörd! Jag sitter vid datorn hela tiden känns det som! Men i morgon ska jag åka till Kungens kurva och kika möbler p Ikea och heron city. Så då blir det nog inte lika mycket data.

Jag är så glad att det är så många osm har hittat till min blogg! Jag får fler och fler besökare! Just nu har jag 55 tror jag! Och det är jätte bra för att vara mej. Men jag skulle bli så glad om det förblev så. Att no stannade hos min blogg och kikade in här och gav mej komentarer precis som ni gör nu! I LOVE YOU!!!!!!



The Hills

Heej :)

Nu har jag precis tittat på två avsnitt av The Hills på MTV. Jag tycker att det är jätte bra! Hehe. Snart ska vi äta middag, jag tror att pappa skulle göra hamburgare eller nått sånt. Jag vet inte riktigt hur det blev med spegeln och det där som vi skulle fixa idag, men vi får väl se. Jag ska prata med pappa, jag hoppas atty vi kan fixa det idag för jag vill bli klar med mitt rum!


Smoothie

Nu blir det smoothie för mej! Jag har inte ätit någon lunch idag så jag tänkte att det får bli en smoothie.

Den kommer bli super god, jag gör den varje gång jag gör smoothie.

  • Jordgubb
  • Mango
  • Banan
  • Vanilj Yoghurt
  • Honung

För er som inte har provat det, gör det för det blir jätte gott. Jag häller bara i allting på känsla så får man fylla på med det man gillar mest. Egentligen blir alla goda, avd man än heller i så man kan prova sig fram till sin favorit smak, precis som jag gjorde.




Soffbord

Nu är jag inne på blocket och kollar soffbord. Vi ska göra om lite i vardagsrum på övervåniningen. Och vi har inget soffbord så det måste vi ju fixa. Men det finns nästan inga snygga. Jag var inne på Ikea och Mio men jag hittade inget som föll mej i smaken. Men nu ska jag kolla vidare på blocket och se om jag hittar något snyggt.

Ändrade planer

Jag ska föresten inte åka till gymmet. Hehe. Vi hittade inte gymmkorten, eller pappa har glömgt dom på sitt jobb så vi åker kanbske i morgon i stället. Men nu ska jag dammsuga rummet och fixa lite. Sen ska vi sätta upp spegel och krokar i mitt rum.


Gymmet

Heej :)

Nu ska jag äta frukost och sedan ska jag åka till gymmet med pappi! Det ska bli kul för jag har aldrig varit där förut. Det blir SATS i sickla, så det blir nog bra. Jag tror inte att det blir någon mer uppdatering innan jag åker. Men det blir garanterat en uppdatering när jag kommer hem! Ha det bra!


Besöksrekord

God morgon, nu har jag vaknat, eller väckarklockan ringde ju. Men jag fick som sagt ett besöksrekord i går. Innan hade det högsta varit 45 besökare, och igår så fick jag 57 unika besökare och 183 sidvisningar. Så tack alla sötnosar som faktiskt har börjat läsa min blogg, det är mycket roligare att blogga då! Men vi får bara hoppas att det här håller i sej och att statistiken i alla fall inte går ner så mycket utan att jag får ha kvar er!




Sova nu

Nu ska jag sova! Och ja, jag fick besöks rekord! Men nu blev det samma som det blev förra gången, jag ser dom inte men de kommer tillbaka i morgon bitti så jag får helt enkelt kolla då. Men nu måsye jag sova, för i morgon måste jag upp klockan elva! Ska ställa klockan och i morgon ska jag inte stänga av den och sova till klcokan två, jag ska upp! Usch, det kommer bli jobbigt, men sånt är livet! Men innan jag somnar ska jag sätta på en film, som jag ska se från sänge. Mysigt!

Puss och God natt!


What you say



Älskar låten!


Frågestund avslutad





1: Hur många gånger har du varit utomlands?

Svar: Jag har inte varit utomlands särskilt många gånger, jag har varit utomlands sex gånger tror jag.

2: Gillar du någon nu? Svar: Kanske, hihi.

3: Har du haft en pojkvän? Svar: Jaa, fast det var ett tag sen.

4: Har du en bästis i såfall vem? Svar: Nee, inte någon speciell just nu. Jag har många!

5: Vad heter du i mellan namn, eller har du ett? Svar: ja, jag har ett mellan namn, Louise heter jaj i mellan namn!

6: Hur många besökare har du om dagen? Svar: Det är olika, men idag har jag haft 48 unika besökare och 158 sidvisningar det är kanske inte så mycket, men det kanske blir bättre, vem vet? Och kvällen är ju inte slut ännu ;)

7: Hur kan du vara så söt? Svar: Hihi, tack för att du tycker det!

8: Vad har du för dator? Svar: Jag har en Compak Laptop 15,4 tumm.

9: Längtar du till skolan? Svar: Nee, det gör jag inte! Eller lite, inte efter att gå upp tidigt på morgonen eller att jobba men utan efter alla kompisar jag inte har trffat under lovet.

10: Vilka är dina bästisar/bästis? Svar: Det är flera, men jag orkar inte ta det i bloggen.

11: Går du på någon sport? Svar: Jag går på gymnastik, men just nu har jag en paus, när jag bröt armen för ett år sen så gick det väldigt illa så jag kan inte träna, men jag äter medecin och hoppas på att det ska gå bättre senare, men jag tränar fortfarande dans (fristående inom gymnastik)

12: Vad gillar du mest? Groda eller snigel? Svar: Groda helt klart! Dom är inte så äckliga, men sniglar är så slemmiga och uschiga! Haha. Det värsta som finns är att kliva på en sån där mördarsnigel och den mosars mellan tårna! Jag börjar nästan må illa nu! Det är såå äckligt!

13: Vart bor du? Svar: Jag vill inte säga exakt vart jag bor i bloggen, men jag bor precis utanför stockholm.

14: Hur gammal är du? Svar: Jag är 13 :)

15: Har du någon pojkvän? Svar: Nee inte just nu, är singel ;)

16: Vilken affär gillar du mest om du inte får säga gina? Svar: Jag gillar ju många affärer! Men kanske Bik Bok eller new yoker kanske.

17: Hur lång va pinnen som du behövde ha i armen när du hade brytit den? Svar: Jag har den här hemma men jag orkar inte ta fram den och mäta exakt men den kanske var mellan 7 och 10 centimeter.

18: Ska ni köpa några fler marsvin? Svar: nej, det ska vi inte. Vi har ju haft marsvin i fem år och har haft fyra olika marsvin. Nu har vi bara ett kvar. Molly. Och efter det räcker det med marsvin. Vi har ju en hund också och hon tar väldigt mycket tid.

19: Vilken låt ska du välja å sjunga nästa gång på din sång? Svar: Just nu sjunger jag Halllelujah. Men nästa gång sk ajag nog välja Realize av Colbie Caillat.

20: Vad är det bästa med att blogga enligt dej? Svar: Jag vet faktiskt inte, men jag tycker att det är roligt när folk läser den, och så gillar jag att få komentarer på det jag har skrivit. För då vet jag att det är någon som gillar bloggen.

Hoppas att ni blir nöjda med svaren, annars är det väl bara att fråga igen så får jag om formulera mej lite. Hehe, det kändes lite konstigt att säga "omformulera" det brukar jag aldrig säga.


Jag vill ha besöksrekord i kväll

Ja, rubriken säger allt! Jag vill ha ett besöksrekord i kväll! Så jag skulle bli så glad om jag lyckades få det också! Jag skulle bli super glad om jag i alla fall fick femtio besökare i kväll. Men vi få heltenkelt se hur det går. Det är ju fortfarande två timmar kvar av kvällen.


Lets Dance

Idag börjar en ny sesong av Lets Dance. Jag tycker egentligen inte att det är så bra, men jag ska se på det ändå, jag kanske har ändrat mej. Det börjar i alla fall om tjugo minuter.

Jag har precis tänt lite ljus i mitt rum, jag tycker att det är mysigt. Och lyssnar på lite musik. Jag har inte så mycket mer att säga.




Städning nu




Ja då var det dags för städning igen. Nu ska jag hinna städa hela rummet! Och det ska bli snyggt också! Jag har ju en del att göra men det fixar jag.

Va tycker ni om bilden jag gjorde? Lite rosa städrylar och en fluffig dammvippa. Jätte söta enligt mej.


14.00

Heej :)

Nu vaknade jag, klcokan kvart i två! Jag skulle ju vakna klockan elva! Dumma mej! Haha. Nee, men jag måste ju börja vänja av mej de här. Om tre dagar ska jag vakna vid halv sju! Va jobbigt.

Nu ska jag snart gå ner ochäta frukost, sedan så kommer nog städningen fortsätta och jag ska sätta upp min spegel, och lite krokar till mina kläder. Alla kläder jag har använt en dag hamnar i soffan! Det är ju jätte fult, men det ska det bli ändring på.


Sov sött

Nu ska jag sova. och Usch på mej! Jag skulle gått och lagt mej för två timmars sedan! Nu blir pappa inte glad. Men jag har i alla fall städat. Jag får väl ställa klockan på elva. Va jobbigt! Men jag ska klara det, det är ju ändå 8 timmar. Jag sover ju egentligen kanske 10-12 timmar, hehe. Men det fixar sej. Men nu kan jag inte sitta här och blogga, nu ska jag stänga av datorn och gå coh lägga mej!

Puss och god natt på er alla söta läsare!




Städar

Heej :)

Just nu städar jag som en galning! Och usch vad det är tråkigt! Jag hatar att städa när man knappt ser något resultat! Eller man ser ju ett resultat, men jag städar i garderoben så man ser inget utifrån. Ni kanske tycker att det låter konstigt att jag städar min garderob men den är väldigt stor så det får plats väldigt mycket saker där inne. Och jag slänger in massa grejor som jag inte orkar se längre och resultatet stavas s-t-ö-k-i-g-t!  Men det fixar sej, egentligen skulle jag gått och lagt mej vid halv ett (jag vaknar ju så sent) men så blev det ju i alla fall inte. Men jag ska nog göra mej i ordning snart. Eller jag måste ju gå och lägga mej väldigt väldigt snart!


Frågestund

Jag tänkte ha en liten frågestund i bloggen igen. Den avslutas i morgon klockan 22.00. Så fråga bara på jag kommer att svara på alla frågor! (Om jag nu får några! Haha! Men det tror jag nog att jag får!)

Jag gjorde den här bilden lite snabbt, inte den finaste men den duger ;)


Jätte bra

Nu är jag hemma igen. Asså Avatar var jätte jätte bra! Dom som inte har sett den måste absolut se den! Det är nog en av de bästa filmerna jag har sett! Jag har egentligen inte så mycket att säga, men men.


Avatar nu

Heej :)

Nu åker vi till donken och sedan ska vi se Avatar! Det kommer bli kul. Hoppas verkligen att den är lika bra som alla säger att den är.

Men nu måste jag verkligen gå för de andra sitter redan i bilen! Oups! Hehe.

Puss

Sööt!


Fixat Id kort

Heej :)

Nu är jag hemma från forum igen! Först så pkte vi till sickla och tog foto där på Sickla foto eller vad det heter. Sedan åkte vi till Swed Bank och fixade Id kortet. Jag tror att det kommer bli ganska bra. Men jag ser lite trött ut på kortet efter som att jag gansk anyss hade vaknat då. Haha. Sen gick vi till bakomaten och fixade en kod till kortet, så lite senare i kväll kanske vi ska lägg ain lite pengar på det så att jag kan börja använda det.

Efter att vi hade fixat kortet så gick vi lite i forum och så köpte vi ett par nya jeans tights till mej (i jeans tyg) med fickor, så dom blir lity snyggare om man inte har en lång tröja på sej. Men dom lägger jag ut foto på sen för det orkar jag inte nu.


Dagens planer


Ta foto till legitimationen
Gå till banken och fixa legitimationen
Städa mitt rum
Se på Avatar


Halv ett

Heej :)

Jag vaknade nyss (halv ett) jag vaknade för att Tilde kompis har redan kommit och dom skrek så mycket så att jag vaknade! Men det var ändå lite bra, jag får inte sova så länge! Jag kommer inte hinna med att göra allt det jag ska göra underdagen annars.

Just nu sitter jag under mitt täcke i sängen och chattar lite med kopisar, snart ska jag nog gå upp och duscha och sedan äta frukost!


Film

Hej:)

Nu ska jag gå och lägga mej. Det är is kallt i mitt rum! Jag fryser ihjäl! Men som tur är så har jag ju ett varmt mysigt täcke i sängen. Hihi. Men Jag ska sätta på en film först på datorn. Jag vet inte riktigt vilken det blir men det blir nog någon bra. Jag tror nog att kag kommer somna när jag tittar men det gör inget, jag kommer ju ändå att ligga i sängen.

God natt alla underbara bloggläsare!



3 underbara dagar med Johanna



 Den där bjuder jag på ;)


Johanna också

Som jag sa i det förra inlägget så ska vi gå på Avatar i morgon. Men nu har vi bestämt att Johanna cokså ska följa med. Så det blir kul.

Just nu sitter jag på golvet i vardags rummet. Eller ja, jag sitter inte på golvet utan på en matta, framför tv:n. Det är inte så mycket bra på tv:n nu, men jag kollar änåd. hehe. Snart börjar 2 ½ men så det ska jag nog se på. Jag tycker att det är lite roligt.







avatar i morgon

Heej :)

I morgon ska jag se Avatar med Pappa och Tilde!   Ja, jag vet. Det kanske int eär så roligt att gå på bio med sin pappa, men jag har saknat honom eftersom att jag knappt har träffat honom på hela lovet så jag tycker att de ska bli kul i alla fall. Många säger att det är en jätte bra film, så jag hoppas att jag också tycker det.




Borta bra men hemma bäst

Heej

Nu är jag hemma igen. Eller jag har varit det en liten stund nu. Vi åkte hem nästan direkt efter fruksoten så vi hann inte duscha. Men det gör jag sen eller imorgon bitti. Jag tycker att det var jätte kul att sova med Johanna tre nätter på rad, men jag tycker också att det är skönt att få komma hem igen.

Just nu ser jag på tv och äter Mango! Det är jätte gott ytcker jag, eller jag gillade inte det förut men nu gör jag det.


Kort inlägg

Jag måste bara säga en sak. När vi drog upp rullgardinen förberädde vi oss på att det skulle bli jätte ljust för ögonen, men det var mörkt ute redan! Det är 15 minus ute så det är väldigt kallt också. Haha, vu tråkig jag är! Men det är ju alla någon gång

Men nu ska jag och Johanna äta frukost, vi ska dricka te och göra "hemmagjorda skorpor" som då är rostat bröd eller något. Men nu måste jag gå Johanna har redan börjat.


Morgon

Heej

Nu har jag och Johanna vaknat, vi ligger i sängen och pratar lite. Snart ska vi gå upp och äta frukost och sedan  ducsha. Vi vaknade vid halv tre lite senare än vad det var tänkt men vi kom inte i säng då när vi skulle utan vi gjorde styrketräning, haha knäppa som vi är!

Men nu måste jag gå för vi ska äta frukost.


Dags att sova nu

Nu är filmen slut! Den var super bra! Det kändes som att den var jätte kort men den var ändå en och en halv timme! Nu ska vi borsta tänderna, tvätta bort sminket och byta om sen är det hopp i säng för mej och Johanna. Vi försöker ju få tillbaka våran dygnsrytm  I morgon tycker jag att vi ska sova ut ordentligt, men nu eftersom att vi går och lägger oss så tidigt (för att vara vi två alltså) så kanske vi vaknar vid tolv eller ett. Så det är ju bra
Men nu måste jag göra mej i ordning Johanna har redan börjat så jag hamnar efter. haha.

God natt alla söta bloggläsare!


Te

Heej :)

Nu har jag och Johanna tittat på Hey Baberiba, eller vi kollade bara på Kunga familjen
När den var slut så gjorde vi lite te och rostad macka och satte oss i köket. Det var gott! Men det känns som att min mage är helt proppfull, vi har ätit massor av popcorn och en macka men Johanna åt två! Jag fattar inte hur hon orkar! Men det är bara bra!
Föresten! Vet ni? Det är 20 minus ute! Gud så kallt!

Nu ska vi se på Bring it on to win it! Så vi ses senare




Hey Baberiba NU

Nu ska vi se på hey baberiba! Älskar kunga familjen! Haha.

O så ska vi fixa lite popcorn




Bra remix






Tiden går fort!

Det blir tyvärr inga favorit kakor i kväll! Tiden gick så fort så nu hinner vi inte gå dit. Synd.

Nu ska vi se på film! Vet inte riktigt vilken det blir men det får vi se



Favorit kakor

Heej :)

Nu  ska jag och Johanna gå till Ica och köpa favorit kakor! Men vi måste nog gå nu innan det blir försent!

Just so you know.... Favorit kakor=Brago Choklad


Godis är gott!

Jsut nu är jag fruktansvärt godis sugen! Jag är trött och behöver en sockerkick! NU! Men tyvärr har jag inget godis så det får väl fixa sej sen på nått sätt. Jag och Johanna sitter här och försöker att göra ett videoinlägg men det går inte så bra, vi är lite flummiga så vi skrattar mest. O det blir lite pinsamt att lägga ut. Jag tror ärligt talat inte att det kommer bli något videoinlägg men vi får se.




Annan väska

Heej :)

Nu är jag och Johanna hemma från sickla igen. Fodralet jag kollade på var precis förlitet. Usch! Jag ville ju ha den! Men Johanna köpte den i alla fall. Men jag hittade en annan väska som passade! Den är samma märke Walk on water (rosa såklart!) Fast den är en väska, med ett fodral i som man kan ta ut! Fast fodralet är grått, Fast den har lite rosa detaljer. Men den är inte som ett vanligt fodral så jag kommer ha den i väskan (den är ju till för det. Haha) Så den väskan kan jag ju ha andra grejor i också, det är ju bra. Snart ska jag och Johanna äta lite, vi kanske sover över en natt till! Vi får se hur vi gör, pappa kanske vill att jag ska vara lite med hoinom i kväll efetrsom att jag inte har varit med honom så mycket på lovet. Men vi får ju se som sagt.



Här är väska och fodralet! :D

Det som var tur var att den var på rea så den kostade 900 kronor egentligen men nu kostade den bara 450 kronor :D


Frukost & sedan Sickla

Heej :)

Nu ska jagf och Johanna äta lite frukost och sen ska vi åka till sickla. Jag hoppas verkligen att data fodralet passar! Annars blir jag lessen. Hehe. Men nu ska vi äta frukost!


ZZzzzz....

Gog morgon! Vi vaknade nyss, eller vi ställde väckarklockan på klockan ett! Så nu är jag jätte trött efter som att vi bara fick sova i sju timmar. Nu ska vi väll försöka att komma upp, så att vi kommer iväg till sickla. Vi ska ju pröva dator väskan.


Ingen film

Tjaatjaa :)

Det blir ingen film nu för vi måste sova nu! För annars kommer vi sova tills klcokan är fyra i morgon också och då blir det jpbbigt. Men om vi lägger oss nu kanske vi bara sover till två eller tre. Så God natt på er sov gott!


Badat

Heej :)

Nu har vi badat! Vi bade till klockan var prick tre, så vi badade alltså tre timmar! Vi hade lite olika bad grejer i och vi tog så mycket badskumm att det nästan bubblade över! Men det fixade sej. När vi hade badat duschade vi och tvättade håret för det kändes lite oljigt från badskummet och så.

Nu sitter vi och äter middag, Johanna äter en pizza igen och jag tog en macka med ost på (Jag äter ju inte gris så då blir det ingen pizza hur gärna jag än vill ha det). Som ni märker har vi vänt på dygnet en aning (mycket). Det var fukost klockan fem, lunch klockan åtta och nu middag klockan fyra. Det är ju inte så bra. Och det värsta är att det kommer bli ganska sent i morgon också.
Nu ska vi kanske sätta på HeyBarberiba och kolla lite på den, för då blir man jue trött och om vi somnar vaknar vi tidigare i morgon.




Kort dag

Heej :)

Idag har varit en väldigt kort dag, Johanna väckte mej klcokan tre men jag somande om. Haha, men hon väckte mej halv fyra igen. Då rnigde hennes mamma och sa att vi var tvugna att släppa ut katterna för annars skulle dom kissa inne så vi skyndade oss till bussen och hem till Johanan. Direkt när vi kom dit åt vi frukost då var klockan fem så det blev en ganska sen frukost. När vi hade ätit så åkte vi till sickla , data fodralet jag hade kollat på fanns kvar och det var 30% på den! Men jag vet inte om min data är för stor för den är 15,4 tumm och data fodralet var 15 så jag och Johanna ska dit i morgon och ta med datorn för att prova. Johanna tyckte att den var så snygg så hon ska också köpa ett. Sen åkte vi till forum, men det var nästan ingen där efter som att klockan var sju kanske. Vi kikade runt lite och åt lite lunch på burger king. När vi skulle åka hem var den en kille (40 år kanske?) som stirrade på oss hela tiden så vi klev av bussen för han var så läskig. Men vi reste oss innnan bussen hade stannat och jag trillade på honom! Usch! Vi gick hem till Johanna och hon packade sina saker och sen kom hennes pappa och hämtade oss och så åkte vi hem till mej igen och packade mina saker. Nu är vi hemma hos Johannas pappa och ska sova här. Snart ska vi bada. Johanna har ett stort bubbelbakar och bastu så vi ska ha lite mysigt. Vi har tagit med oss massa badskumm och sånt dära så det ska blir lite roligt.

Nu sitter vid vi datan, varsin! Min förljde ju med efter som att vi ska kolla data fodral i morgon. Men ikväll ska vi nog inte vara upp till klcokan sju som vi va, men det blir ju svårt efter som att vi gick upp vid halv fyra, men vi får försöka att göra nått ansträngande så att vi bli trötta.

 HAHAH ;)


Bädda

Heej :)

Nu har Johanna ätit sin pizza. O vi ska precis bädda hennes säng. Även fast vi inte är trötta ännu så måste vi nog sova snart för annars kommer vi vakna alldeles försent. Så nu ska vi nog tvätta bort sminket och byta om. Så att vi hinner till sickla, forum eller vad det nu blir innan det stänger.

God natt!


Hungrig

Nu säger Johanna att hon är jätte hungrig så vi gör en Billys. Haha. Så nu är den i mikron. Jag har egentligen inget att säga men tänkte säga det tyckte att det var lite kul. Jag och min dåliga humor. (Johanna med)  Men nu ör pizzan klar. så.

 



Super kväll med Johanna

Kvällen har varit super! Eller den har ju precis börjat. Nu är vi inne på facebook och chattar med nån kille. Samtidugt äter vi glass. Piggelin! Så vi blir pigga. haha. Vi har inte gjort så mycket, vi är ganska flummiga så det blir mest ja, ni fattar.

 Bild från i höstas :)


Sleep Over

Heej :)

Nu har mamma kommit hem så vi ska snart äta middag, efetr middagen ska vi hem till pappa för mamma skulle ka tidigt i morgon  så det passar bäst att flytta redan i kväll. Jag har precis packat klart mina saker och målat naglarna ljus rosa så dom blir fina. senare ikväll kommer Johanna och ska sova hos mej så det ska bli skojjsigt. Men nu ska jag hjälpa Ida att lägga in en header som hon har gjort.

 

Datorväska

Den här söta (rosa) datorväskan tror jag att jag ska köpa i veckan. Jag kommer nog inte att ha några pengar kvar sen men det är det värt. Den är dyr för att det är en Walk on water. Egentligen tycker inte jag attd etär viktigt med märket men jag vill ha den för att den är rosa! (Såklart!) och för att jag behöver ett "fodral" till datorn istället för en jätte väska som jag har nu. Jag hoppas att det kanske är lite rea på den nu, så ska kolla upp det. Kanske dra med Johanna till sickla i morgon. Haha. Men bara i fall hon vill såklart.




Pärlplattan

Heej :)

Nu har jag fixat en bild på pärlplattan jag gjorde, eller jag har faktiskt fixat två! Jag visste inte vilken som var bäst så ni får se båda bilderna.

Va tycker ni då?




Städar lite

Nu har vi varit ute, det var inte så jätte kul. Det finns nog inget mer att säga om det, men men. Nu ska jag fixa lite på rummet, det är stökigt som vanligt. Eller mamma tycker att det är stökigt, själv tycker jag attd et ser rätt hyfsat ut. Nu är jag och Tilde ensamma hemma med Barbie så det är ganska lungt här. Men nu ska jag i alla fall städa.


Ut nu

Heej :)

Hitils har dagen varit ganska lugn. Jag har gjort klart min pärlplatta (Fotar den senare) och pappa kom hit en liten stund. Nu ska jag och Tilde ut till backen igen och åka pulka, pappa tog med sej pulkorna hit så nu ska vi åka! Jag åkte inte förra året så jag hoppas att det blir kul nu.


00.56

Nu ska jag gå och lägga mej, är egentligen inte så trött men det är tråkigt att vara uppe ensam. Ska baar borsta tänderna så ska jag sova sen. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra i morgon men jag ska hitta på nått skojjsigt!

God natt!


Jessica

Nu har Jessica miin kompis skaffat blogg! Hon skriver om allt möjligt och det vore kul om ni ville kika in på den. Hon skulle nog bli glad då. Hihi.

Älskar

Den här tröjan älskar jag verkligen!
 Today Tank Top SEK 199, Avanna - NELLY.COM Det står: Today I'm wearing this!


Ångarde mej

Jag åt inte brödet. Jag är helt enkelt inte hungrig, så var det i går också, då tvingade jag i mej en macka. Men nu kan jag inte äta. Jag är absolut inte hungrig. Jag vet inte riktigt varför. Jag brukar äta en macka till frukost men sen är jaginte hungriig vid lunch eller middag! Eller så här är det ju inte alltid men det har varit det dom senaste dagarna konstigt nog.

Nu ska jag duscha och sedan ska jag göra en ansiktsmask. Jag kanske ska måla om naglarna, det har börjat försvinna lite grann, så blir jag fin tills i morogn. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på i morgon men jag ska nog prata med en kompis för jag orkar inte sitta inne hela dagen i morgon också, tråkiga jag sitter med pärlplattor (Jag tycker inte ens att det är särskilt kul att göra det)


Bröd

Heej :)

Ikväll blev det ingen middag, ingen var hungrig. Så nu har vi bakat bröd i mammas nya bamaskin. Så jag hopas att det blir gott! Eller det är jag nätan säker på att det blir. Det är nått sorts lantbröd tror jag. Men nu måsta jag äta det innan det svalnar helt!


Pulka

Heej :)

Jag och Tilde gick ut på en promenad med Barbie och passade samtidigt på att gå till pulka backen (tar 1 min) den är väldigt lång och lite guppig, och vi åkte bara på en påse så det gjorde jätte ont i svanskotan så vi gick in igen. Haha. Men just nu har jag inget mer att säga.


Ögoninflamation

Heej :)

Åh, vet ni? Min stackars Barbie har fått ögoninflamation! Förut kunde hon knappt öppna ögat för att det var så geggigt. Vi måste tvätta hennes öga regelbundet och ge henne ögondroppar för hon är väldigt röd i ögat ockå! Jag tycker så synd om henne hon har verkligen ont! Men som tur är har hon det bara i ena ögat!


Barbie i våras


Morgon

Heej :)

Nu har jag vaknat och ätit frukost och även varit ute med Barbie. Nu ska jag fortsätta att lägga pärlplatta det är faktiskt ganska kul. Eller det roligaste med det är ju attd et blir såå fint! Jag hr inte så mycket mer att säga. Men nu måste jag gå!


Sova nu

Nu ska jag gå och lägga mej. Jag har suttit och gjort pärlplatta ända tills nu. Jag tycker egentligen inte att det är så kul, men det blir riktigt fint! Pärlorlna börjar ta slut så vi får köpa nya i morgon så att den kan bli klar. Den blir ganska stor 60x60 tror jag. Så den ska vi sätta upp i hallen sen. Men nu ska jag sova.


Slapp dag

Heej :)

Idag har jag inte uppdaterat bloggen så mycket som ni kanske märker. Jag har inte gjort så mycket, jag vaknade ju ganska sent och åt frukost vid två, sen gick jag ut med Barbie. När vi kom in satte jag mej och gjorde pärlplatta, den ska likna Barbie. Vi har köpt som ett program på datorn där man kan kolla och sedan fixa så att man kan göra en pärlplatta av ett foto. Jag håller på fortfarande och har hållt på i flera timmar, jag blir inte klar med den i kväll, men i morgon. Men nu ska jag återgå till pärlplattan.


Här är när några barn har gjort en super stor pärlplatta av Zlatan!


1 Januari 2010

God morgon! Nu har jag äntligen kommit  upp och ätit lite frukost. Vi hade jätte kul i går kväll vi åt god middag, såg på film, lekte med Barbie och såg såklart på fyrverkerierna! Vi kom hem vid halv tre och kom i säng klockan tre.

Till frukost åt vi scones som Tilde hade bakat när jag vaknade vid ett. Det var gott, hon älskar att baka! Nu ska jag börja göra mej i ordning tror jag.

Gott nytt år


RSS 2.0