Barbie


Fruktsallad

Nu har vi precis ätit fruktsallad, det va jätte gott! Det känns bra att vara lite nyttig faktiskt! ;)
Jag har egentligen inget att säga men ni kan få en liten bild! Haha



Forum

Nu är jag hemma igen, har varit i forum en stund men mamma och Tilde. Vi kikade runt lite där och fikade.

Just nu mår jag inte så bra, jag har varit irriterad på allt idag, och haft ont i huvudet och magen, (pms) jag hatar det! Så nu mår jag illa och har ont i magen så jag ska sätta på mej myskläder och lägga mej på soffan och tycka synd om mej själv en stund nu.


Bild spel

Nu sitter jag och gör ett bild spel på dtana. Det är ganska kul faktiskt! Jag gjorde ju ett i förrigår med som var med Mej och Johanna, men det blev inte så bra så jag ska gra ett nytt nu! :D


Vinnaren av veckans blogg tävlingen är....

FotoPrinsessan!

Grattis grattis! Du är då vinnaren av Veckans blogg tävlingen!

Det var 19 personer osm röstade och tio av de rösterna gick till Fotoprinsessan. Tack för alla som deltog i tävlingen, och tack till alla som röstade!

Ha en fortsatt bra lördag kväll! ^^



Länken till denna blogg är www.fotoprinsessan.blogg.se

Brunch

God morgon!

Nu har jag och Johanna vaknat, eller ja vi vaknade vid elva. Sedan satte vi igång med att ladda över låtarna till min Ipod! Så nu har jag massor av låtar. Yeey! ^^

Sedan så åt vi en brnch, med Scoens som Tilde hade bakat, det var jätte gott! Hon är jätte bra på att baka. Hihi.

Nu sitter vi och lyssnar på musik, och jag ska kola hur mycket en högtalare till Ipoden kostar, jag har det hemma hos pappa men jag vill ha en här hos mamma också, för jag har typ alla musik på Ipoden. Inte några skivovor eller så.


Den bjuder jag på ;)


Cup Cake handvärmare



Vart köpte du Cupcake handvärmarna?

Svar: Dom köpte jag i affären Stockhome, den finns bla i Nacka Forum, och inne i stan.


Ses i morron

Nu har jag suttit här och gjort ett bild spel på datorn, blev nöjd faktiskt! Men nu ska jag och Johanna göra oss i ordning och sova tror jag, så vi ses i morgon!

Sov sött! ^^

Fireflies

Jag älskar den här låten! Lyssna på den, den är jätte bra! :D <33



Johanna kastar snöboll på mej! (och jag på henne! haha)




Johanna tvingade mej att lägga upp den fast den är åt fel håll, men ni får helt enkelt vrida på huvet ;)


Lite bilder från dagen


Jag i skolan

Johanna i forum

Naked juice bar mugg, efter mitt utbrott! haha, jag var lite sur ;) (fast inte på johanna såklart)

Det var översvämmning, för idag började snön smälta lite :D


Toppen dag!

Heej :)

Förlåt för dålig uppdatering under dagen, men jag har inte haft tid.

I skolan hade vi Musik Historia prov! Det gick ganska bra tror jag, jag får i alla fall VG tror jag!

Efter skolan åkte jag och Johanna till forum, där drack vi en naked juice bar, jätte god som vanligt ;)

Sen åkte vi hem till Johanna, vi ficade lite låtar till Ipoden, men vi hann bara fixa Johannas Ipod så vi ska fixa min nu snart. Vi kom hem till mej vid halv tio och åt middag (ganska sent jag vet)


Ipod :)


Sugen...

Nu är jag hemma! Jag var jätte sugen på Tortellini (stavning?) och godis idag! Haha, så jag gick till ica och köpte tortellini med ost och Algrens choklad lackade bilar! Gud va gott!


Rösta

Det här är de fem personerna som har chansen att vinna veckans blogg tävlingen! Så nu har ni läsare chansen att rösta på eran favorit! Allt ni behöver göra är att skriva i en komentar vilket bidrag ni tycker ska vinna! ^^


www.fotoprinsessan.blogg.se

www.deevice.blogg.se

www.ceccon.blogg.se

www.sofiieas.blogg.se

http://baztisarnas.blogg.se/

 Jag utser vinnaren på Lördag


Stopp



Jag lägger strax ut fem bidrag som ni kan rösta på till veckans blogg!

 


Träning i dag!

Förlår för att jag inte uppdaterade bloggen i går men jag var inte på humör för det. På morgonen så fick jag vara ute 1.5 timmar för att det var kaos i trafiken, och det var 25 minus grader så det var inte kul! Efter skolan åkte jag och Johanna hem till Emma. Och sedan hade jag sång!

Idag har dagen varit en helt vanlig dag bara. Idag gick jag hem direkt efter skolan och snart ska jag åka till träningen, det är första Gymnastik träningen på 3 månader, för nu ska jag se om armen funkar igen! Jag hoppas verkligen att den inte gör ont för då kan jag fortsätta att träna igen!

Senare i kväll ska jag välja ut de fem finalisterna till Veckans blogg tävlingen! Så det blir spännande! ;)

Fix

God morgon! Alla sovit gott? Det har i alla fall jag!

Jag hinner egentligen inte blogga nu, för jag har en del att fixa med på morgonen. Jag har precis duschat och tvättat håret, så nu ska jag föna och fixa det och sen ska jag sminka mej. O det tar ju en liten stund.
Min buss går 8.14 och jag börjar klockan nio så jag har ganska lång tid på mej. Jag ska se om jag kanske hinner slänga in en Dagens Outfit idag, men vi får se om jag hinner som sagt.


Pappa & Tilde

I dag har jag inte bloggat så myclet som ni kanske har märkt? Men jag har varit på Fredells och i forum med Pappa och Tilde, vi ska göra om våra badrum så vi har kollat kakel osv.
När vi var i forum köpte vi nya vinter skor till mej, det behövde jag verkligen för mina skor var så utslitna och förstörda! Det blev att par svarta Adidas. Vi köpte också super söta Cup Cakes hand värmare!


Adidas skor

Cup Cake handvärmare


.



Nu tänkte jag ha en "Veckans Blogg Tävling"

Vi tävlar om äran, och den som vinner blir också länkad i ett Inlägg här i bloggen.
 Allt du behöver göra är att skriva i en komentar i det här inlägget och säga att ni är med, så väljer jag ut fem bloggar som är med i tävlingen. Senaste anmälningsdagen är på Tisdag 23/2.

Lycka till! ^^

 


Vårat fristående

Det var svårt att få bra skärpa i filmen, men jag hoppas att det går att se ändå!
(Jag sitter uppe i högra hörnet och är "under" den personen som går upp på min rygg)


GYmnstik Tävling

I går så hade jag Gympa tävling! Vi tävlade i UT.

Vi vann  guld! Så i april ska vi åka till Umeå och tävla i Riksfinal mot hela sverige! Gud va kul det ska bli! Jag längtar! Hihi!

Jag lägger upp en video snart, det tar bara väldigt lång tid att ladda upp det på YouTube.

Ojojoj

Förlåt att jag inte har uppdaterat bloggen! Eller jag har ju uppdaterat bloggen, igår så a jag ut flera inlägg men dom kom tydligen aldrig upp :S

Film tajm ;)

Nu ska jag Pappa och Tilde se på 17 again, jag har sett den en gång tidigare den är faktiskt bra som jag minns den! Så det blir kuligt :)

Vad har ni för er i kväll då? ^^

Skor

Efter skolan åkte jag Ida och Elivra till sickla, vi hittade ett par grymt snygga skor, eller jag kollade på dem i går också :P Men i alla fall så ville alla tre ha dom, men det fanns bara ett par kvar i min och Elviras storlek, men snälla Elvira sa att det var okej att jag köpte dem :D Gud så snäll hon är! Men jag har faktiskt väldigt svårt att hitta skor som passar mej, jag måste ha speciella inlägg för jag har väldigt mycket problem med fötterna (orkar inte gå in på det nyu, men det är vldigt illa) så jag blev väldigt glad när hon sa att jag kunde ta dem! Så jag köper dom i morgon.
Bild kommer i morgon :)

Sen åkte jag och Johanna in till stan, vi skulle till Cocoo och fixa kedja till mitt halsband och byta ett armband. Sedan gick vi till götgatan och kollade runt lite där, och sedan åkte vi hem.


Jag bad Foki om en autograf på baksidan av mitt halsband, så hon skrev :D


Dålig uppdatering

Ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har inmte haft lust, har helt enkelt inte orkat blogga idag. Efter skolan åkte jag med Johanna och Maja till sickla en snabbis, men jag var inte på "topp humör" och var ganska trött så jag åkte hem vid tre. Jag har faktiskt inget mer att säga än det :P

Ny jacka

Heej :)

Efter skolan idag åkte jag till forum med Johanna och Emma en snabbis, jag la undan en jacka igår (för inomhus) som jag skulle köpa idag. Här kommer en bild. Bilden är inte så bra men jag kan ge er en dagens outfit i morgon med en böttre bild på den.


Elsa

Idag  efter skolan åkte jag och Johanna till forum och kikade runt där lite, jag har kollat på en jacka (inomhus) ett tag nu och den provade jag i alla fall idag och la undan den för den ska jag nog köpa i morgon. Super nygg!

Sedan åkte vi hem till Johanna, vi lekte lite med hennes katt Elsa :D


Hon ville mysa med mina öcker och la sej i min väska! haha! Knasig katt, men super sööt! <33


Romme

I går var jag som sagt i Romme med skolan. Det var faktiskt väldigt kul! Vi samlades kvart i sex på morgonen och bussen skulle gå klcokan sex. Men 7:ornas buss kom försent, eller den första bussen som de skickade var sönder och nästa buss de skickade hade för få platser och den tredje bussen som kom var perfekt! Hihi! Men då var klcokan kvart över sju, så vi fick alltså stå och vänta på att bussen skulle komma i en timme!

Jag har aldig åkt skidor förut så det fick bli första gången för mej, jag fick låna skigrejer av en kompis (skidjacka, byxor, glasögon, underställ osv) Jag åkte med Johanna och Elvira till en början. då åkte vi i en grönbacke och det gick rätt bra. Sedan så började vi åka i blåa och sedan röda backar med Melinda och Sarah. Jag trillade faktiskt bara en gång, och det var när jag åkte i en röd backe så fick jag väldigt mycket fart och kunde inte bromsa när jag skulle svänga av till en blå backe så jag åkte in i skogen! Haha! Jag trillade oxå när jag skulle av ankarliften första gången, haha jag fastnade med benet i den!
Men jag tycker faktiskt att jag var ganska duktig som åkte i röda backar första gången! Hihi ^^


Johanna i väntan på att bussen ska komma

Falke ;)

Falke och Alva



Foki

Heej :)

Nu är jag hemma igen, och tänkte lägga ut bilderna från Fokis läsarträff! :D
När man var där så fick man en mega poster på Foki, som hon sedan signjerade *stavning*
Jag köpte ett smycke också men det visar jag för er sen! ^^


Jag och Johanna på väg till Träffen

Jag och Foki :D

Johanna och Foki

Foki! ^^

Jag passade också på att Fota Ricki! :D

Foki! Igen ;)



Lång dag

Oj, jag har tyvärr inte uppdaterat bloggen på hela dagen! Men jag har inte hunnit. Jag åkte ju på Fokis läsarträff! Det var verkligen jötte roligt! Men jag berättar mer om det i över morgon och lägger ut bilder. För nu måste jag sova! I morgon ska vi åka till Romme med skolan och åka skidor. Bussen går klockan sex på morgonen och det tar tre timmar att åka dit, jag kommer hem senare på kvällen igen, men tror inte att jag bloggar då! Men ha det bra så länge! Puss


1 år sen

För precis ett år sen. Alla hjärtans dag 14/2 09. Bröt armen.

På bara några få sekunder förändrades mitt liv. Sämre.

Jag gjorde en flickis, och så hände det något. Jag landade på knä och kände att det gjorde fruktansvärt ont i armen. När jag kollade på den så såg jag att den var sne. S-formad. Jag blev jätte rädd och skrek. Min tränare kom och så lyfte dom bort mej från mattan och la mej på en liten matta bredvid. Vi har flera tränare, men en av dom satt och höll i min arm för att benen inte skulle åka ut genom huden. Medans andra sprang och hämtade is och ringde efter min mamma och ambulans. Min mamma kom rätt så fort. Men alla ambulanser var upptagna. Men min kompis mamma var så snäll att hon kunde skjutsa mej och min mamma till Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Min tränare bar ut mej till bilden medans min andra tränare fortfarande höll i armen. Jag fick ligga ner i bilen och mamma höll i armen. Det var hemskt, i varje litet gupp gjorde det jätte ont, och benen skar under huden. När vi kom fram så bar två sjuksköterskor ut mej ur bilden och la mej på en bår. Pappa var också där då. Och så rullade dom in mej i ett litet rum där de kollade på armen. Och sedan gav de mej morfin genom en liten slang som de satte i den andra armen. Sedan rullade dom upp mej till röntgen och där röntgade de min arm.

Jag hade brutit båda benen i armen. Dom hade lagt sej omlott med varandra. Och dom var typ "taggiga". Jag måste opereras.

Jag fick dela rum på sjukhuset med en annan tjej. Hon kanske var 4 år. Där fick jag ligga med dropp i armen. Flickan som låg i mitt rum hade väntat i två dagar på att få opereras så hon fick opereras för mej. Men det tog väldigt lång tid innan hon fick komma in till operations salen. Det var ett litet bran som hade varit med i en bilolycka som opererades. Men klarade det inte.. Vid elva på kvällen var det flickan i mitt rums tur.
Klockan tolv på natten så stänger dom operationssalarna. Men min arm var så illa buten att det inte kunde vänta! Så de fick ringa hem till en doktor som åkte till sukhuset för att operera min arm. Jag skulle ha sex skruvar i armen. Men det gick inte, den var så illa bruten att det inte går att fixa. Operationen var klar efter tre och en halv timme. Halv fyra på natten. De fick in en halv skruv. Dom fick alltså inte till det riktigt och fick bara in en halv skruv på tre och en halv timme! Så den stack alltså ut ur min arm. 

Jag var hemma en vecka från skolan efter operationen. Sedan hade jag, (kommer inte ihåg vad det heter) men det var i alla fall en taxi som körde mej till skolan och hem varje dag (gratis) för att jag inte fick åka buss med armen. 

Armen blev aldrig riktigt bra igen, den är fortfarande lite sne, och jag får inte längre träna. Jag hoppas att jag någon gång kan köra gymnastik igen, men jag får hålla mej till dansen som inte är lika påfrästande för armen. På det sättet förändrades mitt liv. Gymnatsiken och träningen var en stor del av mitt liv...

På några sekunder förändrades livet. Sämre...

 Min arm

  Dropp



Jag hälsade på mina gympa kompisar
 


Alla Hjärtans dag

God morgon sötnosar!

Idag är det alla hjärtans dag, så glöm inte att säga till alla viktiga personer i din närhet att de är viktiga för dej och du älskar dom!

På alla hjärtans dag måste man inte ha en pojk/flickvän för att man ska kunna fira alla hjärtans dag. Det handlar om även om vänskap och familjen.

Om du är kär i någon men egentligen inte vågar att berätta det för honom/henne för att du är rädd att han/hon inte känner likadant för dej så säg det ändå! Du lever bara en gång! Och vem vet kanske så känner han/hon likadant för dej?



I wrote his name in the sand
but the wind took it
I wrote his name on a stone
but the water took it
I wrote his name on a paper
but the fire took it
So i wrote his name in my heart
and it will be there forever


Gå aldrig och bli kär
det är bara till besvär.
Först ska man kram till armarna blir lama.
Sen ska man gråta till kinderna blir våta.

 Vet du att du är söt när du ler?
Att jag smygtittar på dej när du inte ser?
Vet du att jag älskar att höra ditt skratt?
Att jag drömmer om dej varje natt?
Vet du hur ofta jag tänker på dej?
Att du med glädje fyllde hela mej?
Vet du hur söt du är när du är sur och tvär?
Att det är dig jag håller kär?
Vet du att jag tycker om ditt sätt att gå?
Att jag önskar att det föralltid kunde va vi två!
Vet du att jag tycker om dej?
Jag har styrka, jag har mod
Jag har dig i mitt blod
Jag kan ta all skit och smärta
för att jag har dig i mitt hjärta


Bättre statistik igen!

Nu ska jag sova, det blir lite tidigt i morgon för mamma ska vara på Brölloppsmässan och sälja sina smycken, och om jag ska hinna träffa henne något i morgon måste jag upp i tid.
Jag har fruktansvärt ont i magen nu också så jag har värmt en värme kudde och hoppas att den ska hjälpa lite i alla fall.

Förut hade min statistik sjunkit lite men nu har den gått upp igen och idag har jag haft 95 unika besökare och typ 310 sidvisningar. Så det är ju bra! Så vill jag att det ska fortsätta! Då blir jag glad :)

Sov sött!

Ögon makeup

Jag tänkte ju som sagt vara med i Fokis tävling i morgon och "klä" ut mej. hihi. Det är faktiskt lite kul :P
Men jag har provat två olika ögon makeup, vilket tycker ni är mest "passande" till temat Gyaru på mej?

 1:a

 2:a

Hihi, det här är första gången jag lägger upp bild på mina ögon i bloggen ;)

Köket

 

Just nu är jag väldigt glad!
I måndags så tog jag i köket på vår skola. Då ska man stå i disken och diska efter lunchen. Och sedan torka borden o.s.v. Nu när jag gick in på min EDS så såg jag att jag faktiskt fick MVG!!!
Gud så glad jag blev! Hihih.

Nu ka jag gå en snabbis med Tilde till Centrum och köpa lite godis! Och sedan ska vi npg se på melodifestilvalen eller något.

Vad har ni för planer inför kvällen då? ^^



Fokis läsarträff

I morgon på alla hjärtansdag har Foki läsarträff på Cocoo. Jag ska såklart dit eftersom att jagälskar hennes blogg! Hon ska ha en tävling där man ska klä ut sig och så utser hon några finalister som får tävla på hennes blogg. Först tänkte jag "Nää, varför skulle jag klä ut mej? haha" men nu när jag tänkte så är den här Gyaru stilen jätte söt! Så det kanske kan vara kul att "klä ut sig" eller? För den stilen är ju så himla söt!


Testar

om min design ser lite konstig ut så är det för att jag testar lite grejer. :)

Ont i huvudet idag

God morgon! Sovit gott?

Nu  har jag precis ätit lite frukot med familjen och varit ute med Barbie.

Idag har jag väldigt ont i huvudet och ont i magen. Jag tror att jag har fått någon slags magsjuka, för jag har mått dåligt hela veckan och var ju även hemma i onsdags. Det är flera som har samma "symtom" som jag har så jag tror att det är något som går nu.

Jag får se om jag orkar gå på träningen, jag vet inte om det  blir något i dag efter som att jag mår som jag mår, men vi har tävling den 20 eller den 21 eller nått sånt, och  jag är med i danslaget så jag måste ju egentligen komma, men om man är sjuk så är man. Så idag blir det nog en "ligga i soffan dag och tycka synd om sej själv" dag. Haha.


Barbie i trapphuset på väg ut på en promenad


Vad vill ni se?

Nu är klcokan elva och det finns knappt något att titta på, på tv:n. Vi zappar mest, eller just nu tittar vi på 2:an och det programmet heter Big Love. Men jag vte inte riktigt om jag gillar det direkt.

Nu har jag en liten fråga. Vad vill ni se mer av i bloggen? Vad tycker ni läsare är intresant att läsa om? Vill ni ha fler bilder? Vill ni att jag ska skriva mer om vissa saker? Mer dagens outfit? Jag vet inte, det är därför jag frågar! Så jag skulle bli tacksam för ett svar.

Lets Dance

Just nu sitter jag i soffan med Tilde och ser på Lets dance. Jag tycker egentligen inte att det är särskilt bra men det finns jue inget annat att titta på!

Vi har haft en bra kväll, ätit lite glass och så där. Vad har ni för er i kväll då? ^^

Myskväll med syrran

Det blir ingen middag för mej i kväll, jag mår inte så jätte bra så jag stannar hemma, Tilde ville också stanna hemma då, så mamma åker dit själv.
Vi har fixat lite "gott" som vi ska mysa med vi två i kväll, så det blir nog bra!

                                

No-prov + museum

Direkt på morgonen så hade vi NO-prov som sagt. Det gick rätt så bra, det var faktiskt inte så svårt som jag trodde. 
Efter att vi hade gjort provet åkte vi på Medeltids museét. Det var inte så jätte kul där, vi gick en guidad runda, men det mesta som vi fick reda på visste vi redan. Vi har SO-Prov på tisdag så jg har en del att plugga. *usch* Efter det så gick jag Emma och Melinda till donken och åt lite, sedan gick vi till PKhuset och kollade lite där. Just nu är jag hemma hos Emma (som vanligt hihi) vi är lika tråkiga som vanligt. sitter vid datorn. Men nu ska vi göra en header tillhennes blogg.

Senare i kväll så ska vi på middag hos några, bloggar innan det.


No prov i morgon bitti

Vid halv fem åkte vi hem från sickla, eller jag följde med Emma hem och pluggade lite till. Jag åt middag där också, Tacos. Det va gott.

Nu när jag kommit hem har jag fortsatt att plugga till NO-provet i morgon. Jag hoppas verkligen att det går bra men jag är lite osäker på vissa grejer. Men det fixar sig säkert. Mamma ska förhöra mej en gång till i morgon vid frukosten. Men nu ska jag i alla fall sova. Måste vara utvilda tills i morgon när vi har prov jue!

Sov gott!


NAked juce bar + Plugg

Heej :)

Just nu sitter jag här på Naked juce bar med Ida Elin och Maja. Vi fikar lite och så ska vi plugga till NO provet i morgon.

Har inte gjort så mycket i dag i skolan. Men nu blir det mys med tjejorna! :D


Ida & Maja


Jag & Elin! Haha, den bjuder vi på ;)


The x-effect

Just nu sitter jag och kollar på The x-effect på MTV.

Jag älskar MTV det är nog min favorit kanal! Det är alltid bra program där, I LOVE IT!


Melba.se

Jag är med och tävlar i Fokis tävling om en valfri produkt från Melba.se och hoppas verkligen att jag vinner efter som att jag har velat ha den här tröjan läänge! Love top

  • Gå in på Melba.se och välj ut en produkt som ni vill vinna.
  • Skriv ett inlägg i eran blogg om att ni är med i tävlingen, och länka till Melba.se.
  • De som inte har en blogg kan istället registrera sin e-post adress till Melbas nyhetsbrev. (I rutan mitt på huvudsidan).
  • Kommentera på Fokis blogg och berätta om ni deltar i tävlingen.
  • Jag utser vinnare på Torsdag! Lycka till!

  • Plugga

    Just nu sitter jag och pluggar, jag har gjort steg 16 i engelska så det ska jag lämna in i morgon.
    Nu har jag fått ont i magen igen och mår illa :( Jag vill att det ska gå över! Det är jätte jobbigt! Jag ska vila lite nu tror jag så kanske det blir bättre...


    Ont i magen!

    I dag har inte jag mått så bra, jag började må jätte illa i skolan och fick ont i huvudet så mamma fick komma och hämta mej. Men hon var som tur var typ utanför min skola när jag ringde till henne och sa att jag skulle åka hem. När jag kom hem gick jag  och la mej, och vaknade för ca en timme sedan. Nu mår jag lite bättre men ska inte gå på träningen idag, menn jag ska gå till skolan i morgon tror jag. Det är nått konstigt med mej, iböand börjar jag må jätte illa s¨det typ könns som att jag ska kräkas men sedan mår jag bättre igen, det ar varit så i lite mer än en vecka nu. Jag undrar när det ska sluta? För det är verkligen jätte jobbigt!

    Nu ska jag plugga lite, efter som att jag  har varit hemma hgela dagen så är det bäst att jag gör det nu.


    Surprice

    Efter skolan åkte jag Elin och Johanna till Ica och shoppade lite! Haha, eller vi köpte ingredienser till en tårta. Bella fyllde 14 igår så vi tänkte ha ett litet Surprice Party! Den blev faktiskt ganska lyckad! Men jag mår fortfarande illa efter den fast jag inte ens åt hela min bit och det var över tre timmar sen  jag åt den. Haha.


    Vad får jag se när jag kommer hem?

    Jo, att de har plastat in hela vårat hus?! Jag blev inte glad! Men dom gör det för att dom ska byta våra balkonger, men nu får jag ingen utsikt. Usch! Så får det väl inte vara? ;)





    Ute i snön

    Här kommer lite bilder från Idag med Emma och Johanna när vi gick till bussen.


    Barbie

    Barbie & Johanna i en snöhög

    Det var ganska djup snö så vi sjönk ner lite i den....


    Raice your voice

    Nu har Johanna åkt hem.

    Nu ska jag och Tilde sätta på Raice your Voice. Den hittade vi på Voddler. :D
    Jag tror faktiskt att jag har sett den förut! Den är jätte bra! Haha


    Vanilj latte?

    Nu är Emma och Johanna hemma hos mej! Eller dom har ju varit det ett tag nu. Hihi. Vi har precis ätit, vi gjorde en egen hembakad pizza, eller degen var färdig redan.
    Sedan gjorde vi vanilj latte. Eller det blev lite knas, den vart intre så god, och Emma började må illa av smaken! Haha. Ja, det var nog allt.


    Voddler

    Nu har pappa precis instalerat Voddler till mej! Kul va? :D
    För er som inte vet vad det är så är det ungefär samma sak som Spotify bara att det är med filmer i stället för musik! Så nu kan jag se på massor av filmer helt gratis! Så i kväll ska jag sätta på någon bra film.

    I kväll kanske jag, Emma och Johanna ska sova över. Jag vet inte riktigt hur det blir men jag tror att vi ska det. Men vet inte riktigt hos vem. Klockan två till fem har jag träning så vi hörs efter det.

    Ojdå, ingen bloggning

    igår. Det var ju inte bra! Haha.

    Men jag orkade faktiskt inte. Men efter skolan i går så åkte jag Emma och Johanna till sickla och fikade lite, och sedan åkte vi hem till Emma. Men vi var bara där en liten stund för Emma skulle spela Laser Dome med sitt fotbollslag. Vi sprang till bussen för att hon skulle samlas med sitt lag, men sen så visade det sig att hon inte skulle vara där förens en timme senare. Då tog jag och Johanna bussen till forum och kikade runt där lite. Vi skulle spela Bowling men det var så dyrt så vi gjorde aldrig det. Vi får helt enkelt göra det lite senare.
    När jag kom hem åt vi Thai soppa till middag och sedan så gick jag och Tilde över tilll grannen och lånade deras stämapparat till gitarren. Pappa köpte en ny gitarr och lämnade tillbaka den andra, för den var tydligen inte så bra, nu har vi en som är i trä och har sånna där stål strängar.

    Ja, det var nog allt jag gjorde i går. Ha det bra ;)

    Gitarr

    Vem har världens snällaste pappa? Jo, jag! När jag kom hem från Emma så hade pappa en liten överaskning till mej och Tilde, En akustisk Gitarr! Gud så glad jag blev! Fast den är inte stämd så det får vi fixa sen.
    Ha det bra så länge!


    Efter skolan

    I skolan var dagen helt normal, jag gjorde inget speciellt. Efter skolan så åkte jag Emma Johanna och Elin till forum och hämtade mitt I-kort på banken och drack en Naked Juice Bar. Sedan så åkte jag och Emma hem till Emma. Ja, det var nog allt jag hade att säga nu.

    Snöstorm?!

    Jag gick till bussen strax efter att jag hade skrivit mitt sista inlägg, men eftersom att det var snöstorm så fick jag vänta på bussen i tjugo minuter! Den var jätte försenad! Sedan skulle jag byta buss vid centrum och´fick vänta igen! Men sen kom jag ju i alla fall dit, försenad, ja. Men det viktigaste var ju att komma dit överhuvudtaget.
    Vi tog ut danslaget som sagt och jag kom med! :D Eller dom kan ju förstås ändra senare men jag är i alla fall med nu! *Super glad* Yeey!
    Nu ska jag duscha. Jag vet inte opm jag skriver ett till inlögg senare i kväll men det får vi se helt enkelt!


    Dans

    Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Jag var i skolan och så dr bara. Nu ska jag åka till träningen. Det är dans i dag och dom sk a ta ut laget till tävlingen så jag hoppas att jag komer med. Men nu har jag jätte brottom så jag hinner inte blogga!

    Tog lite längre

    tid än vad jag hade tänkt....

    Det blev en super lång dusch i nästan en timme! Haha. Men nu måste jag gå och lägga mej. Pappa och Tilde har redan lagt sej så det är nog bäst att jag ocksp gör det då. Sov sött!

    Duscha nu

    Nu ska jag hoppa in i duschen, i morgon är det skola igen. Så det blr ingen sen kväll i kväll. Klockan är nu fem i ahalv tio så om jag duschar nu kanske jag är klar tills tjugo i tio?  Sedan vill jag ju att håret ska hinna torka innan jag går och lägger mej, så det är bäst att jag duschar nu.
     


    Hihi, hade bara lust att lägg aupp den här bilden på mej och Johanna<3


    Choklad Cupcakes

    Mina Cupcakes blev jätte bra! Jag lärde mej allt en läxa när dom andra svämmade över! Men nu har jag i alla fall gjort klart dom nya och det blev väldigt lyckat! Bilden är inte riktigt rättvis, för dom ser mycket godare ut i verkligehetn, inte ika glansiga och så...
    Här är ia llafall mina cupcakes som jag gjorde. Jag tycker faktiskt att dom blev riktigt fina för att vara första gången :)




    Recept på Choklad Cupcakes

    Cupcake "degen"

    Ca 16 medelstora cupcakes:

    2 ägg
    2 dl socker
    6 msk mjukt smör
    1½-2 dl mjöl
    2 tsk bakpulver
    ca 1 tsk vaniljessens
    ½ dl vaniljyoughurt ( eller 1 dl mjölk)
    ½ dl kakao, lite drygt

    Chokladfrosting

    5 msk kakao
    50 g smör eller maragarin
    3 dl florsocker
    2 msk vispgrädde
    1 äggvita

    Cupcake "Degen"

    Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda bakpulver, mjöl och kakao i en skål för sig. Mickra smöret mjukt och vänd ned det i äggsmeten. Rör sedan ned mjölblandningen. Smaksätt med vanilj och youghurten.
    Fyll formarna till lite drygt hälften och grädda i 175 grader under  15 minuter. Låt svalna innan de dekoreras.

    Chokladfrosting

    Smält smöret i en bunke i mikron eller vattenbad (sjudande vatten i en bred panna på spisen) och rör i florsocker, kakao samt grädde. Låt svalna. Vispa under tiden äggvitan till fast skum. Vispa inte för länge - bara tills äggvitan tjockat. Vänd i den vispade äggvitan i chokladblandningen och rör ihop till en chokladfrosting. Nu kan du bre ut chokladfrostingen på det du önskar.

    Det var allt för mej. Ha en fortsatt trevlig kväll :)



    Misslyckat

    Mina cupcakes misslyckades! Usch va sur jag blir! Dom svämmade över?!
    Men jag gör ett nytt försök direkt, så häller jag inte i lika mycket smet i formarna den här gången.


    Oups...


    Baka

    Nu ska jag baka CupCakes! Det ska bli kul faktiskt! Jag fick lite lust att baka nu, så jag tänkte att det kunde vara kul att prova att baka cupcakes, eftersom att jag tycker att de är så sööta!!! Eller ja, eftersom att det bli första gången kanske dom inte blir så jätte fina men jag ska göra mitt bästa! Jag lägger ut bilder och recept när jag är klar.

    Spansk omelett

    Nu ska jag göra Spansk Omelett. Det är det man sk alaga nu när det är hemstudiedag. Så jag hoppas att den blir god! Eller det blir den säkert. 

    Jag hittade en bild på google. Jag sökte på spansk omelett. Jag tycler att det ser ganska gott ut, men jag tvivlar på att min kommer bli så här fin! Haha ;)

     

    Fix i bloggdesignen

    Heej :)

    Som ni ser så har jag ändrat färg på rubriken. Så nu är den alltså svart i stället för rosa.
    Vad var snyggast? Svart eller Rosa?
    Själv vet jag inte vilket som var snyggast men jag provar så här. Jag kommer fixa lite i taget i designen. För jag ska göra om allt. Nu har jag i alla fall börjat, och så fåe vi helt enkelt se hur det blir!

    Hemstudiedag

    Hej :)

    förlåt för at tjag inte uppdaterade bloggen i går. Men jag orkade helt enkelt inte. I dag är det hemstudiedag, så jag är hemma. Vi ska laga mat och så, men vi har inte grejerna som behövs så det får jag nog gå och handla. Jag vet inte riktigt va jag ska hitta på idag. Kanske jag pratar med nån kompis eller så kanske jag är hemma och tar det lungt idag.

    RSS 2.0