Borta bra men hemma BÄST!

Heej :) <33
Nu är jag äntligen hemma! Vi har åkt bil hela dagen i typ 7 timmar! Men som tur var kunde jag somna i bilen :) Ibland kan jag inte det men nu sov jag e stund :P Snart kommer Barbie hit hon ska sova här :) Jag saknar henne jätte mycket! Hon är min bästa vän, hon lyssnar alltid och blir alltid jätte glad när man kommer! "Hunden människans bästa vän" Jag tror faktiskt att det är rätt! Men i och försej tror jag att det gäller det samma med vilket djur som helst, men Barbie är speciell på något sett jag vet inte riktigt men jag Älskar henne :) <333

Veckan hos kusinerna

Veckan har varit jätte bra :) Vi har hittat på gasnka mycket tycker jag. Som jag sa var jag Saga och Tilde inne i stan på onsdagen. Vi kollade i affärer och åt lunch. På torsdagen var jag pappa och Tilde vid farfars grav och sen åkte vi och fikade, men jag orkade inte äta upp min bulle ;) På fredagen så åkte vi till köpenhamn med Jonas Annelie Saga Edvin Nanna Per och Annika :) (Annika är min faster per hennes man & Saga edvin & nanna är deras barn kusinerna asså :P Jonas är min farbror & Annelie är hans sambo) Vi tåg tåget över bron och sen gick vi igenom köpenhamn, vi stannade bara på några ställen fast sen gick vi rakavägen till Guinnes world record museet. (jag vet inte riktigt hur man stavar guinnes :P) Det var rätt kul men det var inte riktigt så bra som jag förväntade mig tyvärr. Men det var några roliga saker. Som den minsta kvinnan hon vart bara 60 centimeter tror jag hon var ungefär som till mitt knä :O Sen var det världens äldsta männikska och han blev antingen 120 år eller 122 jag kommer inte riktigt i håg, men han vart sjukt gammal tänk att var 120 år! ;O Sen var det typ världens längsta man och så där mken det kommer jag inte i håg :P Senare på kvällen kom Jonas och Annelie till oss på middag (när jag säger till oss menar jag till kusinerna där vi bodde).

Jag har tyvärr inga bilder för dom har vi in6te hunnit ladda över än, men det kommer!

Puss <333

I skåne :)

Heej :) <3
Nu är jag i skåne, eller jag har ju varit det sen i tisdags. Igår var jag, Tilde och Saga inne i stan och kollade runt lite :) Vi skulle egentligen gå på Michael Jackson filmen This is it men bio biljätterna var slut :( JAg ville så gärna se den! Men jag ska nog se den när jag kommer hem igen :)Idag åkte jag pappa och Tilde till min farfars grav. Han är begravd här i Lund så vi brukar alltid gå dit när vi är här. Jag har tyvärr aldrig träffat farfar för han dog i en bilolycka när pappa var kanske 17 år. Men även fast jag inte har träffat honom började jag ändå gråta :( JAg tycker att det är så sorgligt att han är död :(
Men jaja nu ska vi ju vara glada :) Tilde Saga och Nanna hade en modevisning för oss andra för en stund sen Nanna var modellen och Tilde och Saga hade "Klätt ut" henne. Hon var jätte söt! Eller hon ÄR jätte söt! Men nu måste jag gå.
Puss <33

Till skåne! :D <3

Heej <3
Nu ska vi snart åka till kusinerna :) Dom bor i lund :P Jag ska bar asätt apå mej kläder sminka mej lite sen kan vi åka :)
Idag var jag tvungen att gå upp klockan sju!!!! För hundarna var tvugna att gå ut. Soja kissade inne i går så det var bäst att gå ut direkt så att det inte skulle hända en olycka i vardagsrummet...
Men nu ska jag göra mej i ordning.
Puss <33


Om ni undrar vad det är för märke så är det Länsmärket för skåne :P


God natt <3

Heej :) <3
Ska faktiskt gå och lägga mej nu fast klockan bara e elva ungefär som på vardagar :P Men jag kommer nog ändå inte vara klar förens vid halv tolv :P Men vi ska ju åka till skåne i morgon så vi måste upp ganska tidigt om vi inte ska komma dit försent, vi tänkte åka vid tio så är vi framme vid fem-sex ungefär :) Det kommer bli en lång dag :/ Men jaja, nu ska jag göra mej i ordning.
Puss God natt <333


Fransk manikyr

Heej :) <3
Nu har jag gjort fransk manikyr :D Jag tycker i alla fall att det blev rätt bra :P Men det var svårt att fota så att det blev fint men ni får se :)
Puss <33


Ringde till Sri lanka :O

Heej :) <3
Vi skulle ringa och säga grattis på födelsedagen till Tante Aase i norge som fyllde 85. (Tante beyder moster på norska, det e det vi kallar henne) Mamma fick ett nummer till Aase av mormor, men när vi ringde kom vi till Sri lanka :O Haha, mamma ringde dit 4 gånger :P Så det slutade med att vi inte ringde överhuvudtaget så vi får nog prova senare igen x)

Puss <33


Hund vakt :P

Heej :) <3
Nu har Soja kommit :) vi ska var hundvakt till henne den här veckan (Soja är bobby o ninas hund för er som känner dom) Men jag har tyvärr ingen bild på henne just nu eftersom att hundarna int ehar lust att ställa upp på foto ;O
Puss <3

Bakat till mammi! :P <3

Heej :) <33
Eftersom att vi åker till skåne i morgon med pappa så tänkte jag baka kola till mamma som hon kan musa på när hon är ensam ;) Hon kommer bli jätte glad säkert! Jag har hittat ett recept jag tänkte följa :)
Ingredienser
Portioner: 4-6

2 dl vispgrädde
2 dl socker
1 dl sirap
1 msk smör

Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
Koka grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull. När smeten börjar tjockna, gör ett test genom att droppa lite smet i ett glas kallt vatten; om smeten stelnar är kolan klar.

Vispa ner smöret och häll upp smeten i en form på oljat bakplåtspapper. Ställ kallt att stelna. Ta bort pappret. Skär/klipp kolan i lagom stora bitar.

Jag hoppas den blir god :) För mammas skull :)

Puss <333


Badat marsvin :)

Hej :) <33
Nu har jag badat Ullivippa :) Hon var ganska bajsig i rumpan :S Stackarn så jag tyckte att det var bäst att bada henne. Barbie kräktes här för en stund sen, jag tykcte så synd om henne. Så Tilde gick ut en snabbis med henne :)
Puss <333

 Hahha, fast mitt marsvin fick bada i badkaret ;)


Ska snart till pappa :)

Heej :) <3
Idag har varit en seg dag, jag gick upp vid halvtio och sen dess har jag inte hunnit fått gjort någontiing känns det som! Jag har städat mitt rum, nu ska jag bara damsuga. Jag har faktiskt varit ute med Barbie i 70 minuter! :) Det är ju bra för då får ju hon lite motion, (även jag :P). Ja, men nu ska jag damsuga sen ska vi över till pappa och äta middag, mamma med :) Klassfotona har tydligen kommit nu så dom ska det blir roligt att se, (hoppas verkligen att dom lev bra för annars blir jag lessen ;) ) Mamma och Tilde är på bio nu, så det är nog bäst om jag dammsuger nu så att jag kan komma till pappa så fort som möjligt :) 
Puss <33


Hiss & Diss




Jag hissar Lovet! Det är så skönt att det äntligen har blivit lov! Nu
Ska vi äntligen få åka ner till skåne där kusinerna bor, vi har inte träffat
dom på ett år! Så jag längtar jätte mycket efter dom! <33







Jag dissar absolut det dåliga väderet! Asså gud! Måste det vara
molningt och regna hela tiden bara för att det är höst eller?
Nee, jag tycker inte det! Det ska vara soligt så det blir roligt att
gå ut med hunden osv... Inte regna hela tiden!


Ja, där har ni fått mitt hiss & diss :)
Puss <333


God morron :)

Heej :) <33
God morron :) Idag vaknade jag inte så sent :) Men jag kunde inte somna förens klockan ett, eftersom att jag hade gått upp så sent på morronen igår :/ Snart ska jag äta frukost. Det var nog allt jag hade att säga just nu :P
Puss <33 

Ska sova snart <3

Heej :) <3
Snart ska jag gå o lägga mej :P Idag vaknade jag klockan tolv ju och jag vill inte vakna så sent i morron, och så har vi mycket att fixa i morron vi ska klippa Barbie, städa marsvins buren m.m. Ja, egentligen har jag inte så mycket att säga,  ville bara göra ett till inlägg, för att jag har tråkigt o är egentligen inte så trött men mamma vill att jag ska sova :S Men vi ses i morron :)
Puss o God natt <3


Fyrverkeri :)

Heej :) <3
Har jätte tråkigt o har inget att göra såå.... vet ni dom smäller fyrverkeri här ute inte i så mycket men ändå :P
Haha, visst är jag tråkig? :O Men jag har själv så tråkigt så jag bara skriver något även fast det e as tråkigt :P
Puss<3


Julia <3

Heej :) <3
Jag ville bara säga att jag hoppas att Julia får det bra när hon åker till thailand :) Hon ska åka till thailand i  morron så jag tänkte att det var bäst att sääga det nu. Hoppas du får det bra, och blir riktigt brun ;) <333
Puss <3

 Julia <3

Forum :)

Heej :) <3
Nu har jag kommit hem från forum:) Det var kul, vi träffade faktiskt Maja men hon var där med sin mammma så hon kunde inte gå med oss :( Men vi hade kul ändå :) Vi tog en Nakedjucebar jag tog en Shake it och Elvira tog eller jag vet inte riktigt hon gjorde om den lite :P Elvira ville ha en extra tjock så den blev så tjock att det var svårt att få upp den ur sugröret :P Jag köpte nya jeans som jag sa och ett brunt bas linne :) Forum fyllde ett år i dag ( den ny byggda delen asså) så det var lite special idag, trollkarlen som vann talang var där och trollade lite och så var det nån parad :) Men jag tänkte lägga ut lite bilder från dagen så här kommer dom :)
Puss <333

 Jag o Elvira i provrummet på Gina, o jag provar världens fulaste skärp ;)
 Lilla jag :) Elvira <3

 Där är parkeringen för elbilana tyckte bara att det var en rolig bild :)

 Där är jag :) haha

 Elviras snygga handspegel ;) <3



God morron :)

Heej :) o god morron :)
Idag vaknade jag ganska sent vid tolvungefär :) så jag har precis ätit frukost o duschat nu :)
Snart ska jag åka tilll forum med Elvira :) Hoppas att vi kanske träffar någon där oxå för det blir ju alltid roligare om man är flera :) Eftersom att mitt busskort inte funkar på helgen så skjutsar pappa mej till forum :) Jag måste köpa nya jeans efftersom att mina sprack i går :O Jag vet inte varför eller när jag bara såga tt det va etts stort hål mellan bena :S Så dom kan jag inte använda mer :P Det får nog bli lunch där oxå eftersom att jag precis ätit frukost det ända som är dåligt är att det tar typ en timmer för Elvira att åka till forum :( Men jaja, vi ses sen så kan jag läghga upp lite bilder från dagen :)
Puss <333

Världens bästa Maja! <33

Heej <33
Ser ni att jag har en ny header? :) Maja har fixat den :) Tack så jätte mycket Maja du är bäst!
Puss o God natt <3333

Min dag <3

Heej :)
Idag var det prov i skolan!:S haha, men jag gjorde det inte :P Jag var ju sjuk hela förra veckan så jag fick en vecka till på mej :) Medans dom andra satt och hade prov gick jag upp till BoF:en :) Men jag hade inget att göra så jag satt bara där i 45 minuter :P Jag hade glömt min nyckel i dag så jag gick till Ida och bad att få låna hennes skåp och sen när jag hade låst in mina grejor så var Ida klar med provet och jag, ida, elvira, emma och Isabella gick till musiken och sjöng lite grann ;) Sen kom Johanna efter en liten stund :) JAg och Ida redovisade vårat spel oxå, han sa typ att vi hade mest svart fast lite röd och om vi skriver en bra o tydlig slutreflektion så får vi MVG! :) Ida skulle jag stanna kvar så jag skulle ha PH-samtal :S Både jag o Teo ville ha Ph först så vi körde sten sax påse (eller som Polly säger "Kluns" :S) Jag vann, så jag skulle få ha ph först :) Sen sa teo att han hade jätte brottom och att han verkligen behövde ha ph först. så han fick ha ph först ändå ;) Men sen gick han ändå inte förens efter att jag redan hade gått hem. Men jaja, jag och Ida tog bussen till forum för att träffa Johanna, elvira, emma, sarah och bella men bella tyckte att det var jobbigt när man  var så många så hon och sarah gick försej själva. JAg själv tycker bara att det blir roligare om man är flera men jaau. Vi gick o kollade lite i forum och sen gick vi till burgerking för elvira ville ha en milkshake :) När vi satt där kom Teo rasmus Axel (han stavar typ med k eller nåt är inte säker så jag skriver med x istället) o Bianca men henne känner jag inte. Men dom satte sig lite med oss där och pratade lite sen gick dom :P Ja, sen kollade vi lite till på lagerhous sen var jag tvungen att åka hem för jag skulle ut med Barbie (min hund asså) Ja det var nog allt för efter jag kom hem har jag bra suttit vid datan typ :P
Puss <33
 Min söta Barbie :) <333

Hatar inställda träningar! :S

Heej :)<33
Nu har jag kommit hem igen efter två timmar! Jag  har inte haft nån träning ens :S Jag var ju sjuk förra veckan så jag hade inte fått lappen om att träningen var inställd och ingen sa nåt till mej. Så jag åkte till hyanviken och kom dit sen så ringde jag Fanny och hon sa att det inte var nån träning. Såå jag fick ju åka hem igen :S Det tog två timmar att åka fram och tillbaka! Jag som har lexor och så! Så nu har jag slösat två dyrbara timmar! JAg blir såå arg!
Puss puss <333

Träning :)

Heej <333
Nu ska jag äntligen på träningen igen! Det känns som att jag inte gått på jätte länge efter som att jag har varit sjuk och så och jag missade ju träningen i går -.-. Men nu ska jga i allafall gå. Egentligen vet jag inte varför jag bloggar nu för jag har jätte brottom om jag ska hinna med bussen till tyresö. Jag måste ju byta om och så ;)
Men nu måste jag i alla fall gå!
Puss puss bloggar mer efter träningen ;) Puss <33

Efter skolan

Heeej :) <33
Jag bloggade ju inget mer efter skolna (På kvällen) så jag gör det bara lite snabbt nu :) Min mamma knde inte komma eftersom att hon jobbade och pappa är i berlin så jag kunde ju såklart inte åka hem med bil. Johannas mamma kanske kunde skjutsa hem mej men det var fullt i bilen så det gick inte :( Men Johanna som är så snäll åkte buss med mej hem :) Det var helt kolsvart när vi gick och vi vågade inte gå över kyrkogården så vi gick lite bredvid eller vad man säger men då träffade vi en läskig tant. Hon var säkert inte läskig egentligen men efter som att det var på kyrkogården blev vi rädda. Sen tog vi bussen, men efter som att den inte stannar vid Johanna så böt vi buss vid kolarängen :)
Puss <33

Till skolan igen! :S

Heej :) <3
Nu ska jag åka till skolan igen :S Det är typ en "Antiken kväll" när föräldrarna ska komma så ska man redovisa sitt spel. Vi har gjort brädspel i skolan som handlar om Antikens grekland. Men jag tror inte att min mamma kan komma såjag åker dit och är med kompisarna bara redovisar spelet och sen åker jag hem. Mitt busskort går ut klockan sju så jag hoppas att jag får åka hem inna det, eftersom att mamma inte kommer skjutsa hem mig om hon int ekommer komma till skolan överhuvudtaget. Men nu ska jag ringa Johanna så kanske vi kan träffas i sickla hon jag och Anna innan det börjar så kan vi gå dit tillsammans. Vi ses sen :) Haha önska mej lycka till :P
Puss <333

Ska sova snart <3

Heej <33
Nu ska jag snart gå  o ch lägga mej. Jag måste bara bädda sängen först lägga på lakan och så :) Min mamma är världens snällaste så hon har köpt lite olika grejor bodylotion shampoo och nån body mist vet inte riktigt vad det är men det är någon spray. Men om jag ska hinna fixa det så måste jag nog gå nu. Ska upp tidigt i morgon och gå ut med Barbie och Duscha :P

Puss God natt <33

Sången :)

Heej :) <3
Som ni redan vet så tar ju jag privat lektioner i sång :) Det är jätte kul :) Idag så sjöng jag i mick det var jätte kul :D Vi kollade oxå lite på konserter :) För jag ska typ vara med och sjunga lite grann :P Förra veckan skulle jag typ varit med ochh sjungit på bibloteket i nacka forum för det var invigning. Men jag var sjuk så jag kunde inte. Men nu kanske jag skulle sjunga på diselverksatden eller kanske på ett äldreboende :P Vi får se hur det blir :) Då kommer jag sjunga sången som jag sjunger nu. Den heter Heaven :) Här kommer den :)

Puss puss <33


Min dag :)

Heej :) <3
I dag har det varit en helt vanlig dag. Jg var i skolan och så där bara. Jag och Ida jobbade lite i BoF:en (Bild och form) Där så skrev jag lite kort till vårt spel och Ida stämplade dom. Jag har även gjort klart min Svenska berättelse :)
I går kväll bloggade jag ju aldrig så jag tänkte att jag gör det nu i stället :) Vi bakade ju som jag sa. Det blev faktiskt jätte bra. Det blev nån choklad grej jag vet inte vad man ska kalla den men det var choklad med någon kokos grej på :) Senare på kvällen chattade jag med Tobbe :) Det var typ första gången sen i början av sexan så det var lite kul att göra :)
Snart ska jag åka till sången och sen ska jag nog bara vara innne på datan lite :P
Puss <33

Vet inte riktigt :P

Heej<3
Nu har Johanna åkt hem, hon glömde tyvärr sin moppehjälm så det måste vi fixa sen. Idag så ska jag pappa och Tilde baka :) Jag vet inte riktigt vad det var någon choklad grej som Tilde ville baka. Men jag tror i allafall att det kommer bli jätte gott :) Pappa är och handlar ingredienser nu, så medans tänkte jag att jag kunde blogga lite :P Men jag har nog faktiskt inget mer att säga nu.
Vi ses sen!
Puss puss <333


LOVE MICHAEL JACKSSON! <3333

Jag och Johanna har lyssnat på Michael Jackson hela kvällen :) Han äger!
Jag älskar We are the world den är såå bra! Så jag måste lägga ut den så att ni oxå kan lyssna på den :)

Puss puss <333


Med Johanna :D <33333

Hellu :) <3
Nu är Jag med Johanna och vi har jätte kul :P <3 Jag var i forum i går och köpte ansiktsmask så det har vi gjort :) Jag ville vara extra snäll så jag betalade :) Det fick bli en peel of mask med granatäpple. Den var super skön :) Vi var inne på youtube och kollade på vårt fristående oxå fast det var en anna grupp som dansade men ändå :P Så skulle jag visa Johanna när jag dansade. Sen visade Johanna vad dom fick göra på dansen :) Sen började vi dansa lite allt möjligt :P Men nu kan jag inte blogga mer!
Puss puss på er <333
 
Johanna med våra ansiktsmasker :)


Johanna spelar lite Roller coaster Kingdom :P
Visst är hennes Tivolli coolt? ;)

Haha, vi har ansiktsmasken på oss och tänkte ge er en rolig miin :D


Min daag :)

Hellu! :)<3
Idag har jag varit i Forum med Pappa och Tilde. Jag har ingen jacka så vi var tvugna att fixa det. Det går lixom inte att vara ute i bara en kofta när det snöar :P Som det faktiskt har gjort den här veckan. Jag köpte en svart everest :) Det fanns faktiskt inte så många snygga. Det fanns typ bara tunna vind jackor :S Jag gillade bara en så jag tog den :) Jag köpte ett nytt lipsyl oxå :P Haha, man vill ju inte vara torr om läpparna x) Jag är i försej inte det, men man vill ju inte bli (A) Nu väntar jag bara på Johanna som ska komma :) Hon ska sova över hos mej i dag :D

Puss puss<33


Johanna & Jag

Jag längatr verkligen jätte mycket efter Johanna. Hon betyder så mycket för mej. Det är Johanna som har stöttat mej igenom alla jobbiga saker osm händer i mitt liv nu. Hon är en nog den bästa vännen man kan få. Hon är verkligen en riktig vän som alltid ställer upp för mej vad det än är. En riktig vän. Jag ville bara säga de :P


Jag älskar dej Johanna! <333333


Längtar

Åh, jag längtar verkligen till skolan i morgon samtidigt som jag innte gör det. Men jag tänker inte gå in på varför jag inte längtar men men. Jag längtar för att jag inte har träffat kompisarna på en vecka. Jag längtar verkligen jätte mcyket efter Johanna! Hon är underbar! <33Jag hoppas också att Anna kommer till skolan i morgon för hon har varit sjuk hela veckan precis som jag också. Stackarn! Hoppas att hon kommer i morgon. Jag saknar henne jätte mycket också. Men vi har ju smsat hela tiden typ 50 sms per dag nästan :P Haha, Annadu är BÄST! <33 :) Jag älskar er tjejer! Puss puss vi ses i morron :)

 Anna & Jhanna sötnosar! <3


Min dag :)

Heej <33
I dag när jag vaknade var det något som hände. Helt plötsligt mådde jag faktiskt mycket mycket bättre! JAg mådde faktiskt till och med nästan helt bra :) Men jag stannade hemma idag också efetr somm att man ska ju alltid stanna hemma en dag extra för at se att man verkligene är frisk. Jag kommer i håg en gång som jag var sjuk och så mådde jag bättre på morgonen och ville gå till skolan men mamma sa att det var bäst att stanna hemma en dag extra, så jag gjorde det. Det som var bra med att jag stannade hemma var att senare på dagen fik jag mycket feber i gen och varJag gick ut med Barbie på en promenad och sedan tog jag en dusch:) Efter att jag hade duschat så fixade jag lite målade naglarna och så :) Man mår alltid mycket bättre av att fixa lite med sig själv :D

Puss puss <33


Madde! <3

Heej :)
JAg tänkte att jag skulle skriva ett litet medelande till Madde eftersom att hon sa till mig i lördags att hon tyckte att det var dåligt att jag inte bloggade  längre och att hon kollade på bloggen varje dag för att se om  jag de skrivit. Men fetersom att hon kollar bloggen varje dag så tänkte jag att jag kanske kunde skriva ett inlägg bara för hennes skull :)

Hej Madde! JAg ville bara´säga att jag tycker att det var jätte kul att höra att du brukade kolla bloggen :) Du är en jätte bra vän och du är jätte rolig att vara med, vi as garvar typ varje gång vi är tillsammans. Haha, ja men du är i allafall en jätte bra kompis!
Puss på dej <3333

  

Jag hade inte så mycket bilder på dej (Matilda) men jag hittade ingen annan.


Sjuk :(

Hellu! :)
Jag började få lite ont i halsen på fregaden, och sen på lördagen efetr festen hos Nelly hade jag ännu ondare i halsen och hade typ vita prickar på halsmandlarna eller nåt :P På natten hade jag svårt att sova för jag var as varm, jag vaknade vid åtta och gick till mamma för att säga att jag mådde dåligt och så tog vi tempern, gissa vad? Jag var ju jätte sjuk :S Eller jag vet inte om man ska säga att jag var jätte sjuk jag var ju inte direkt döende, men jag hade i alla fall 40 grader feber :S ursh och fy! och jätte ont i halsen o huvudet. JAg var tvungen att ligga ner i sängen heöa dagen för om jag satte mig upp kändes det typ som att min hjärna "guppade" runt i huvudet. På måndagen var det lite bättre lite mindre feber och så där. Men nu på onsdagen mår jag i alla fall mycket bättre fast är fortfarande sjuk så jag ska stanna hemma från skolan i morgon med men jag vet inte hur det blir på fredag men jag hoppas att jag kommer kunna gå till skolan då i alla fall :)

Puss puss <333


Kanske

Förlår, förlåt förlåt! JAg har inte bloggat jag vet men jag har typ ingen lust :S eller asså jag vet inte men jag har inte haft tid och ingen lust eller nåt. Men jaja, jag tror att jag kanske ska börja igen :) Men jag lovar inget jag ska se om jaghinner :)

Puss <33


RSS 2.0