Ska se på film med min bebi

Nu ska jag och Johanna se på Hey Baberiba. Klockan är fem överhalv tolv så snart måste vi sova också.
Sov gott ^^

Johanna is on her way! ;)

Dagen har varit bra, har tyvärr inte hunnit blogga bara. Men skolan, kompisarna och familjen går föra allt, även bloggen eller hur? Det blir tyvärr ingen outfit idag haeller, för jag hann byta om till tränings kläder innan jag hann fota. Jag hade dans i dag, som vnligt. Innan det var jag och Johanna i sickla och sedan åkte vi hem  till mej och åt lite.

Klockan två idag redovisade jag teknink, det var jätte pirrigt men jag klarade mej ganska bra ändå. Men dumma lilla jag började inte att jobba med tekniken förens 45 minuter innan jag skulle redovisa. Gud så oambitjöst om man satsar på MVG i teknink som jag gör. Men jag tror att jag klarade mej rätt så bra ändå. I morgonm får jag reda på vad jag får för bedömning.

Nu är klockan tio över nio och Johanna är på väg hit. Hon ska sova här i natt. Mysigt va? ;)
I morgon börjar vi klockan halv tio och sluta halv tolv. Gud så skönt!

Jag älskar dej gumman!

Jag och Johanna e lite konstiga. Jag älskar dej bästa vännen! <3

Johanna säger:
är du sugen på kaffe gmn???
ahahhahah, du är så kuuuul när du dricker kaffe,
du gör en specillet söt min! :D <33333333333333

Ellen' säger:
gör jag? :O hahah <3333333333
Jag HATAR kaffe! <333333

 


30/3-10

Hann inte med att ta en annan bild i dag så det får bli den här, hoppas att det är okej? ^^


Svarta jeans - Ginatricot
Svart kofta - Bik Bok
Mörkblått baslinne - Gina tricot


Med bästavännen i dag

äntligen! Hon har ju varit sjuk så länge men i dag så kom hon äntligen till skolan! Så efter skolan åkte vi till sickla för jag skulle köpa min återfuktnings kräm som jag alltid tar på kvällen som tyvärr hade tagit slut.

Johanna köpte en vanilj latte som jag smakade på, nu kan jag säga att jag absolut inte gillar kaffe! Jag började må illa av smaken, och det slutade med att jag sa "Jag kommer aldrig mer dricka kaffe" men det sämmer ju inte, nästa gång hon köper kaffe kommer jag säkert smaka igen och tycka att det är lika äckligt. Preicis som den här gången, jag smakade av henne förut också men jag är ju så dum att jag gör det igen fast jag inte gillar det? ;)

Sedan gick vi till Ica och Johanna köpte favorit kakor, hon gav mej typ halva paketet. "Jag kan ju inte äta våra favorit kakor själv, dom äter vi ju bara när vi är tillsammans" Och det stämmer ju! (favortit kakor e brago choklad)

Sen hade jag sång, och det var ju som vanligt. Inget speciellt att berätta om det. Fast jag fick faktiskt skjuts hem i dag för en gångs skull, Tildes kompis och hennesmamma körde förbi och plockade upp mej så jag fick skjuts. Gud va snällt av dom!


29/3-10


Svarta tights - Ginatricot
Ljusblått baslinne - Ginatricot
Vit kofta - JC


Fika

Nu är jag hemma, eller jag har varit det ett tag nu.

På eftermiddagen i dag så åkte vi hem till min gudmor och fikade lite. Det var rätt så kul. Nu är jag som sagt hemma igen och ska hoppa in i duschen. Klockan är redan halv tio! Gud va konstigt det känns, den borde ju bara vara halv nio? Men, men ;)


28 mars


Ljus blå jeans - Bik Bok
Svart t-shirt - Ginatricot


Napp

Godmorgon! Eller ja, godeftermiddag kanske man får säga ;)

Vi vaknade vid halv tolv idag och gick upp och åt lite frukost. Och nu har jag precis kommit en från en prmenad med Barbie. Hon hittade en napp när vi var ute som hon värgrade att släppa, så den tog hon med sej in. Hon är super gullig när hon går om kring i lägenheten med den! ^^


Ska göra mej i ordnig nu

för i natt så ställer dom om klockan så kjag måste alltså upp en timme tidigare! Men tänkte lägga mej i sängen och läsa lite. Alla i min familj har redan gått och lagt sig för länge sen och det är absolut inte kul att vara uppe helt själv. Men hoppas att ni får sova gott i natt :)


Grattis

Nu ska jag och Tilde ringa till våran kusin Saga. Hon fyller tolv i dag. Så tänkte ge henne en litem hälsning här på bloggen nu!

Vi älskar dej kusin! Puss från oss! :) <3


Earth hour

Snart börjar Earth hour. Så nu ska vi släcka ner i hela lägenheten! Så nu ska vi vara lite miljövänliga i en timme. Många tycker säkert bara att det är jobbigt att stänga ner allt. Men det kan ju vara lite mysigt också. Vi ska tända lite ljus och spela ett spel i vardags rummet. Fast jag måste erkänna att jag tycker att det är lite tråkigt att stäng av datorn nu. Men det här är ju bara en gång om året, så det måste göras.


Vintage

Idag åkte jag in till stan med mammi och Tilde. Vi gick på Vintage mässan och sen åkte vi till Sickla en snabbis.
Jag har inte mycket mer att säga om dagen.


Jag köpte en ny kofta på JC för 299 :-
Bilden blev inte så bra tyvärr men jag hinner inte ta någon bättre nu


Så ser Ellen ut idag


Randig tröja - Ginatricot
Svarta tights med struktur - Ginatricot


Till bussen

Godmorgon!

Nu har vi ätit frukost. Tilde hade bakat scoens. Det va gott.

Sen så ringde Majas mamma, så Maja måste åka nu för hon ska möta sin mamma halv ett i sickla. Så nu blev det jätte brottom helt plötsligt. Bussen går om fem minuter, så det fick bli ett kort inlägg bara.


Lite bilder från i går kväll med Maja sötnos! ^^


Djävulen bär Prada

Nu är Lets dance slut för det här året. Jag tycker att det är rätt skönt för jag tycker inte att det är bra. Men idag var det final och Maja brukar titta på det så hela min familj blev sittande framför tv:n och kollade på lets dance. Lite mysigt ändå kanske. Men det slutade med att Mattias från Emd vann hela alltet.

Nu ska jag och Maja titta på Djävulen bär prada. Den är väldigt bra faktiskt, så om ni inte har sett den rekomenderar jag den starkt!

Det här blir nog sista inlägget för i kväll, för båda jag och Maja ska vara lite sociala med varandra. Så sov gott nu! ^^


Galen panna

Nu har jag och Maja spelat Galen Panna. Det var ganska kul. Har ni spelat det någon gång?


Med korten


Utan korten


Maja e här

Hejsan :)

Nu är Maja här. Vi har gjort lite allt möjligt. När vi kom hem gick vi en promenad med Brabie. Sedan har vi varit här hinne och fixat, vi har köpt jätte mycket godis! Haha! Men jag har inget mer att säga just nu!¨


Jag o Maja! Mjuukis byxor nu :)


Haha, va gör jag med bena? :O


Har ni närkt att jag har slutat med hårförlägningen? Hiss eller diss?


Mörkblå jeans - Kappahl
Svart tröja med trekvartsärm - JC


Nu ska jag läsa

Nu ska jag sätta mej och läsa och stänga av datorn.

Maja ringde för ett atg sen och vi bestämde att hon sover över här i morgon, så hon tar med sej grejer till skolan och sen efter så åkeer vi direkt hem till mej. Roligt.Roligt. Men nu ska jag läsa.


Webbcam med Bianca

Nu har jag preicis kommit in från en blöt promenad med Barbie. Dumma jag gick i hög snö med bara converse. Riktigt smart! Nu är skorna jätte blöta! Men vad har man att välja på om man har en hund som gillar at leka i snön? ;)

Jag har oxå målat naglaran lite snabbt. Någon rosa färg typ, såklart!

Just nu sitter jag och har webbcam med Bianca. Fast hon har ingen själv tyvärr. Men, men. Hon har preicis kommit hem från gran canaria så jag har saknat henne lite faktiskt.

14 år till salu

Nu har mammi och Tilde kommit hem från sickla. De köpte en bok till mej, eller det är ju jag som betalar men jag orkade inte åka dit och köpa den och efter som att dom ändå skulle dit kunde de köpa den åt mej. Den heter 14 år till salu och verkar väldigt bra!
Detta är en sann historia, det är det som är det läskiga med den här boken..
Så här står det på baksidan av boken:

Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.

Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.

När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon byter skola för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?

14 år till salu är en viktig och angelägen bok. Det som hände Tessan kan hända vem som helst. I hennes värld fanns inga missförhållanden innan allt gick snett.


Outfit 25/3-10

Förlåt för den dåliga bilden


Svarta jeans - Ginatricot
Vitt baslinne - Ginatricot
Svart kofta - Bik Bok


God natt..

nu ska jag göra  mej i ordnig och sova. Jag är väldigt trött i kväll, för en gångs skull. Och alla i min familj gick och la sej för länge sen, så jag börjar trötta på att sitta här i mörkret.
Sov så gott! :)


Sen middag

Idag blev det en vääldigt sen middag! För mej i alla fall, för resten i min familj hade redan ätit, men jag var inte hungrig då. Men min middag blev i alla fall två stekta ägg. Och nu är jag jätte mätt! Egentligen är inte det så mcyekt mat, men min mage ville inte ha mer änså :P


Vårens första glass

Idag efter skolan så åkte jag hem till Emma, men vi hann inte ta av oss skorna innan vi gick igen. För jag fick för mej att vi skulle till sickla igen och köpa en glass, och Emma hakade på. Fast konsum ligger precis vid Emma så åkte vi till sickla ändå. Jag vte inte riktigt varför. Vi är lite knasiga ;)


Tovas header

Nu har jag precis gjort en header till min lilla systers kompis blogg. Hon fick välja lite bilder och frg och sedan fixade jag resten med de grunderna som hon ville ha. Hoppas att hon ble nöjd :)


Dresscode 24/3-10


Svarta "refflade" tights - Ginatricot
Mörkblått baslinne - Ginatricot
Kort svart (blank) kofta - Ginatricot


I taket lyser stjärnorna

Idag i skolan så såg vi på I taket lyser stjärnorna. Jag gillar inte den filme, eller egentligen tycker jag att den är jätte bra, men den är så sorlig. Jag har sett den tre gånger och har börjat gråta alla gångerna. Men för er som inte har sett den så rekomenderar jag den!


Ungspannkaka

Idag så gjorde jag och mormor middah tillsammans. Det fick bli ungspankaka för det är både gott och lätt att laga.
Vi gjorde det lite lyxigt genom att ha björnbär på. I och försej så var dom inte färska (såklart) utan frysta.


45 saker en tjej vill ha men aldrig kommer våga be om dem... <3

Här är en till liten grej som ni killar ska tänka på. Även den här tog jag från Beas blogg ^^

1. Håll om henne runt midjan

 

2. Försök verkligen att prata med henne

 

3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv

 

4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt

 

5. Kyss henne långsamt

 

Kommer du ihåg det?

 

6. Krama henne mjukt

 

7. Håll om henne nära ditt bröst

 

8. Skratta med henne

 

9. Bjud ut henne någonstans

 

10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans

 

Fortsätt läsa..

 

11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne

 

12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..

 

13. Låt henne sitta i ditt knä

 

14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest

 

15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad

 

Tänker du på någon speciell?

 

16. Lek med dina fingrar i hennes hår

 

17. Kyss henne då hon minst anar det

 

18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan

 

19. Berätta för henne hur vacker hon är

 

20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr

 

En sista sak du behöver göra för att visa henne att du verkligen menar det!

 

21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman dessutom

 

22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det

 

23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad

 

24. Få henne att känna sig älskad

 

25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro

 

Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du verkligen kittlar dem!

 

26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland

 

27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?

 

28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar

 

29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne

 

30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet

 

Läser du fortfarande? Det hoppas jag, för detta är viktigt

 

31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig

 

32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne

 

33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)

 

34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne

 

35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne

 

Kom ihåg alla dessa saker när du är med din nästa tjej!

 

36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne

 

37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne

 

38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag. Berätta för henne hur mycket hon betyder

 

39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!

 

40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne

 

Se till att hon VET att hon är älskad!

 

41. Ring eller smsa och berätta hon mycket hon betyder. Det kan vara när som helst på dygnet!

 

42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig

 

43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna

 

44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord

 

45. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

 

Du kommer aldrig veta när hon behöver mer kärlek, men överraska henne!

 


Tyvärr...

blir det ingen träning för mej i dag. Jag har jätte ont i huvudet och ryggen. Dumma PMS! Jag blir på så dåligt humör av det! Och att jag missar träningen gör mej på ännu sämre humör :(


Gymnastik

Idag var vi på Tekniska museet med skolan. Det var inte särskilt kul. Vi kikade runt ett tag och sedan så åkte vi hem.

Efter ett tag kom mormor och Tilde hem. Vi ska fika lite. Eller ja, jag kanske inte hinner för  jag har träning i dag. Det blir andra gymnastikträningen sen i sommras. Jag hoppas att det går bra. Men jag kommer nog inte göra lika svåra grejer som dom andra i min grupp. Men nu måste jag gå. Så att jag hinner vara lite emd de andra.


Jag dansade lite med Barbie ;)


Så ser jag ut i dag 23/3-10


Blå jeans - Ginatricot
Svart (blank, kort) kofta - Ginatricot
Brunt baslinne - Ginatricot


Outfit of the day

Lyckades tyvärr inte med någon bättre bild just nu


Mörblå jeans - Kaphal
Svart kofta - Bik Bok
Svart baslinne - Ginatricot


Dags att sova

Nu ska jag göra mej i ordnig och sova. I morgon ska jag upp extra idigt för jag ska packa lite grejer för jag flyttar till mammi i morgon och så ska jag duscha, och det tar ju ett tag när man ska torka håret o greja. Så det blir tidigt i morgon. Det blir nog en "mogon bloggning" som jag kallar det i morgon men sedan så blir det nog ingen mer bloggning förens vid sju för jag har sång i morgon så jag kommer nog hem först efter det.


Svenska Hollywoodfruar

Just nu sitter jag i soffan med hela familjen (även mamma är här i kväll) och kollar på Svenska Hollywoodfruar och äter glass.

Vad har ni för er i kväll då? ^^


Kaktus till mamma

Jag glömde att berätta! Men i veckan när jag och Johanna var i sickla så köpte jag en mini kaktus till mammi! Den är jätte liten max  5cm hög om man räknar med krukan!


Nu har vi haft dej i ett år

Idag för ett år sen åkte jag Tilde och mamma ner till skåne och hämtade våran hund valp! Barbie!
Nu har vi haft henne i ett år! :D 

Därför fick hon ett litet paket i dag med ett grisöra.


Ljudet är väldigt dåligt i filmen så jag rekomenderar er att stänga av det. För det sägs ändå inget roligt, det är bara Tilde som pratar lite ;)


Fix i blogg designen

Som ni kanske ser så har jag fixat lite med designen här i bloggen! Men den är bara tillfällig!
Jag har även lagt till så att när jag skriver en smiley så blir det en smiley om ni fattar vad jag menar ;)


Dagens hemma outfit 21/3-10

Pga mitt ledsna humör har ag ingen lust att visa ansiktet i dag


Rosa linne - Ginatricot
Svarta tights - H&M


Hoppas på bättre uppdatering idag

God morgon!

Jag vet att ag inte har bloggat särskilt mycket men jag har inte mått så bra så jag har inte orkat. Jag är på sånt deppigt hurmör. Eller man kan nog inte riktigt kalla det deppig utan mer ledsen. Men varför tänker jag inte at upp i bloggen.

Men idag tänker jag försöka komma igång! Jag kan intet fortsätta så här! Jag tänkte kanske göra en ny header, fast bara en tillfärllig för jag har inet så många bilder. Min data fick som sagt virus och det mesta som ag hade på datan är borta, så det får bli bilder från veckan helt enkelt!

Det är varmt i dag! :D

God morgon på er!

Förlåt att jag inte bloggade så mycket i går! Men jag var deppig igår. Jag vet inte riktigt varför. Allt kändes bara jobbigt och så kändes det som att jag skulle börja gråta när som helst! Så efter vi hade ätit middag så gick jag och la mej i sängen, men vid halv tolv på kvällen så orkade jag inte ligga där mer, så jag gick och satte på tv:n.

Idag är jag på bättre humör. Det är jätte fint väder, 7 pluss grader! Gud va skönt! Nu kanske snön änligen smälter! Jag är så trött på  den! Jag vill ha sommar och bli lite brun! För nu är jag ju en blekfis! Haha!

Nu ska jag sätta igång att jobba svenska! Måste bli klar med det här steget snart! ^^


Så sant!

Det här är så klockrent! Precis så här är det! Och det här borde alla killar veta tycker nog de flesta tjejer! Så läs igenom det här killar! ;)
1.a girl will always. always.always. find out if you lie, so dont do it.
2.we dont likee talking dirrty as much as you like hearing it.
3.we arent as open about what we do in private as you are so dont ask
4.dontt ask a girl about her weight, she'll freak out.
5.Beware of every single male relative and all guy friends. Any of them would kick your butt if you hurt her.
6. Don't be afraid to touch them if you want to. If they're going out with you in the first place, it's because they like being in your arms.
7: a girl will do almost ANYTHING to bring your name up in a conversation
8. girls always talk about guys, like, ALWAYS. so dont even think about cheating, cuz we will find out.
9.we dont like being called sexy or hott. calling us beautiful will always score you more points.
10. PMS: it really does make us feel like shit, so dont be grossd out by it because then it just makes us feel worse about ourselves.
11. we want to be with you. it doesnt matter where, it doesnt matter when, we just wantto be with you.
12. if you kiss us in front of your friends, jackpot (: .
13. if we slap you, you deserved it bitch.
14. we dont mind paying for half of everything. but it makes you look like an asshole to everyone else.
15. a girl should always get three things from her boyfriend during the preiod of the relationship: a stuffed animal; a sweatshirt of his; a ring or a necklace, no matter how serious the relationship is.
16. if a guy is bothering us and we tell you. its not because were trying to piss you off, its because were scared and want you to protect us.
17. when shes texts you late at night, its because she cant get you out of her head.
18. we're very jealous, so if your talking to your girl friend ( friend that is a girl) , pull your actual girlfriend closer to yu, to make her feel more important.
19. when shes mad at you, kiss her.
20. when shes not mad at you, kiss her.
21. when shes upset, kiss her. ( do you see a pattern? )
22. DO NOT flirt with our friends or relatives, even jokingly. it pisses us off.
23. guys that smell good = hot.
24. okay, seriously, NOT EVER GIRL IS GOING TO BE A SIZE 3 so learn to deal with that, and look for something more then a girl that can pull of a bikini, bc very few can.
25. when shes upset and she puts her head on yoru shoulder, she wants you to put your arm around he rand tell her everthign is gonna be okay.
26: when a girl bites her lip, she wants you to kiss her.
27. dont beat around the bush. if you want to know something, just ask us. if we dont tell you, then we dont want you to nkow. point blank.
28.when she asks you what she should wear, its because she want you to think abotu her looking cute.
29. girls like wearing sweats more then tight jeans and little tees so dont even judge a girl by what she wears to school.
30. cute love letters, flowers in her locker, and surprise hugs will always score you major points.
31. no matter how much of a bitch she may be, you HAVE to be nice to the best friend(s) because they are going to know your relationship inside and out.
32. if you introduce us to your friends and yoru going out, you damn better call us your girlfriend or we will move on.
33. whenwe complain about somethign hurting, we really mean touch me here.
34. girls love when you play with their hair and touch their face. it most definetly will make a girl blush and smile.
35. its hard for us to trust people, but once we trust you. we honestly and truly trust you.
36. if you dont think the relationship is going anywhere, TELL US dont go and tell your friends and then break up with us. it will seriously scar us for the rest of our lives.
37. girls likee being picked up and carried around, but BE CAREFUL. were fragile.(:
38. girls love a guy that can make them laugh.
39. x girlfriends piss us off. So if your not sure if your over them or not, dont even bother with us.
40.girls love it when guys comment on our eyes. it shows that your looking at us. not our boobs.
41. dont tell us that you understand when you dont.
42. when were mad at you. were freaking mad, so let us cool off before you say yor sorry.
43. we always dream about being kissed in the raain
44. once you tell a girl that you can play the guitar or you can sing, she will wait for the day when you preform for her and she will fall for you (:
45. sesitivity is a good thing, but dont make us be the man in the relationship. we want someone thats gonna protect us. not someone that we're gonna hafta comfort everynight, we have enough insecurities of our own.
46. girls like guys that are spontanious. like, if you like a girl, walk up to her and be like wow your gorgous can i have your number, seriously it makes our day (:
47. if a girl really trusts you, she will tell you everythign thats bothering her, so listen dont just tune out and ignore us, its a major thing if we tell you that stuff.
48. seriously, we hate when you play your xbox more then you talk to us. if you love that thing so much, date it not me.
49. when a girl asks you to call her, its because she wants to fall asleep to your voice
50.if we're dating, there always has to be tension. sometime we're just gonna pick a fight with you because everything cant always be perfect, so dont take it to heart.
51.guys, w enkow your competitive, but let us win every once in a while, otherwise we're gonna think yoru cocky and that right there is a major turn off.
52. girls like playing little cute games like 20 questions or what if
53.we reallly dont care as much about what a guy loooks like as much as yo guys care about how a girl looks. personality is number 1.
54. all a girl usually looks for in a guy ( physically) is a nice smile and honest eyes.
55. girls lke videogames too, so dont always assume were cute little mall girls
56. some girls like sports too, and if you me (GIANTS FAN) and you watch a football game, shes gonna root for her team, sorry baby.
57. we loooove being told that you were thinking about us all day
58. if a girl constatnly runs her fingers through her hair, shes doing it to get your attention, some kind of sexual hintt that she likes you (:
59. we dont like when your texting when yoru with us, unless yoru texting the guy next to you asking for tups, cuz we do the same thing (:
60. being nice and cute willalways make a girl talk about you. always.
61.dont ever lie to us and then say oh it was a test. no, that was the end of our relationship.- BEEP-
62. dont EVER text us saying hey babyy whats up? and then sayingoh sorry wrong text. believe me, it has happened.
63. a girl will spend hours on her appearance, so always copmliment her on it.
64. a girl really only wants to make you happy.
65. when a girl says, should i dye my hair or should i change my _ insert body part here_ the answer is ALWAYS " baby, your perfect the way you are"
66. in my opinion, girl will only ask a guys advice if she really trusts him.
67. There is no such thing as a shy girl after the age of 16. After that, all girls are acting.
68.the minute a girl decides to be with you, she's already decided that anytime you need it, she'll sacrifice anything necessary to get it to you.
Anything, anytime, anywhere.
69.always call her when you say you will, it may not seem like it, but it does hurt her and makes her think you don’t care so call even if you can only talk for a minute. Girls don’t necessarily have to have hour long conversations every night but its nice for us to hear your voice even for a quick hello.
70.If your listening to music, let her listen too.
71.if you DONT sleep with us, DONT tell your friends you did
72. if you DID sleep with us, DONT tell your friends you did.
73. she loves when you play with her hands
74. kissing her on the stoumach will always make her smile
75. whisper "iloveyou" in her ear and she will be tured on. BUT DONT SAY IT UNLESS YOU MEAN IT!!!
76. when we come home from a date with you, its alwayss adorible when you text us three seconds after we get home saying " i miss you"
77. okay, you knew it was coming. memorize our birthdays and call us at 12:00 . it makes a woorld of difference.
78. DONT EVER EVER EVER EVER EVER HIT, PUSH, SHOVE,SLAPP, OR HURT A GIRL IN ANY WAY.
79. dont be late, it hurts us alot.
80. when you say your gonna do something, do it damnitt.
81. we think about you all the time.
82. if your sitting nexxt to us in class and we're working on sometihing, its cute to get a note saying " hi baby (:" and it will make us smile.
83. girls don't always want to hang out with girls. Just because we have guy friends does not mean that we want to be with them. We probably already had the chance and didn't take it
84.don't expect us to make the same mistakes your ex did. if we do, it is not because there is some huge conspiracy against you. maybe youre making a mistake, not us. dont compare our mistakes to hers
85.we know you don't care about what happened in our day, but listen. it hurts us a lot when you don't pay attention.
86.We don't like to be nagged about where we are going or what we are doing either, but we usually hear you out.
87. we're emotional and act in mysterious ways, but you are pushing a huge button when you call us crazy.
88.girls will stare at their phone untill we get a call or text from you.
89. when we're with you, we will always try to sit/ stand next to you, just hopingfor the chance to touch you in even the smallest possible way.
90. not all girls that are dancers/cheerleaders are whores, so dont assume just cuz thats our sport that we're goign to live up to the sterotype. that goes for any co corricular activity.
91. girls are suckers for little animalss, so if you have a dog, she will most likely go (: awwww. cuz it proves to us you actually have a sensitive side. dont ask me how, it just does.
92. we're not trying to betray you when we ask your guy friends advice on our relationship with you. they know you best, and we're probably only saying good things about you anyway
93.when we go out, we dont always want to go see a movie. change it upp lets do something exciting (:
94. poetry is always a plusss(:
95. girls always jump to concluisions, so dont act innocent unless you really are.and if your not you better have a good conclusion or were gonna assume the worst
96. don't make bets about us; we always find out.
97. most girls are tickelish its cute when guys tickel us
98. no girl just wants to be your "friend with benefits".
99. its sexy when you grab our butts when you make out with us (:
100. if you wre thinking about someone while reading this, go tell them. noww stupid

Ps: Tog de här från Beas blogg ^^

Hos Emma

Efter skolan idag så åkte jag och Emma till sickla en snabbis, o käkade lite. Eller jag gjorde det, för jag hade inte ätit på hela dagen. Jag är ju ganska dålig på det där med att äta -.-

O nu är jag hemma hos Emma. Vi gör inget speciellt. Jag sitter vid hennes data och Emma städar sitt rum! Duktig hon är va? ^^

Intresant inlägg va? haha


Så ser jag ut idag 19/3-10


Blå jeans - Ginatricot
T-shirt med tryck - JC
Svart jacka - H&M


Fastnade inte riktigt på bild idag -.-


Lång dag

Efter skolan idag så följde Ida mej mej hem. Vi gjrde inget speciellt, åt lite och spelad gitarr.

Nu har jag precis avslutat ett långt telefon samtal med Johanna, Vi pratade i över två timmar! Vi pratade om lite allt möjligt. Men nu måste jag göra me i ordning och sova, för ag ska upp tidigt!


Dresscode 18/3-10


Aprikost baslinne - Ginatricot
Svart jacka - H&M
Svarta strumpbyxor - H&M


Handvolt

Jag vte jag vet! Jag har inte bloggat sedan i morse! Men efter skolan åkte ag till tandläkaren jag skulle träffa en tandreglerings speciallist för jag vill ha tandställning, för jag har så fula tänder! Men tydligen inte tillräckligt fula enligt tandläkaren så jag får ingen tandställning. Blev lite ledsen faktiskt, för jag gillar verkligen inte mina tänder! Men min älskade mamma sa att hon jag inte dricker, röker tar droger osv så ska hon betala "fasader" till mina tänder när jag fyller 19! För jag måste ha vuxit klart helt innan för annars kan det bli konstogt. Fasader är som en grej man sätter på tänderna (ii mitt fall fram tänderna) så att det inte syns att jag har en liten glugg där. fast det ser ut precis som vanliga tänder! Jag är jätte glad! Men det tråkiga är att det är 5.5 år kvar tills jag fyller 19! Den som väntar man på något gott så väntar man aldrig förlänge! ;)


På idrotten idag så hade vi gymnastik. Och för första gången sen i sommras så gjorde jag handvolt! Jag är jätte glad att jag vågade! Och det gjorde nästan inte als ont! :D

Outfit 17/3-10


Svarta tights - Ginatricot
Vitt baslinne - Ginatricot
Blå oversize kofta - Bik Bok


Ha en bra dag idag! Puss


Trött

Nu är jag hemma igen! Skoldagen var väl bra, eller allt var jue precis som vanligt. 
 
Idag så orkade jag inte vara med någon kompis så jag gick hem direkt, vid halv sex har jag träning. Jag har inte tränat gymnastik på jätte länge jue! Så jag tycker att det är lite läskigt. Haha ^^

Nu sk ajag sätta mejvid teven och vila lite fram till träningen, jag är jätte trött idag!

Hur har eran dag varit? ^^

Outfit 16/3-10


Mörka Jeans - Kaphal
Vitt baslinne - Ginatricot
Svart tröja - Ginatricot


God morgon! Hoppas att ni har sovit gott! ^^


Armband till Johanna

Hela helgen tänkte jag på Johanna (pga den grejen som inte frå nämnas i bloggen) så i går kväll gjorde jag ett "vara glad" armband till henne! Jag gjorde även ett likadant till mej.


På den runda "brickan" så står det I love You


I sickla med Johanna

Nu är jag hemma igen! Skoldagen var bra, fast jag var i musiken hela tiden. Fy på mej! Men det är roligt där, jag älskar att spela gitarr och det är därför väldigt lätt för mej att fastna där. Vid två så provade jag och Johanna kören, men det vra inte alls kul! Så jag ska inte gå dit nått mer.

Efter skolan åkte jag och Johanna till sickla. Jag köpte ett nytt skriv block, för jag har inget för tillfället. Sedan så tränade vi lite. Efter det så åkte vi hem, eller jag åkte till sången.


Blocket ;)


Till Skolan nu

God morgon!

Nu har jag ätit frukost och ska gå ut en promenad med Brabie, sedan så är det skola igen!
Jag hinner inte säga något mer nu, men ha en bra dag! ^^


Hann inte med någon bättre bild tyvärr..


Dresscode


Svart uringad tröja - JC
Vitt linne - H&M
Svarta tights - Ginatricot


Väska

Vem har världens finaste mamma? Jo, jag!

Hon är ju smyckes designer och går på många olika mässor, och för några veckor sedan så var hon på Formex mässan, och där köpte hon en ny väska till mej. Svart med nitar. Jag blev såå glad! Märket heter Lilly of sweden och finns tyvärr inte ute i affärer att köpa. (mamma köpte den jue på en speciell mässa) men hon kommer komma ut med många olika modeller av väskor i butiker senare.


Väldigt dålig bild tyvärr, (gjorde den suddig pga att jag bara har på mej min sov tröja)
men ska se om jag kan fixa en bättre bild senare ^^


Design till Ellinor

Idag har jag gjort en header till min kompis Ellinor! Hoppas att hon gillade den.


Barbie äter grädde ^^


Fika

Nu har vi precis fikat lite, Tilde hade bakat kladdkaka. Den var väldigt god men jag orkade bara halva biten. O nu mår jag jätte illa! Jag mår alltid illa när jag har ätit. Det är något fel på mej, men jag vet inte vad. Mamma säger att det är att jag äter och dricker för lite, men jag kan ju inte äta mer för jag mår ju illa. Men nu har jag i alla fall lovat att jag ska ha med mej en vatten flaska till skolan för att on vill att jag ska dricka. Om det inte går över kommer det nog sluta med att jag får åka till doktorn. Men jag kan inte äta! Men nu ska jag återgå till svenskan och sedan ska jag nog vila lite för jag mår verkligen jätte illa! :'(


Tildes fina bakverk! ;)


Svenska

Just nu sitter jag och gör Svenska läxa, tills i morgon ska vi ha gjort en Reklam analys. Jag har valt att analysera OLW reklamen. Jag tycker att den är rätt bra faktiskt ;)


Frukost

Nu har jag ätit frukost. Den var riktigt god i dag så jag tänkte visa er vad jag  åt idag!


Fint väder

God morgon alla bloggläsare!

Nu har jag precis kommit in från en mysig promenad med Barbie! Det är mycket fint väder i dag, fast kallt.
Nu ska vi snart äta frukost och sedan ska vi sätta i gång med att städa och fixa.

Ps: På bilderna nedan är jag osminkad osv.




Min bebis o Jag!




Capo

Juste, jag glömde att berätta! Förra fredagen beställde jag ett Capo och i torsdags kom det! För er som inte vet vad ett Capo är så är det som en klämma man sätter över strängarna på gitarren ;)


Välkommen våren!

När vi kommit hem från Haninge så gick jag och Tilde en promenad med Barbie. Och vi hittade ´vårt första vår tecken! Vi hittade blommor! :D




Barbie klättrade i en snödriva ^^


Haninge Centrum

Vid halv tolv tiden åkte jag mamma och Tilde till haninge centrum. Vi kikade runt lite i affärer och shoppade lite också. Eller min älskade mamma var så snäll att hon betalade! ^^


Rexona Girl Deoderant spray - Cubus 49:-

Benvärmare - Cubus 129:-

Depend Nailpolish - Cubus 29:- styck


Det funkade inte

Haha, honungsbruken funkade inte som en kopp så jag hällde i tet i en vanlig kopp direkt :P Hihi.

Just nu sitter vi och tittar på en väldigt spännande film på TV3 men jag vet inte vad den heter. Just nu är det paus så jag hade lite tid att blogga men nu ska jag ta upp Molly och gosa lite me henne :)

(Molly är mitt mrsvin) ^^


Citron Te med Honung

Nu ska jag dricka lite te, jag brukar ha lite honung i men honungen var nästan slut så det gick inte att få upp något ur burken. Så jag hällde i tet i honunggsburken som funkgerar perfekt som en kopp! Haha, jag är knäpp!


Jag & Tilde tog lite bilder ;)


Man måste ju bjuda lite på sej själv? ;)


Kvällens mys outfit

Lite suddig i ansiktet, men men ;)

Baslinne - Ginatricot
Randig Kofta - Bik Bok
Svarta tights - Gina Tricot


Hela Eclipse trailern är ute nu


Tillbaks!

Nu är jag tillbaka! Igår bloggade jag inget för jag mådde inte så bra. Jag mådde illa pga att jag inte hade ätit sen så mådde jag så illa att jag inte kunde äta. Så i morse 20 timmar senare fick jag i mej en liten macka.

Skoldagen var inte särskilt kul. Jag var mest i musiken och spelade gitarr och trummor. Mitt på dagen så var Johanna tvungen att åka hem på grund av en grej (som inte går att ta upp här) Jag tröstade henne och sedan när hon hade åkt så gick jag till lunchen, men jag åt inte så mycket, för jag börjar tyvärr alltid må illa när jag äter, jag vet inte riktigt varför men det är väldigt jobbigt i alla fall.


Jag tänker på dej Johanna!
Jag älskar dej bästa vän! <3


Hero of war


Virus?!

Hej :)

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men i går så fick jag virus på datorn! Och min data vill inte fungera! Så jag är lite ledsen för det faktiskt. Nu sitter jag vid Tildes data, och facebookar lite och chattar med kompisar. Jag vill ha min data! :'(

Idag så var jag i alla fall med Johanna. Som vanligt :P

Först åkte vi till Sickla en snabbis och Johanna köpte lite grejer, och sedan åkte vi hem till mej och gjorde Smoothie.

Jag hade även träning i dag, fristående. Det var ganska kul :)


Stackars min lilla dator :'(


Johanna

Idag har jag varit med Johanna hela dagen! Efter skolan åkte vi till Sickla. Vi kollade runt et tag fram till klockan sex ungefär och sedan åkte vi hem till mej. Vi lagade mat och spelade gitarr.

Juste, jag vann en veckansblogg tävling fick jag reda på idag så det var jue lite kul! ^^


Bilden e inte från idag men jag hittade ingen annan just nu


Johanna & Emma

Nu är jag hemma igen! Som ni vet så brukar jag alltid vara med Johanna och Emma på måndagar! Vi hade kul osm vanligt, jag och Johanna gjorde lite tävlingar, men dom behöver vi inte ta upp i bloggen ^^

Jag fick springa till bussen för att komma till sången, men sen så kom bussen ändå inte så jag kunde ha gått. När jag kom till sången var det låst och ingen var där så jag fick åka hem. Jag blir så arg när jag inte får reda på att den är inställd och så har jag åkt dit och så är det låst! -.-


Tv

Nu ska jag gå ner, och se på tv och dricka te.
Jag mår illa och har ont i huvudet nu! Dumma elaka m värk! Haha! Men jag mår faktiskt inte så bra. Så jag ska sätta på mej mys kläder och lägga mej i soffan. Får se om jag uppdaterar bloggen mer i kväll, mår inte så bra så jag kanske inte orkar. Men vi får se.


Akut shopping

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har varken haft tid eller lust, tyvärr. Mitt på dagen vid två gick jag och mamma en lång promenad med Barbie, i ca 1 timme, så Barbie blev nöjd. När jag kommit in åkte jag direkt till forum och träffade Alva. Jag skulle akut shoppa bas linnen, så jag köpte fyra stycken Gina Tricot linnen. Och så köpte jag den här tröjan (se nedan) som jag har kollat på ganska länge men inte köpt, men nu fanns det bara en kvar och den var i XS så jag blev jätte glad! :D










Alice & Maja

Nu är jag hemma igen! Har varit hemma hos Alice som sagt med Maja. Vi gjorde inget speciellt egentligen men vi hade kul i alla fall.


Vet inte riktigt vad hon gjorde, men Maja sa att hon tyckte att det va skönt att sitta så x)

Alice dansade lite ;)

Fastnade inte på bild i dag

HAHAHA!


Hos Alice

Nu är jag hemma hos Alice. Vi har precis sett American Pie och nu väntar vi på att Maja ska komma. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra nu, men vi kommer nog på något :)


God morgon

idag vaknade jag tidigt. Halv nio?! Är faktiskt lite stolt! Haha. Jag gick direkt upp och städade mitt rum, så nu är det jätte fint! Idag ska vi inte göra så mycket, men vi ska sätta upp min spegel.

Nu ska jag gå upp och dammsuga mitt rum! "/


Hoppas inte det där händer! ^^


Bowling

Idag har jag varit och bowlat med familjen. Mamma, pappa och Tilde. Mina föräldrar är ju egentligen skilda, men dom bråkar inte så dom ville bowla tillsammans.

Det gick inte så bra, jag kom näst sist! Haha, men jag fick i alla fall 171 poäng ;)


Jag är verkligen trött på snö

God morgon!

Nu är jag verkligen trött på snön! I natt drömde jag till och med om våren, jag drömde att nästan all snö var borta, och det hade börjat komma lite blommor, sånna där typiska vårblommor.
Men när jag vaknade så var det fortfarande 1 meter hög snö ute.

Nu ska jag snart äta frukost, och senare i dag ska jag pappa och Tilde åka och bowla.


Ser ni va mycket snö?! Längst åt vänster på bilden är det nästan ingen snö, och det är för att vi har tak där, så ni ser hur mycket snö det är. Jag vill att den ska bort! NU!


Alice in wonderland trailer


Bio med Mika

Nu är jag hemma igen! Vi såg som sagt Alice i underlandet. Den var jätte bra! Fast lite knasig! Men den var ungefär som jag hade förväntat mej. Jag rekomenderar den till alla!

Pappa var på Ica intill bion, så där köpte vi en tidning om New moon. Man får med 14 posters så det tyckte jag var x-tra bra! :D


Alice i underlandet

God morgon!

Nu har jag vaknat, ska snart hoppa in i dsuchen och sedan äta frukost.

Senare i dag ska jag träffa Mika i forum och sedan ska vi gå och se Alice i Underlandet. Jag tror att den kan vara rätt bra faktiskt, fast den värkar lite konstig. ^^


Grattis!

Ida fyller min kompis Ellinor fjortis! 14. Jag ville bara gratta henne och säga att jag saknar henne väldigt mycket och hoppas att vi kan träffas snart! Eftersom att det var ett tag sen.


mums!

Nu har vai bakat klart! Dom blev super goda! Vi gjorde med lite choklad på toppen!


Det var något av det godaste vi har smakat! ^^


Kokostoppar

Nu ska jag och Johanna baka kokostoppar! Det kommer säkert bli super gott! ^^

Egentligen har jag inget mer att säga. Men Ha det bäst! ;)


Jag har tråkigt

Vi håller fortfarande på med naglarna, det blev ganska sen så Johanna ska sova här, vi var så inne i det här med naglarna så vi åt inte middag förens vid halv tio! Jag har inte lust att göra mer nu så jag satte mej vid datan i stället och Johanna gör naglar. Jag tänkte redigera lite bilder och så nu, eller fixa grejer till bloggen, får se vad jag gör.

Bilder på naglarna kommer i morgon ^^


Va jobbigt

Nu har jag gjort lite naglar, det var ganska svårt faktiskt. Jag gjorde tre designer, men en av dom blev jag inte så nöjd med, eller det var ganska mycket svart på dom och jag tycker egentligen att det är finare med färgglada naglar! Så jag får se om jag använder dom. haha.
Men nu måste jag sluta med datan och vara lite social med Johanna!


Dags att fixa naglar!


Shopping

Nu är vi hemma från sickla igen och det blev både naglar och pynt! Sammanlagt blev det 200 :- så det är ju rätt så bra! :D


Brttom

Jag hinner tyvärr inte med någon Dagen outfit, för jag har jätte brottom, bussen går 50 och nu är klockan 45 så jag måste verkligen skynda mej nu!

Vi ses efter!



Mitt hår e lite vågigt, duschade nyss ^^


Har ni sovit gott? ^^

God morgon!

Nu har jag vaknat! Jag ställde väckar klockan på halv tio så jag har även hunnit äta frukost. Nu ska jag hoppa in i duschen, och fixa mej. Sedan tror jag attt jag hinner med en Dagens outfit, så jag skyndar mej för att hinna det.  


Design till Ivar

Nu har jag preicis gjort klart en design till Ivar. Hoppas att han gillar den, det blev ganska mycket rött, men han sa att han ville ha det och jag tyckte att det blev rätt så  bra. 
 
Går gärna in på honoms blogg och kolla. www.ravirento.blogg.se

Nu ska jag sova, så vi ses i morgon, jag och Johanna ska ses tidigt och åka till sickla och köpa nagel grejor, så det blir bloggning tidigt i morgon! ;) om jag orkar, för klcokan är ju halv ett nu, så det blir jobbigt att komma upp i morgon bitti.

Sov sött! ^^



Hem till pappa

Nu håller jag på att packa grejer hem till pappa. Vi ska åka dit i kväll så jag måste skynda mej en aning, jag måste ta med mej alla kläder jag har varje gång så det är en del att packa, men jag ska se till att skaffa pengar och shoppa kläder så jag slipper ta med mej varje gång jag flyttar, för det är ganska jobbigt. :P


Naglar?

Jag tänkte prova på att designa mina egna naglar, jag tycker att det värkar ganska så kul. Så i morgon ska jag köpa naglar (plast bara) och nagel pynt, så kan jag måla och fixa själv. Det är nog ganska svårt, och jag kommer säkert behöva träna mycket. Men jag tror att det kan bli ganska bra faktiskt, så jag ska prova!


Frida

I dag är det första mars och det betyder att en ny Frida hamnar i brvlådan! Jag blir så glad varje gng jag får en! haha. Så nu ska jag sätta mej i soffan och läsa Frida helt enkelt! :D


+ volym mascara ;)


Idolbild till Foki


Jag gjorde en idolbild till Foki, som jag tänkte skicka till henne, hoppas att hon gillar den! :D

 

Första dagen på lovet

God morgon!

I dag  är det första dagen på lovet! Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Jag har inte pratat med någon kompis eller så, antingen blir det väl en slapp dag, eller så ringer jag en kompis. Just nu sitter jag och kollar på The x-effect, jag tycker att det är rätt kul faktiskt ;)

Va ska ni göra i dag då? ^^

RSS 2.0